REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Florin Cîțu le dă bani medicilor ca să convingă pacienții să se vaccineze

Florin Cîțu le dă bani medicilor ca să convingă pacienții să se vaccineze

Replica API 7 ianuarie 2021 | 23:41 2740

Premierul Florin Cîţu a afirmat miercuri, la finalul şedinţei de guvern, că ordonanţa de urgenţă care prevede stimularea financiară a cadrelor medicale implicate în campania de vaccinare anti-COVID-19 va fi aprobată săptămâna viitoare.

Florin Cîţu

"A fost astăzi în primă lectură, săptămâna viitoare o să fie aprobată", a afirmat el.

El a spus că în forma actuală a ordonanţei a fost introdus "un mod de a motiva şi medicii de familie să participe la această campanie de vaccinare".

"Sumele, vom vedea, vom discuta asupra acestor sume, nu ştiu dacă rămân cele finale din acest proiect de ordonanţă, dar faţă de proiectul iniţial a fost introdusă şi o schemă de motivare pentru medicii de familie, ca să ajute la campania de vaccinare. Da, sunt şi rezidenţi. Voluntari nu ştiu dacă sunt, în această formă. Dar, repet, a fost în primă lectură. Va fi în procedură de avizare şi în funcţie de cum vor fi ministerele se vor adăuga lucruri şi vom vedea cum va arăta. Eu zic că schimbarea majoră este introducerea acestei scheme de motivare pentru medicii de familie. Ştim foarte bine că ei pot ajuta foarte mult. Da, trebuie să fie săptămâna viitoare aprobată. Am cerut ministrul Sănătăţii să aibă avizele pentru săptămâna viitoare", a subliniat şeful Executivului, scrie stiripesurse.ro.

Cîţu a explicat că respectivul stimulent financiar este ca medicii de familie să participe la campania de vaccinare anti-COVID-19, anume ca ei "să ajute campania de vaccinare, să înscrie oameni să se vaccineze".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uuuuuuuuuuuuuuuo !
3
0
Nu-i suficient cat i-ati umfllat de bani????? Nu va este rusine de jaful produs in sanatate????? Nu merita aceste salarii, bonusuri sau cum s-or numi pt. ca nu-si fac datoria fata de pacienti. RUSINE!!!!!!
8
0
Vaccinativa boilor nu mai va luati dupa sosoaca sunteti o tara de prosti
2
8
50 de ron pe cap de vita furajata pardon vaccinata. mort sau viu!!!
8
1
.Ce mama dracului am votat eu? Sa va ia dracu pe toti in ziua in care v-am votat.Pai nu este propaganda? Se vede ca totul este o minciuna cu aceasta pandemiae.ei au afaceri cu aceste vaccinuri asa cum o au cu mastile,echipamentele medicale.sa va ia dracu cu vaciinul vostru.Sa va ia dracu cu reclamele la tev cu dracii vostri de medici platiti sa apara in reclamele de la televizor. sa va vaccinati voi pe creier sa va vina mintea la cap.S-o vaccinezi pe ma-ta moarta cat mai curand.Auzi nemernicul da bani la medici..sa ne vaccinam noi.bani pentru saraci nu sunt.O sa iesim in strada ca asta vor.
19
1
Nu-mi vine sa cred,sa-i dai bani doctorului sa ma oblige sa ma vaccinez!Doamne fereste sa ajungi pe mana lor,ca ingrijirea medicala va fi conditionata de vaccin.Daca tot trebuie sa-mi sacrific viata, desi nu e cel mai ortodox mod, plateste-mi mie vama , nu calaului.
14
1
Adica le da bani doctorilor sa ne prosteasca sa acceptam moartea???? Incredibil!!!!
18
3
Catu s-a vaccinat?
23
1
Cand ii vad moaca maidanezului imi vine sa i cumpar lesa
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272