REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Fostul primar din Bărăganu, încătușat de polițiști! Video

Fostul primar din Bărăganu, încătușat de polițiști! Video

Replica API 19 iunie 2022 | 00:08 7384

Titu Neague, fostul primar din Bărăganu, și soțul actualei primărițe (Magdalena Nague), a fost încătușat de oamenii legii. Acesta susține că totul a fost la comanda viceprimarului din Mereni, Florea Ciucardel, iar la mijloc ar fi vorba de afacerile pe care le desfășoară prin firma sa, La Titu Frumosu, cu care ar deranja pe mulți - după cum susține el.

"Infractorul Ciucardel Florea, stăpânitorul Secției 9 de Poliție Topraisar. În timp ce remediam o defecțiune sub combină, doi polițiști, o polițistă și un civil au întrat pe proprietatea societății și m-au încătușat! Nu este pentru prima dată când poliția TOPRAISAR comite abuzuri și hărțuiește societatea SC LA TITU FRUMOSU SRL, societate care, în baza unui DREPT REAL deține terenuri pe care a înființat culturi. Mâine (duminică - n.r.) am să vorbesc cu avocații, voi depune petiții la Președinție și procurorul general al României! Există la Poliția Topraisar nenumărate petiții în care am arătat cum acești infractori au retrocedat 180 ha izlaz proprietatea satului Mereni, petiții care stau prăfuite în sertarele acestor polițiști. Ciucardel spune că e protejat de IPJ Constanța!", a spus Titu Neague, fostul primar din Bărăganu.

Citește și: Magdalena și Titu Neague, CONDAMNAȚI în DOSARUL DNA CONSTANȚA!

În imagini puteți observa cum Titu Neague a fost încătușat de oamenii legii.

Citește și: CONDAMNAT la 2 ani de închisoare! Fostul primar din Bărăganu a semnat un contract de arendă cu firma familiei sale!

Video:

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci practic, practic esti un mare p***t si doar atat.
0
0
macanitorilor, voi valorati 5 lei bucata la obor la Scarisoreanu, mucles sacanaua!
1
0
3333000000000
0
0
cum a ajuns viceprimar unul care nu a muncit niciodata, Cine a votat conducerea actuala i-si merita soarta
0
0
A fost prins la furat.cum s ar spune. Lupta surda acolo se da pe 160 ha. Si domnu ex primar le vrea el.aia au pus mana pe ele. Si uite asa se lupta pt pqmant.avere.putere.iar comunele arata de parca au trecut rusii.cu trecut cu prezent FARA VIITOR.pline de asistati sociali pline saraci.pline de nevoi.iar ei pt pamant se lupta.sa VA FUT IN GURA PE AMANDOI DE GOLANI ORDINARI.IAR DOMNU FRUMOSU SA MEARGA LA PUSCARIE IMPREUNA CU NEVASTA SA
2
0
Ciucardel florea si cu nevastasa au distrus conuna mereni
1
0
stiut de mine e ca militia din topraisar e plina de hoti.
2
0
Auzi nume de societate..Titu frumosu..tu-va in gura de saracii
1
0
Are ratatu asta de primar. Dupa ce a luat 2 ani cu suspendare capul clanului Frumosu din comuna plange pe facebook ca este retinut la comanda.cum sa iti mai permiti sa vb cand esti un i*******r dovedit care a cumparat toata comuna?cand nevasta ta e primar tu vb de coruptie si supunere cand tu ai luat primaria aia pe persoana fizica.nu iti e ma rusine javra dracului ca toata primaria aia e putreda de coruptie si nimeni nu poate sa faca nimic pt ca voi ati cumparat majoritatea?tu va n gura de hoti.acum e vicele de la mereni de vina ca te a saltat politia pe tine.tuti morti ma ti de hot
1
1
Cred ca ar trebui verificat ce este pe la politia asta din Topraisar
2
0
daca ar sti lumea cate angajari pe criterii sunt in primaria baraganu.. la inchisoare cu toti.
0
0
Gurita dupa ce ia jignit pe popa din mereni, a angajato pe nevasta la primarie asa cum a facut si sotu lu nicolae doina
0
0
Cicardel nu a muncit niciodata, si acum e viceprinar. Traiasca gurita dumitru
0
0
Ciucardel e un papagal
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218