REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Fosta avocată a lui Dragnea susţine ARESTAREA oficialilor care au comandat intervenţia jandarmilor în Piaţa Victoriei

Fosta avocată a lui Dragnea susţine ARESTAREA oficialilor care au comandat intervenţia jandarmilor în Piaţa Victoriei

Replica API 14 august 2018 | 02:17 391

Avocata Maria Vasii, cea care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea în dosarul Referendumul, continuă să critice în termeni extrem de duri intervenţia jandarmilor de la mitingul de vineri seara, din Piaţa Victoriei. Aceasta susţine că este posibilă arestarea jandarmilor care au intervenit, sub acuzaţia de tentativă de omor, dar şi a oficialilor care au comandat intervenţia, inclusiv ministrul Carmen Dan.

"Ne așteptăm la anchete penale serioase, la trimiteri în judecată, poate la arestări cu zecile de jandarmi, înalți funcționari, la nivel de prefect, miniștrii care au fost implicați în aceste acte de represiune", a declarat Vasii.

Avocata a susţinut că jandarmii pot fi acuzaţi de tentativă de omor. "Din punctul meu de vedere, procurorii vor ajunge la acuzația de tentativă de omor, pentru că atunci când lovești pe cineva în zona capului, nu poate fi decât tentativă de omor. Vă rog să aveți în vedere că regulamentele Jandarmeriei și manualele de practici de intervenții exclud zona capului, ori loviturile care au fost aplicate unor oameni care nu aveau niciun comportament violent sunt asimilabile unor veritabile actede tentativă de omor", a declarat Maria Vasii Antena 3.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fraiera asta era un nimeni si de cand l-a facut pe Cioaca a devenit celebra. Acum a dat iar cu mucii in farfurie si a vrut sa-i faca figura si lui Dragnea care s-a prins ca este pe un teren minat.
3
0
Bravo d-na, incepi sa-ti revi...!?
5
3
largule habar nu ai de sufletul tau saracie..fraierica,cine da cu piatra si asta sti ca incalci legea,mergi la bahaus.smanake labarache,daca faceai talentele astea in franta sau italia,o luai pe coaja grav cocalar trist,tu nu esti ma smenache..tu esti pardache...
4
3
Daaa... adevarat... toti jandarmii care au lovit oameni in zona capului... pot fi arestati direct...!!! Plus toti comandantii care au coordonat si supervizat interventia...!!! Si pt creierele inteligente de jandarmi... sa stiti prostilor ca raspunderea e personala in principal...!
3
4
Madam Vasi a ajuns vedeta cu Elodia si Cioaca, daca o asculti vezi o tanti Mita din Ferentari cu o voce de mahalagioaica care se baga in seama singura. Mars la cratita putoare!
3
2
l-a terminat pe cioaca ,l-a terminat pe dragnea acum ii termina pe protestatari . In rest numai de bine!
8
2
Fa cucoana n-ai cum sa obtii arestari ale testoaselor ptr ca nu ai dovezi cum au ei.Ei ii filmeaza pe protestatari.Ei ii provoaca cu femela jandarm ca sa dea in ea si apoi filmeaza pe fraierii care o altoiesc.Gata parnaia!Chiar nu vedeti instigarea? O trimit pe femela cu jandari civili care se fac ca o bat asteptand sa dea si fraierii si apoi ii scot casca sa se vada ca dau intr-o femela!?Plus ca nu exista dovezi filmate cu bataia pe care o dau jandarii in dube si in drumul catre dube celor batuti pe care jandarii ii tarasc ptr retinere.Acolo e de puscarie la jandarmi dar nu sunt dovezi.
15
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272