REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fotbalul european se zguduie: Real Madrid, FC Sevilla, Almeria, Zaragoza sau FC Nantes au anunțat cazuri pozitive cu noul coronavirus

Fotbalul european se zguduie: Real Madrid, FC Sevilla, Almeria, Zaragoza sau FC Nantes au anunțat cazuri pozitive cu noul coronavirus

Replica API 31 iulie 2020 | 23:40 1221

Cluburile spaniole Real Madrid, FC Sevilla, Almeria, Zaragoza, dar şi FC Nantes din Franţa au anunţat în ultimele ore cazuri pozitive cu noul coronavirus. FC Sevilla a raportat un caz pozitiv fără a menţiona dacă este vorba de un jucător sau de un membru al staff-ului, relatează News.ro.

"Persoana infectată este asimptomatică, în stare bună de sănătate şi izolată acasă. FC Sevilla a comunicat imediat aceste informaţii tuturor autorităţilor competente de sport şi sănătate, a izolat persoana infectată, a suspendat temporar antrenamentele echipei ca măsură preventivă şi a efectuat acţiuni de dezinfectare, respectând cu stricteţe protocoalele stabilite pentru aceste situaţii. FC Sevilla intenţionează să reia antrenamentele, individual şi cu toate măsurile aplicabile, joi după-amiază, cu condiţia ca rezultatele celui de-al doilea test efectuat să fie negative", a precizat FC Sevilla.

Gruparea andaluză ar trebui să joace cu AS Roma, joia viitoare, în Germania, în optimile de finală ale Ligii Europa.

Un membru al primei echipe a clubului Almería a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Marca precizează că se aşteaptă şi confirmarea unui al doilea caz. Almería a încheiat sezonul pe locul 4 în liga a doua spaniolă şi este calificată pentru a juca play-off-ul de promovare.

"În conformitate cu protocolul stabilit de La Liga şi CSD (n.r. - echivalentul spaniol al Ministerului Sporturilor), această persoană, care nu are simptome şi are o stare de sănătate bună, a fost plasată în izolare", a arătat clubul.

Un caz al unui jucător pozitiv a anunţat şi Real Zaragoza, locul 3 în liga a doua, echipă de asemenea calificată în turneul de promovare.

"În dimineaţa acestei zile de miercuri, după ce a participat normal la şedinţele de luni şi marţi, una dintre persoanele care au fost testate luni a avut diverse simptome compatibile cu boala. Imediat, el a contactat şeful serviciilor medicale de la Real Zaragoza. Membrii echipei trebuie să rămână izolaţi acasă, iar toate antrenamentele au fost suspendate", a menţionat gruparea din Zaragoza.

Marţi, şi atacantul echipei Real Madrid Mariano Diaz a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Díaz a intrat în izolare la domiciliu şi nu s-a antrenat alături alături de coechipierii săi. El va rata meciul cu Manchester City, de săptămâna viitoare, din optimile Ligii Campionilor.

După încheierea campionatului Spaniei, Mariano a beneficiat, la fel ca restul jucătorilor, de câteva zile libere, iar la revenirea la antrenamente a fost testat pozitiv.

Franța

În Franţa, clubul FC Nantes a anunţat cinci noi cazuri pozitive cu noul coronavirus, ridicând la opt numărul total, astfel că meciul amical programat cu Charleroi, sâmbătă, în Belgia, a fost anulat.

"Departamentul medical al clubului îşi continuă monitorizarea individuală a întregului grup profesionist. Persoanele pozitive vor fi izolate pentru următoarele zile. Clubul continuă să lucreze în strânsă colaborare cu ARS (n.r. - Agenţia Regională de Sănătate), pentru a limita răspândirea virusului. FC Nantes aplică strict instrucţiunile autorităţilor sanitare, încă de la începutul crizei", a precizat clubul din Ligue 1.

Precedentele cazuri de la FC Nantes au fost înregistrate joi, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
testele la Rejina Maria...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272