REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FOTO! IOROV CONTINUĂ SĂ CONSTRUIASCĂ, DEȘI A FOST SOMAT SĂ STOPEZE LUCRĂRILE ÎN MAMAIA!

FOTO! IOROV CONTINUĂ SĂ CONSTRUIASCĂ, DEȘI A FOST SOMAT SĂ STOPEZE LUCRĂRILE ÎN MAMAIA!

Replica API 9 februarie 2019 | 00:00 1485

Din două apartamente, vrea să facă 14 garsoniere

Din două apartamente, vrea să facă 14 garsoniere

click pe imagini!

Alexandru Iorov sfidează legea?! Alexandru George Iorov (finul lui Radu Mazăre), a demarat lucrări de construcții la apartamentul său din stațiunea Mamaia. Însă, fără să îndeplinească condițiile lgale, fapt pentru care a fost amendat, în vara anului trecut, de Poliția Locală-Serviciul Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal. I s-a impus să stopeze lucrările, dar a deschis acțiune în instanță, solicitând suspedarea efectelor procesului verbal. Numai că, potrivit locatarilor, Iorov nu respectă legea și, fără să aștepte decizia judecătorilor, continuă să lucreze la imobilul din Mamaia, zona Butoaie. Concret, acesta dorește să transforme cele două apartamente în...14 garsoniere, spun vecinii.

click pe imagini!

Prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei la sfârșitul anului trecut, Alexandru George Iorov, fiul fostui director in cadrul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime, Gheorghe Iorov, a solicitat, pe calea ordonanței președințiale, suspendarea măsurii dispuse prin procesul verbal de constatare și sancționare a contravențiilor din 2 august 2018, respectiv oprirea executării lucrărilor de construcții până la judecata definitivă a dosarului de plângere contravențională. El a realizat compartimentări interioare la apartamentele 40 și 41 la blocul 501 în suprafața utilă de 280 mp fiecare, prin desființarea în totalitate a pereților interiori existenți din zidărie BCA și realizarea unei noi recompartimentări prin montare structuri de susținere din metal…și monturi și panouri rigips”. Potrivit vecinilor, Iorov vrea să transforme cele două apartamente în garsoniere, 14 la număr. Deși în procesul verbal de contravenție s-a dispus oprirea executării lucrărilor de construcții, de la data aplicării sancțiunii, precum și aducerea apartamentelor nr. 40 și 41 la starea inițială, Iorov continuă să desfășoare lucrări, spun vecinii. ”Poliția i-a spus la momentul respectivs ă stopeze lucrările dar, în momentul de față, se lucrază. De atunci. Am vrut să dau în judecată și m-am oprit pentru că mi-a spus avocatul că-i caz penal, și nu am vrut să fac rău”, a spus Mădălina Ciupercă. ”Vă dați seama ce înseamnă să faci, din două apartamente mari, 14 garsoniere. Cele două apartamente de la etajul 7 sunt cât tot blocul, asta a constatat poliția. Au cărat BCA cu liftul, avem lângă bloc gunoi. O să mergem la avocat, o să-i facem plângere penală, dacă nu înțelege, în condițiile în care autoritățile au spus stop. El spune că vrea să locuiască aici, nu este adevărat. Pe lângă faptul că a îngrădit spațiul, administrația ne obligă să plătim spațiul verde, dar nu ne permite accesul pe spațiul verde. Blocul acesta este construit de sora lui, Andreea Velenza. Am zis să ne mutăm în Mamaia, să trăim între oameni civilizați, dar e mai rău”, a mai declarat locatara.

Poliția Locală a fost sesizată în acest sens, urmând să efectueze un control la imobilul în cauză.

click pe imagini!

Reamintim că Judecătoria Constanța i-a respins acțiunea pe fond, acesta formulând recurs. Pe 12 februarie are primul termen, la Tribunalul Constanța. Cât despre anularea procesul verbal de contravenție, are termen, pe fond, pe 13 martie a.c. Alexandru George Iorov este multimilionar în euro numai prin prisma imobilelor pe care le deţine. El deţine, alături de soţia Andreea, zeci de de clădiri în oraşul Constanţa, printre care parcări, apartamente, un bloc cu 5 etaje, vile turistice. Sora lui, Andreea, este căsătorită cu afaceristul Iulian Dumitru Velenza. Și acewst cuplu a fost cununat de Radu Mazăre.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand legea nu functioneaza.. eu zis sa i se dea si o mama de bataie...sa vedem atunci daca mai construieste ilegal..
1
0
Smekerul e smeker si dupa moarte. Daca vedeti ca bazaiti degeaba ce mai insistati. Omul face ce vrea muschii lui , fraierii fac ce pot.
4
2
Ce frumos sunt vopsite balcoanele. Cu nuante inspirate de la WC-uri. O fi un fel de semnalizare despre cum e viata in ele?
3
0
Daca se respectau termenele legale de autorizare si se stia de ce ai nevoie ..nu se ajungea sa te prinda fara autorizatie! Dar cand te plimba de 100 de ori dupa 100 de hartii ajungi sa inebunesti... Puneti dl Vanturake un afis cu linute ce trebuie sa ai pt autorizatie...dai 5 zile pt raspuns prealabil daca indeplineste sau nu conditiiile de cinstruire si elibereazai aut in termenul legal de 30 de zile!
7
4
Futuva n gura. Daca era un om de rand si isi facea un balcon la parter il captuseati de l lua naiba.
10
0
Sa fie demolate toate constructiile ilegale, pe banii proprietarului care a construit.
9
0
Oricum nu mai darama nimeni blocul si mai mult o sa aiba si autorizatie. Asa se procedeaza in Romania. Vezi si catedral platza din bucuresti si alte cladiri chiar din constanta. Daca esti un cetatean normal te obliga sa darami constructia. Daca insa esti milionar "cinstit" te iarta. Pana intr-o zi o sa mai tina abuzurile astea, dragi hoti milionari. DNA si DIICOT acum sunt doar in vanatoare de politicieni in timp ce hotii astia mai "discreti" sunt uitati ori condamnati daca sunt condamnati dupa 10-15 ani de "procese".
13
1
Se pise pe tine!
7
2
in tara lui Tudorel si Dancila il doare la banana pe asta de legile din Romania
8
0
Legea se aplica numai la oamenii mici, care vor sa construiasca ceva mic. Legea este pentru oamenii normali si platitori de taxe. Incompententii din primarie aplica legea numai la saraci, nu au curajul sa se atinga de cei mari !
18
0
Alooo dati comentariile !!! DNAUL ? Poate are timp sa verifice !!! .Astia au pus stapinire pe ambele blocuri .Nu au nici un respect fata de ceilalti locatari nui lasa nici pe aleea betonata dar pe gazon desi Lunar sunt taxati cu 170 lei pentru intretinere. RUSINE IORUV !
10
0
La cutremur sa nu va mire cand se prabusesc saivanele astea supra-etajate precum cartile de joc. Cascati dracului ochii cand cumparati un apartament. Nu va incantati la cele construite in Mamaia pe malul lacului siutghiol ca-s toate cu cruce.
21
0
Multimilionarul Alexandru George Iorov este cel mai avar om din Constanta.
16
0
Ia verificati ce venit are omu si daca el poate justifica legal pretul pentru tot ce detine daca nu adaugatil pe lista lui Schindller ca tot poza ala ca ofiter SS.
22
0
Decebal are dreptate. Si, in final, blocul nu este construit pe unul dintre terenurile retrocedate ilegal, de nasul Mazare?
31
0
Comportamentul tipic al celor care se cred mai presus de lege si care au benficiat in trecut de toate avantajele doar pentru ca erau in anturajul celor de la psd. Cand va spun ca, coruptia ucide nu ma credeti. Trebuie sa se intample un dezastru ca sa ne dam seama de consecinte. Uitati-va la ultimul bloc prabusit in Istanbul care a fost construit fara autorizatie. Toate blocurile din Mamaia si Constanta au au primit avize pentru suplimentarea cu minim inca doua etaje dupa demararea constructiei. Si apropo, acest individ, poate sa justifice toata averea ?
36
1
Cel mai intelept ar fi ca din cele doua apartamente sa si faca un club pt persoanele Lgbt cu muuuultee wc uri ca sa ne cacam in norocul lui
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108