REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Fostul consilier local PSD Aurelian Marin, ales vicepreședintele Asociației Națională a Agențiilor de Turism

Fostul consilier local PSD Aurelian Marin, ales vicepreședintele Asociației Națională a Agențiilor de Turism

Mirela PASCAL 14 aprilie 2024 | 00:00 2042

Asociația Națională a Agențiilor de Turism și-a ales, vineri, noul președinte național și noul Consiliu de conducere, pentru mandatul 2024-2026. Alin Burcea și-a adjudecat statutul de șef al ANAT, în perioada 2024 – 2026, acesta fiind al treilea mandat de lider ANAT. Aurelian Marin, fost consilier PSD  în Consiliul Local Constanța, este vicepreședintele asociației.

Fostul consilier local PSD Aurelian Marin, ales vicepresedintele Asociatiei Nationala a Agentiilor de Turismnoua conducere a ANAT

Prim vicepreședinte ANAT a fost ales constănțeanul Aurelian Marin (Paradis Vacanțe de Vis din Constanța), iar vicepreședinți Adrian Voican (Bibi Group4Travel), Lucian Boronea (Accent Travel & Events) și Dan Goicea (Cocktail Holidays), care formează Biroul Executiv al ANAT, alături de președinte. Consiliul Director al ANAT este completat de Valeriu-Claudiu Ștefan (Velmar Dreams), Corina Martin (Mistral Tours & Events), Claudiu-Andrei Chirilov (Laguna Tour), Diana Iluț (Sfara Tours Baia Mare), Dumitru Luca (Corali Holidays), Ștefan Leontin Joos (Christian Tour) și Iosif-Cristian Vlad (Paralela 45 Făgăraș).

De asemenea, sunt membri ai Consiliului Director președinții Consiliilor Regionale ANAT care au fost deja aleși la începutul anului: Mihaela Patentașu (KMD Travel) – Regiunea București-Ilfov, Dumitru Nănescu (Inter Tour Bacău) – Regiunea Nord-Est, Laura Dragu Popescu (Gorj Turism Târgu Jiu) – Regiunea Sud-Vest, Cristian Bărhălescu (Icar Tours Constanța) – Regiunea Sud-Est și Flaviu Vîrca (Air Fla Sibiu) – Regiunea Centru-Nord.

Fostul consilier local PSD Aurelian Marin, ales vicepresedintele Asociatiei Nationala a Agentiilor de Turism

Membri supleanți ai Consiliului Director ANAT au fost aleși Lucian Bădîrcea (IRI Travel), George-Marius Cioceanu (Travel Fuse) și Gheorghe-Emil Mărginean (Karpaten Turism).”

Ce zice Corina Martin!

După două mandate ca Președinte ANAT Regiunea Sud-Est, între 2005-2009, am condus ANAT ca Președinte național, prin alegeri și competiție, timp de 2 mandate (maxim permis de Statut), în perioada 2009-2011 și 2011-2013. Vicepreședinte, apoi, și pe urmă o pauză de câțiva ani - în care nu am stat degeaba, vorba colegilor mei, ieri. Am fondat și condus Asociatia Litoral - Delta Dunarii și  Federatia Asociaţiilor de Promovare Turistica din România - FAPT, apoi am fondat Asociatia Patronala RESTO Constanta pe care o conduc ca Președinte de onoare și sunt Vicepreședinte și Secretar General al Federația Patronatelor din Industria Ospitalității , la a cărei constituire noi am fost fondatori. Adi Voican este cel care m-a convins ca este nevoie si de mine , din nou. Și am intrat in alegeri, depunându-mi candidatura pentru un loc în Boardul de conducere al ANAT.  Au fost două săptămâni aprige  de campanie și de luptă între cei doi candidați la presedentia ANAT și ne-a fost foarte greu, multora dintre noi, să alegem între efervescentul, charismaticul și expresivul Alin Burcea și bunul și mai blândul, dar deopotrivă tenace și luptător, cu chibzuința și talerele balanței lui de “chinez bătrân” Adrian Voican. În peste 30 de ani de ANAT, și eu și mulți alții dintre colegi am învățat, deja, să ne respectăm și să ne dăm mâinile si prietenia, între noi. Profesia de Agent de turism, afacerea de administrare și operare a unei Agenții de turism - nu sunt cunoscute și înțelese și  apreciate la valoarea si standardele meritate.

Fostul consilier local PSD Aurelian Marin, ales vicepresedintele Asociatiei Nationala a Agentiilor de Turism


Împreună, luptăm să le facem înțelese și respectate, mai ales ca noi suntem cei care vă organizăm vacanțele si călătoriile de afaceri, evenimentele si rezervările de bilete de avion, în siguranță și protecție și la cele mai bune tarife. Apreciez munca și tenacitatea ambilor mei colegi candidați și mulțumesc pentru voturile numeroase ce m-au adus din nou în Boardul de conducere al ANAT!”, a spus Corina Martin

Burcea: Este îmbucurător că am câștigat aceste alegeri

Este îmbucurător că am câștigat aceste alegeri, la această vârstă, după 35 de ani de activitate. Înseamnă că am făcut lucruri bune, la agenție, la ANAT, la Minister și agențiile de turism au apreciat. Îmi doresc un mandat ”în forță”, ca să arătăm că ANAT este o asociație patronală puternică, care știe ce vrea, atât pentru agențiile de turism, cât și pentru turismul românesc, în general. Din păcate, se pare că au rămas tot mai puține voci patronale în industria noastră și, cu atât mai mult, trebuie să spunem ce dorim și ce credem că este benefic pentru turismul românesc. Milităm pentru înființarea unei Autorități Naționale pentru Turism, în subordinea directă a Primului Ministru. Dorim să creștem numărul de turiști străini în România, dar pentru asta avem nevoie de o strategie orientată spre business, de participări la târgurile externe și interne și de un buget de promovare a României de minim 10 milioane de euro. Trebuie să înființăm un Fond de garantare la agenții și Fondul de garantare pentru biletele de avion. Într-un cuvânt, avem mult de lucru!”, declară Alin Burcea, noul președinte ANAT.

Cei zece președinți ANAT de până în prezent au fost Alin Burcea, președinte fondator (1990-1993, respectiv 2016-2018), Cornel Găină (1993-1998, 2000-2004), Marcel Bădescu (1998-2000, președinte de onoare între 2002 și 2013), Lucia Nora Morariu (2004-2006, 2013-2015), Gheorghe Fodoreanu (2006-2007), Dragoș Anastasiu (2007-2009), Corina Martin (2009-2013), Aurelian Marin (2015-2016), Nicolae Demetriade (2018-2020) și Dumitru Luca (2020-2024).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce ciubote penibile ale alin burcea asta... hal de prezident, imbracat ca ultimu lautar. cam asta ii e si nivelu. restu e ciripeala.
2
0
Mamaia Statiune ????Nu ,Mamaia nu mai este de ceva vreme o Statiune ci doar o aglomerare urbană .A fost Statiune. Neptun se poate numi statiune selectă pentru ca predomina încă bunul gust ,te poti recreea omeneste ,boem .Mamaia se poate numi si mult zis Statiunea tineretului ,poate lor să le placă haosul fară sa se bucure de un spatiu verde ,oxigen ci numai de clădiri inșiruite betoane supraincalzite de arșița soareluu.O statiune selecta pentru oamenii boemi trebuie sa atraga nu numai prin Marea Neagra ci sibprin prin frumusetea naturii ,sporturi ,locuri di parcuri ,acvarii ,poduri de trecere ,restaurante ,cluburi de dans de societate ...trebuie sa nu fim discriminatorii ,toată lumea are nevoie de bucurie sau măi oameni buni voi ori v-atibuitat varsta din buletin ori va duceti in slte parti ale lunii sa va relaxati de nu va mai intereseaza bunul gust si ati uitat notiunea de Statiune
7
0
AICI SUNT FOTOGRAFII CU PESEDISTI??? PARCA DIN FOTO LIPSESTE CEL MAI TARE PESEDIST AL PLANETEI...MARELE MILITIAN....NICOLAE EMILIAN...EL VA FI PRIMARUL ...CERNAVODEI....DAR NU ACUM....LA ANUL SI LA MULTI ANI...VEI FI VOTAT DE DRACU DE LA 12 NOAPTEA...
8
0
Neinteresant,cand nu avetzi nici o idee cum sa aducetzi serviciile la nivelul pretzurilor mai facetzi o asociatie.
9
0
Iar iapa în calduri sta doar în mijlocul bărbaților!
11
0
Caragiale - comitete si comiții
12
0
Iar ai rămas pe afară Cristian Barhalescu! Așa e când ești sifon și prăduitor. Jeg ai fost jeg o să mori.
8
1
Iapa bengaleză, ca de obicei, în mijlocul P.U.L.I.L.O.R. batrane care salivează.
16
0
Poze din liga LGBT !
16
0
Prima poza: Ala micu' zici ca este Mini Me din filmele Austin Powers... Corina Martin este o prezenta ravisanta, ca de obicei, dar doar in inchipuirea ei... Aurelian Marin are un je ne sais quoi... A, m-am prins: are o doza mare de neanderthalian in aspectul mutrei...
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272