REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fostul colonel SPP Nicu Ştefan, ajuns director la Oil Terminal, are datorii de aproape 6 MILIARDE la Primăria Agigea

Fostul colonel SPP Nicu Ştefan, ajuns director la Oil Terminal, are datorii de aproape 6 MILIARDE la Primăria Agigea

Replica API 16 august 2017 | 00:00 1809

Nicu Ştefan

„Replica” de Constanţa anunţa, la finele lunii trecute, că Oil Terminal SA are un nou director, numit politic, în persoana lui Nicu Ştefan. El şi-a început mandatul mandatul la compania de stat constănţeană pe 1 august.

Este vorba despre un fost colonel SPP, bodyguardul premierului Nicolae Văcăroiu şi al altor prim miniştri, reprofilat în afacerist şi politician, în prezent vicepreşedintele ALDE Giurgiu. Despre noul director Oil Terminal, „Replica” dezvăluia în 2013 că era anchetat penal după ce ar fi falsificat semnătura primarului din Agigea pentru a vinde ilegal o vilă.

Povestea a fost însă „îngropată”, cine ştie... poate pentru că acuzaţiile au fost exagerate! Conform unor surse, în momentul în care s-a prezentat la sediul companiei unde a devenit director, Nicu Ştefan chiar le-ar fi spus colegilor că situaţia relatată de „Replica” de Constanţa în 2013 nu este adevărată şi că ar fi câştigat în instanţă procesul intentat „cu rea-voinţă” şi „interesat” de Primăria Agigea, prin primarul Cristian Cârjaliu.

Referitor la acest aspect, Primăria comunei Agigea a transmis oficial cotidianului „Replica” de Constanţa, următoarele precizări: „Litigiul dintre SC Lavi Med SRL şi Primăria comunei Agigea s-a soluţionat cu respingerea acţiunii formulată de către societatea menţionată mai sus, de către instanţă”. În aceste condiţii, mai arată primăria, „se urmează procedurile legale de recuperare a debitelor, în prezent SC Lavi Med SRL având debite faţă de comuna Agigea în sumă de 593.258,04 lei (aproape 6 miliarde lei vechi – n.r.).

De asemenea, Primăria comunei Agigea a făcut plângere penală în anul 2013, dosar nr. 159/P/2013, care se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, unde sunt continuate cercetările penale împotriva administratorului societăţii, numitul Nicu Ştefan, pentru comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri oficiale”, se arată în răspunsul transmis de către Primăria Agigea, la solicitarea cotidianului „Replica”.

Amintim că, în 2013, Primăria Agigea se constituia parte civilă pentru suma de 255.820 lei, reprezentând impozitul pe teren, taxa de pază, taxa de gunoi şi impozitul pe clădire aferente unei vile construite de Nicu Ştefan pe strada Emil Racoviţă, lot SM 13, din zona Steaua de Mare. Administraţia locală, prin primar, arăta la acel moment că vila a fost contruită şi vândută ilegal, fapt pentru care a fost formulată plângerea penală amintită mai sus.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/incredibil-un-fost-colonel-spp-numit-director-la-oil-terminal-325866/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
husi, cioara borata securista!
3
0
De multe ori stai si te minunezi,de unde dracu ii gasesc partidele dela guvernare sau chiar si din opozitie,asemenea specimene,indivizi care au furat pe rupte,niste indivizi care nu au nimic comun cu profesia ce o vor ocupa,toti avand ca tel comun japca.Oare se terminasera toti oamenii specialisti si onesti pana la asemenea indivizi,dar cum gradina lui dumnezeu e mare nu te mai minunezi so vezi si pe asta,din securist sa ajungi mare director si nu la or ce institutie,are balta peste,pe ea cat mai e timp.
5
1
Trebuia sa scoata si el niste bani ca sa plateasca datoria de 6 miliarde catre Agigea. Asa ca l-au pus sef la Oil Terminal. Intr-un an isi plateste si el debitul.
7
0
Smardoi ajuns director. E bine. Cei cu studii economice si cu experienta sunt ignorati,cu scopul precis ca Romania sa se duca la vale.
8
0
Om adevarat, construieste ilegal, nu plateste taxele, dar a fost SPP, asta conteaza, un adevarat profesionist in ale ciorditului. Asta cred ca e criteriul de selectie al CV -urilor, cate datorii are la stat si cate dosare. BRAVOO traiasca partidul cu aceasi oameni.....
10
0
un porc intr-o tara de rame taratoare la mai mare!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614