REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FOTO. FOCAR DE INFECȚIE în buricul Constanței!

FOTO. FOCAR DE INFECȚIE în buricul Constanței!

Replica API 28 ianuarie 2019 | 00:00 384

Pe strada Ion Corvin, la intersecție cu strada Agricultorilor, la doar câțiva pași de viluțe cochete, se înfățișează privirilor un peisaj dezolant: o dărăpănătură transformată într-o reală ghenă de gunoi! Locuitorii din zonă spun că au reclamat autorităților, în repetate rânduri, ce se întâmplă la adresa respectivă, dar în afară de o curățare a zonei, nu s-a schimbat nimic de-a lungul anilor.

Strada Ion Corvin este una dintre străduțele lăturalnice ale Constanței pe care se află câteva viluțe cochete, cu mașini luxoase parcate în față, dar și sediul Direcției Naționale Anticorupție, filiala Constanța. Situată între zona Casa de Cultură și strada Theodor Burada, în zonă ajung mai mult riveranii. Pe lângă aceste vile, însă, imobilul situat la intersecția cu strada Agricultorilor pare desprins parcă din alt film: unul apocaliptic. Clădirea a ajuns o dărăpănătură, cu pereți pe jumătate demolați, cărora le-au luat locul tot felul de placaje. Ba chiar și un panou pe care stă scris SIND România – Agenție de Turism a ajuns să fie folosit drept placaj pentru a „simula” blocarea accesului în clădirea ce stă să se prăbușească. Parterul clădirii a fost transformat într-o veritabilă ghenă de gunoi, în care „binevoitorii” au aruncat vrute și nevrute: de la haine, la un brad uscat, până la diverse obiecte din plastic, saltele rupte, un frigider și chiar și un televizor. Iar printre ele, maidanezii și-au găsit adăpost, având grijă să mărăie amenințător la cei care se apropie prea mult. Ca o ironie, pe carosabil, exact în dreptul imobilului – focar de infecție tronează o pubelă. Surprinzător sau nu, aceasta este goală!

Focarul de infecție de la intersecția străzilor Ion Corvin și Agricultorilor nu este o noutate. Locuitorii din zonă spun că situația trenează de câțiva ani și că au transmis sesizări autorităților, în repetate rânduri, dar în afară de o curățare a zonei, nu s-a schimbat nimic. Pentru că, la doar câteva zile după ce angajații firmei de curățenie strâng mizeria, cetățenii certați cu bunul simț, aduc alte gunoaie.

De altfel, și „Replica de Constanța” prezenta în urmă cu aproximativ un an cum un copilaș de șase – șapte ani se străduia să taie cu o toporișcă unul dintre placajele respectivului imobil.

Florentina BOZÎNTAN

Citește și: CONSTANȚA APOCALIPTICĂ: CLĂDIRI ÎN PARAGINĂ ȘI COPII PUȘI LA TĂIAT BUCĂȚI DE MOBILIER! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minunea s-a produs! De doua zile masinile de la Polaris incarca si cara gunoaiele de aici! Doar ca.. Erau trei aspecte in aceasta locatie... Cateva familii de rromi care locuiesc abuziv evident si care nu au wc sau apa curenta, sau racord la enel pentru curent. Asta una, apoi acesti rromi cresc pe terasa cladirii cu oricina caini de lupta si nu intereseaza pe nimeni! Si trei.. In respectiva cladire, prin gunoaiele care erau, se aciuasera nu mai putin de 8 caini maidanezi, care de curand si-au marit numarul cu 5 pui. Toate aceste animale, seara alearga toate masinile care trec pe strada! Deci..
1
0
sa i bagam gunoiul in cur lui fagadau celor de la consilil local si lu gunoerul milionar martin ! niste incompetenti !
1
0
Cartiere infestate de indieni..executati si gata
4
0
Astfel de mizerii sunt in cea mai mare parte din oras. Poate ca nu doar primarul trebuie sa faca curat. Consiliul municipiului nu ar trebui sa se implice si la nivel de decizii de consiliu local? Toate aceste mizerii ar pute fi demolate de autoritati iar in locul lor SA NU mai creasca alte vile. Poate 2 sau 3 copaci, o bancta un cos de gunoi ceva?
1
0
As vrea sa-i trimit aceste poze primarului Fagadau. Poate nu stie ce este in Constanta.
4
0
cum plm este zona aia buricul Ct ? e un cartier de kkt plin de indieni
8
3
de ce ii chinuim cu civilizatia ? mai binen india cu ei
9
0
Deratizare prin demolare si cu dtt
9
0
Aceste lucru l-am semnalat eu in primavara 2018 care locuiesc in zona de pericolele ce zac in astfel de cladiri si ca la 6m de aceasta cladire este scoala ! Trebuia sa mentionati ca in capatul celalalt alt starzii ION CORVIN la vreo 100m este alta cladire la fel de degradata si locuita de indivizi dubiosi! Este un adevarat focar de infectie plin de sobolani,vara nici nu poti respira aerul cand treci pe acolo! Demolate si igienizarea zonei ,asta este singura solutie. ALO FAGADAU SE AUDE PANA LA PRIMARIE?
9
0
MOARTE TIGANILOR!!!
19
0
In zona isi fac veacul zeci de zburatoare asistate,de unde sa stie ele de termenul civilizatie,cu biciul pe ei sa adune mizeria si poate dupa se vor gandi de doua ori daca vor mai face
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614