REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Fost manager al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, în VIZORUL A.N.I.!

Fost manager al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, în VIZORUL A.N.I.!

Replica API 1 noiembrie 2019 | 03:07 1512

Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de natură administrativă în cazul a două persoane cu funcție de conducere din sistemul medical, între care se află și Vasile Popescu, fost Manager general din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

În perioada octombrie – decembrie 2016, o asociație (în cadrul căreia soția persoanei evaluate deținea calitatea de membru fondator și președinte, iar fiica acestuia deținea calitatea de membru fondator) a desfășurat operațiuni comerciale cu Serviciul Județean de Ambulanță Constanța. De asemenea, în data de 3 martie 2017, în exercitarea calității de manager general, a încheiat și semnat cu aceeași asociație un Protocol de colaborare în domeniul asistenței medicale de urgență prespitalicească. Astfel, potrivit A.N.I., persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 118, alin. (16) din Legea nr. 95/2006, în vigoare până la data de 22 noiembrie 2016, precum și dispozițiile art. 118, alin. (16), lit. a) și c) din același act normativ, în vigoare începând cu data de 22 noiembrie 2016.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Vasile Popescu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca si cei din gasca lui admiteti ca a protejat lichele,ce poate spune asta despre caracter.A,si-a dat seama la final...vai,cata inteligenta.Stia foarte bine cu cine avea de-a face,nu inteligenta ii lipsea.
11
1
Noi ii simtim lipsa dlui dr Popescu.Indiferent cat noroi il va improsca,va ramane pt totdeauna cel mai iubit manager!
2
16
Pt domnul Coleg:caminul de la Kogalniceanu a fost construit cu bani de la banca mondiala.Dr Popescu a fost cel mai bun manager,un om grozav care a are realizari extraordinare!SAJ Cta era printre primele SAJ-uri din tara,sub toate aspectele!Ca om,a mai gresit:a ocrotit cateva lichele notorii,dar macar si-a dat seama de asta la final!Sunt convins ca problema cu ANI e doar o incercare de a-i stirbi prestigiul!
5
12
BADESCULE MAI BINE VEZI CUM FACI CA TI A CAZUT SUSTINEREA SI NU TE VEDEM BINE DELOC. CRIMA DE LA NAVODARI NU O SA TE LASE SA DORMI. ACUM TOATE RECLAMATIILE CARE LE AI LA MINISTER OR SA IASA LA IVEALA PSDIST IMPUTIT CE ESTI. TORUL O SA FIE UN VIS PT TINE DAR DE COSMAR. LINGAULE ACUM TI SA INFUNDAT O SA AI PARTE FIX DE CE AI DAT TU SI GASCA TA DE JIGODII. IACOB MONICA DORCEA ALEXANDRU ONEA IULIA SI CATEI CEILALTI SA VEDEM PE UNDE VA ASCUNDETI MAI ALES MARELE DORCEA CARE TE LINGE IN CUR CA SA NU VEZI CE FACE EL CU REPARATIILE NOI MERGEM CU MASINILE DEFECTE CA EL FACE AFACERI CU PIESELE.
2
16
A iesit la pensie cu tinicheaua de coada.o cam merita,ca era arogant si a nedreptatit persoane cu coloana vertebrala jn detrimentul pupincuristilor.doar cu una singura nu i-a mers,stie el care anume.pritenii pe care i-a protejat,probabil i-au si tras-o.asta-i viata,papule.lasa,ca ti-ai facut treaba.
17
7
e membru PSD nu o sa pateasca nimic
16
5
el are ambulante private . asa cum este normal in rromania
22
5
Un spagar, sa se verifice din ce bani a construit spitalul din Kogalniceanu.
24
7
Foarte bine. Verificati-i dar trebuia sa o faceti mai demult.
29
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272