REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

FOCAR de COVID-19 la o CLINICĂ MEDICALĂ din CONSTANŢA

FOCAR de COVID-19 la o CLINICĂ MEDICALĂ din CONSTANŢA

Replica API 8 septembrie 2020 | 00:13 6019

Clinica Sammarina Medical, situată pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța, este închisă pentru programul cu publicul după ce ar fi fost depistate cazuri de COVID-19, potrivit unei paciente a clinicii. Informația a fost verificată și, pe surse, Direcția de Sănătate Publică din Constanța a confirmat existența a cel puțin un caz de infectare în cadrul clinicii Sammarina Medical. Clienții unității medicale sunt revoltați, întrucât spun că nici nu au fost anunțați cu privire la această situație și că au fost nevoiți să afle la fața locului despre ce este vorba.

"Clinica Sammarina Medical are depistate cazuri COVID-19, trebuie să evitați clinica. M-am programat la un consult și când am ajuns luni, 7 septembrie, totul era închis. Nu am fost anunțat în prealabil că se anulează programările și nu există niciun afiș la sediu cu această situație epidemiologică. Telefonic, mi s-a explicat despre existența acestei situații, dar mi se pare normal ca toți pacienții să cunoască acest lucru.", se arată în mesajul primit de cotidianul Replica din partea unui pacient al clinicii. Totodată, oamenii susţin că ar fi focar de COVID în cadrul clinicii.

"Veniți la sediul nostru"

Dincolo de confirmarea primită din partea Direcției de Sănătate Publică din Constanța, am încercat să obținem un punct de vedere din partea reprezentanților Sammarina Medical, fără succes însă. "Nu vă pot oferi astfel de informații, de unde știu eu că sunteți jurnalist și nu vreți altceva? Dacă doriți să aflați, veniți la sediul nostru și vă oferim explicații.", ne-a explicat un angajat al clinicii, care ne-a lansat, în mod neinspirat, invitația de a veni la sediul unei clinici unde au fost raportate cazuri de infectări cu SARS-CoV-2.

Clinica Sammarina Medical este parte a grupului de firme Sammarina, care are drept acționari majoritari pe soții Lidiea și Stere Samara, unul dintre miliardarii constănțeni.

Sorin HULUBEI

Citește și: Încă un pas spre construirea de blocuri cu 20 de etaje, în locul fostului Abator!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma frec in fituica voastra cu articole platite unde nu se poate comenta la articolele cu USR, PNL si toata dreapta stelara
4
2
Machedonii astia-s peste tot, ca carcalacii! Cacofonia e intentionata!
14
1
Iar machinoni, ma? Aveti grija ce votati!
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614