REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Focar de infecţie în cartierul Compozitorilor. Locuitorii, sătui până-n gât de mizerie şi de haitele de câini!

Focar de infecţie în cartierul Compozitorilor. Locuitorii, sătui până-n gât de mizerie şi de haitele de câini!

Replica API 5 decembrie 2017 | 00:00 363

Locuitorii cartierului Compozitorilor sunt indignați: un teren viran din apropierea Bisericii „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” a fost transformat în groapă de gunoi. Mai mulți indivizi adună pe terenul respectiv saci întregi de PET-uri, alții aruncă materiale de construcții și alte mizerii, în vreme ce locuitorii din blocurile din apropiere spun că au tot trimis sesizări către Primăria Constanța, pentru a scăpa de gunoaie și de haitele de câini care se aciuează în zonă.

Cartierul Compozitorilor este unul dintre noile cartiere ale municipiului Constanța. Blocuri noi, străzi recent sau în curs de asfaltare. Dar problemele care au apărut sunt dintre cele care fac viața amară constănțenilor de ani de zile! Un teren viran de pe strada Clopoțeilor, din apropierea Bisericii „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” a fost transformat de mai multe persoane de etnie romă, potrivit locuitorilor din zonă, într-o reală groapă de gunoi.

„Cam așa arată peisajul în noul cartier Compozitorilor! Această familie de etnie romă nu locuiește aici, este doar un centru de colectare PET-uri. Foarte frumos din partea lor. Dar de ce nu colecteză la ei acasă? Se laudă ca ei au casă, teren. De ce încă sunt aici, după nenumărate sesizări și plângeri la Primăria Constanța? Nu poți ieși cu cățelul la plimbare că haita de căței adunați de ei se perindă peste tot, cu copilul iar nu poți să te plimbi liniștit că îți este frică de dulăi, mizeria se poate vedea și-n poze, mașini sparte, pubele de gunoi răscolite, ies cu căruța la plimbare pe stradă, iar calul cred că are un loc preferat să-și facă nevoile, fix în fața scării de bloc”, a sesizat o constănțeancă pe o rețea de socializare.

Locuitorii din zonă spun că au sesizat problema în repetate rânduri angajaților Primăriei Constanța, ultima reclamație fiind înregistrată pe 1 noiembrie a.c.. Contactați de reporterii „Replica de Constanța”, angajații din administrația locală au dat asigurări că problema ridicată este în atenția lor, în prezent făcându-se demersuri pentru identificarea proprietarului terenului respectiv, căruia urmează să îi fie trimisă o adresă pentru igienizarea spațiului, dar și pentru îngrădirea lui, astfel încât să nu mai fie folosit pentru depozitarea de gunoaie.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din orice cartier.e vorba de nesimtire si de faptul ca fostul oras a devenit staul de berbeci si satra tiganeasca.tatucul pastaie a avut grije sa planteze cartierul de tigani in centru iar tinerii au fost obligati sa cumpere kkaturile facute de makidonii imputiti cu materiale de cea mai proasta calitate.Primarii C-tei iubesc tiganii,makidonii si urasc romanii cinstiti si muncitori.S-au prins si pensionarii de matrapazlacurile facute pe blat.Dar vor veni si alte alegeri...
0
0
Ma poate lamuri si pe mine cineva unde naiba este acest Carier al Compozitorilor? Tot caut pe Google maps, da nici un rezultat! Un nume de strada, ceva?
0
0
Tot orasul arata ca o groapa de GUNOI !!
5
0
In Compozitorilor se cauta proprietarii terenului pentru imprejmuire dar in centru, unde ati facut manariile, nu cautati nici un proprietar. Bine ca trimiteti pe sestache noaptea oameni sa adune gunoaiele, asta pana cand rezolvati cu xeroxul ala de la notar. Detalii? Pe Stefan cel Mare de exemplu, sau, mai bun exemplu, Grivitei 40, wc public in aer liber in centrul Constantei. Ori de casele vandute ilegal tiganilor de pe Atelierelor, cu intermendiar din primaria Ct, nu stie nimeni nimic? Numai cine nu vrea nu vede, halal DNA, DGA, PLA mea....
4
0
cine i a pus sa cumpere blocuri cipanesti? Acum sunt gunoaie, cand va fi cutremur si.vor cadea ce vor spune? satui de ce?
5
5
castrati-va naibii catelele respectati legea, microcipati si castrati si nu mai abandonati, cainii nu se teleporteaza de pe luna, sunt animale domesticite de om, dependente de on. Natie barbara! Nu va mai plangeti si nu mai vedeti rezolvarea chipurile in barbarie, azi ii aduna maine sutn altii ca ababdoneaza javrele de oameni aceste biete animale. Puneti camere CCTV si politia sa pedepseasca pe cei ce abandoneaza.
2
1
Astia suntem . Nu cred ca le a aruncat Fagadau nu i tin partea .dar si educatia noastra lasa tare de dorit . Si cum suntem noi asa sunt si conducatorii nostrii ca doar ei de unde vin
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218