rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

FOTO/VIDEO. Candidaţii PNL la europarlamentare, prezenţi la Constanţa

Duminică, 14 aprilie a.c., la Pavilionul Expoziţional Constanţa se desfăşoară Reuniunea Regională PNL, ocazie cu care sunt prezentaţi candidaţii la alegerile europarlamentare. La eveniment sunt prezenţi Ludovic Orban, Robert Sighiartãu, Raluca Turcan, Bogdan Huţucă.

Cât priveşte candidaţii PNL la alegerile europarlamentare, urmează să fie prezentaţi: Rareş Bogdan, Dan Motreanu, Siegfried Mureşan, Ana Maria Dimitriu, Vlad Nistor, Cristian Busoi, Claudia Benchescu, Ciprian Epure, Costel Stanca, Adrian Tabarac, Şerban Alexandru Gabriel, Piron Gheorghe.

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a subliniat în discursul său că oraşul şi judeţul Constanţa au un imens potenţial de dezvoltare, dar care s-a irosit, din cauza unei "boli", "ciuma roşie", "ticăloşia pesedistă". "După 1989, oraşul Constanţa a avut un potenţial uriaş de dezvoltare. Din păcate, o boală a lovit acest oraş şi întreaga Românie, o boală ce îi ţine pe oameni departe de dezvoltare, îi ţine dependenţi de stat. Ticăloşia pesedistã este şi faptul că au promis opt spitale regionale şi nu au făcut niciunul. Este singurul Guvern care nu a semnat niciun contract pentru autostrăzi. Pesediştilor le este frică să iasă în stradă, printre oameni", a afirmat Bogdan Huţucă. Acesta a mai declarat: "PSD şi ALDE sunt incompatibili cu democraţia, cu statul de drept. Noi, liberalii, am arătat că se poate şi altfel. Avem primari liberali care au demonstrat, care au dezvoltat oraşele lor, care au atras investitori, care au creat locuri de muncă, au atras fonduri europene'.

Prezent la Reuniunea Regională PNL, primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, a atras atenţia, în discursul sãu, asupra implicãrii primarilor liberali în ceea ce înseamnã atragerea de fonduri europene.

"Zilele acestea, am avut discuţii cu colegii mei primari din judeţ, Eforie, Techirghiol, Mangalia, Poarta Albă, Cernavodă şi am realizat o analiză la nivelul judeţului în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene. Primarii PNL, din 2016 până în prezent, au atras în total de 104,5 milioane euro. Nu ştiu dacă pare mult, puţin, dar nevoie sunt multiple. Pentru oraşul Constanţa, analiza e simplă, pentru că ne-a dat 0 în ultimii ani, 0 pentru infrastructură, învăţământ, sănătate, clădiri, spaţii verzi, fonduri europene. Aceasta e cifra oraşului Constanţa”,a spus primarul din Ovidiu, George Scupra. În încheiere, acesta a dorit să facă o glumă, făcând referire, cel mai probabil, la faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se însoară şi caută naşi: „Am văzut că se caută naşi pentru europarlamentare. Haideţi să fim noi naşii lor”, a încheiat Scupra.

Victor Paul Dobre: „PSD a semănat ajutoare sociale și a cules voturi!”

Sărăcie endemică în multe zone, localități care se depopulează pentru că tinerii pleacă în număr tot mai mare peste hotare și imposibilitatea actualei guvernări, pesediste, de a construi spitale regionale și autostrăzi. Acestea au fost câteva dintre punctele atinse, în discursul său, de vicepreședintele PNL, Victor Paul Dobre, în discursul ținut la Reuniunea Regională PNL, desfășurată la Constanța, duminică, 14 aprilie a.c..

„Astăzi primim în regiunea noastră conducerea partidului și principalii candidați la alegerile europarlamentare. Constanța, cel mai puternic județ al regiunii, dar este numai la jumătate din PIB-ul Bucureștiului. Din păcate, celelalte județe din regiune sunt la jumătatea Constanței. Sunt zone cu sărăcie endemică, cum este și în Delta Dunării. Din 30 de ani, 22 de ani socialiștii au condus țara, dar aici la noi, mai tot timpul, și se cunoaște: PSD a semănat ajutoare sociale, și a cules voturi.

Acum câțiva ani, într-o campanie, discutam cu Mircea Hava și Ilie Bolojan, discutam despre ce se întâmplă. Copiii noștri nu mai pleacă dincolo de graniță, ci dincolo de munți, ceea ce este trist.

Este nevoie de un alt tip de administrație. Cunosc bine administrațiile marilor primari ai Ardealului. Împreună cu Ludovic Orban am asigurat finanțări solide administrațiilor. Primarii din Ardeal le-au folosit pentru investiții solide. Cred că este timpul să ne mobilizăm, astfel încât, așa cum în Ardeal se câștigă, să obținem rezultate foarte bune, aici, la noi. Pentru ca să trecem la 20% este multă muncă, multă sudoare, îți dă sângele pe nas. Dar acest lucru este valabil și pentru noi. De câte ori a câștigat PNL, nu poate câștiga țara fără rezultate foarte bune, aici, în est, la noi. Trebuie să avem curajul să o spunem: România de astăzi nu poate face nici spitale regionale, nici autostrăzi, cu actuala administrație și mă refer de la Guvernul care este supradimensionat până la administrațiile locale.

PNL trebuie să se bată pentru reformarea profundă a României, a întregii administrații. Suntem singura țară din estul Europei care nu a făcut o reformă a administrației teritoriale. Iar asta pentru că 22 de ani din cei 30 au condus-o socialiștii.

La sfârșitul secolului XIX, eram la același nivel cu marile țări ale Europei. Este timpul, din nou, al PNL, pentru că noi vom pune România în primul rând”, a declarat Victor Paul Dobre.

Candidat la europarlamentare, Vlad Nistor: „Am copilărit la Constanța. Orașul de astăzi nu mai are nicio legătură cu cel al copilăriei mele!”

Prof. univ. Vlad Nistor, candidat pe lista PNL la alegerile europarlamentare a fost unul dintre candidații prezenți, duminică, la Reuniunea Regională PNL de la Constanța. Acesta a mărturisit că este constănțean și constată, cu tristețe, faptul că orașul în care a copilărit, orașul pe care îl cunoaște din poveștile bunicilor lui, nu seamănă deloc cu ce întâlnește, în prezent, pe stradă.

„Am să încep cu o scurtă poveste personală, eu sunt dobrogean, iar familia mea este aici de la 1878, străbunii mei au fost printre primii coloniști aduși din Ardeal, la sugestia și rugămintea lui Mihail Kogălniceanu. Am în familie un fost ministru adjunct de interne liberal, un primar liberal din județul Constanța. Am copilărit în Constanța, am făcut școala la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”. Orașul acesta, cel de astăzi, nu mai are nicio legătură, nici cu orașul din poveștile bunicii mele, nici măcar cu orașul din cele mai sinitre vremuri din epoca comunistă, atunci când eu eram elev. Echilibrul, ordinea, stabilitatea acestui oraș erau cu totul altceva decât haosul de astăzi. Este suficient să faci câțiva pași prin centrul vechi pentru a vedea unde a fost adus acest oraș de un grup de administratori care conduc acest oraș din 2000. Rezultatele sunt dezastroase. Orașul s-a depopulat. În continuarea imediată a celor spuse, să trecem la campania în fața căreia ne aflăm. De ce alegeri europarlamentare, care e importanța lor pentru fiecare dintre noi? În primul rând, aceste alegeri pot da o reprezentare corectă în Parlamentul European a partidului care contează în România. Numai noi și numai cu noi stă cineva de vorbă în Europa. Și PSD și ALDE sunt la marginea excluderii. Nimeni nu îi poate privi altfel decât ca pe niște mincinoși, oameni fără cuvânt, corupători ai statului de drept.

La numai doi ani și jumătate de la reînceperea administrației de către pesediști se află la începerea unui haos. Atunci când au câștigat promițând verzi și uscate s-au trezit că nu pot să facă decât cum să își salveze liderii, pe Liviu Dragnea, cum să îi scoată din fața ușii temniței în care se află.

La alegerile prezidențiale nu am emoții, sunt convins că Klaus Iohannis va mai fi președinte încă cinci ani!”, a afirmat prof. univ. Vlad Nistor.

Candidaţii, în special Rareş Bogdan, au fost luaţi cu asalt de către simpatizanţi, care nu au ezitat să-şi facă selfie cu cei ce ar urma să ne reprezinte în Parlamentul European.

Siegfried Mureșan: „Când noi obțineam mai multe fonduri de la UE pentru ajutarea fermierilor afectați de pesta porcină, Petre Daea vorbea despre cormoranii în piscine”

Europarlamentarii liberali au planuri concrete pentru obținerea de fonduri europene pentru dezvoltarea României în următorii ani, a anunțat europarlamentarul Siegfried Mureșan, candidat la un nou mandat la Parlamentul European, prezent și el, duminică, la reuniunea de la Constanța. Intenția este să fie obținute fonduri pentru un program destinat agriculturii românești, denumit „Prima fermă”, în care fiecare nou fermier va primi 100.000 de euro fonduri nerambursabile. Totodată, se dorește obținerea de bani pentru anveloparea a 500.000 de apartamente de bloc, dar mai ales se intenționează simplificarea procedurilor pentru accesarea fondurilor europene.

„Știu că aici, în zona aceasta a țării, mulți fermieri au fost afectați de pesta porcină africană. Iar noi, europarlamentarii liberali, am fost în Parlamentul European și am cerut fonduri pentru fermierii români afectați de pesta porcină africană, iar în timp ce noi ne băteam pentru mai multe fonduri pentru fermieri din România, Petre Daea vorbea despre cormorani în piscine. Aceasta este diferența!

Săptămâna aceasta am fost la Parlamentul European, vă spun că toată UE așteaptă să scăpăm România de Liviu Dragnea. UE este alături de România, de poporul român și PNL. Pentru că PNL este singurul partid care poate bate PSD și care poate obține ceva pentru România în Europa. Am dovedit-o în ultimii cinci ani și la fel vom face și în următorii cinci ani. Vom obține fonduri pentru un program numit „Prima Fermă” pentru ca fiecare tânăr care dorește să pornească o fermă să primească 100.000 de euro nerambursabili de la UE. Vom simplifica procedurile pentru accesarea de fonduri europene, vom tăia birocrația Vom obține bani pentru regularizarea Dunării, pentru anveloparea a 500.000 de apartamente de bloc. Vom face lucruri concrete.

Avem, de departe, cea mai bună listă de candidați pentru alegerile europarlamentare. Avem primari care au schimbat fața orașelor lor, avem specialiști, iar în capul listei pe Rareș Bogdan.

Vreți școli, spitale, drumuri ca în Europa? Atunci trebuie să votăm politicieni europeni!”, a declarat parlamentarul european Siegfried Mureșan.

Cap de listă în rândul candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, jurnalistul Rareş Bogdan, a relatat celor prezenţi la Reuniunea Regionalã PNL despre durerea celor aproximativ un milion de români din Spania, "goniţi" din ţara lor de ultimele guvernări pesediste. Mai mult, acesta a arătat că pe 20 aprilie a.c. va avea loc un miting la Alexandria. "Săptămâna viitoare, pe 20 aprilie, vom fi în capitala corupţiei din România. Vine lupul la Alexandria!'

"Constanţa are cel mai mare potenţial. Au fost abandonaţi cetăţenii Dobrogei. Este inadmisibil să laşi Portul şi investiţiile pe mâna unor găşti de infractori. Acest lucru trebnuie oprit. Primul pas pentru a-i opri este ziua de 26 mai", a completat Rareş Bogdan.

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a luat cuvântul la întâlnirea candidaţilor la europarlamentare, eveniment ce are loc la Pavilionul Expoziţional: "Vă chem la luptă!", a transmis Orban.

"Am venit la Constanţa, nu la spectacol, ci să pornim bătălia pentru România. O bătălie cu un inamic careşi-a bătut joc de România şi care a dus România sub nivelul mării. Suntem la Constanţa, poarta de intrare şi ieşire a Europei. Dumnezeu ne-a dat Marea Neagră, Dunăre şi, de când au venit ăştia la putere, îşi bat joc de aceste daruri. Noi, PNL, vom ştii să folosim aceste daruri. M-am săturat să mă conducă agramaţii, repetenţii, hoţii, m-am săturat ca România să fie făcută de răs de cei care au sucit minţile săracilor, minţile celor care nu înţeleg, încă, adevărul despre România( …) Vreau o Românie unde să nu mai existe campionat de minciuni. PNL chiar creşte pensile, nu pe hârtie. Noi vrem pentru părinţii şi bunicii noştri, atunci când creşte pensia, să crească puterea de cumpărare, să crească salariul minim pe economie. Dragii mei, vă chem la luptă ca până-n 26 mai să lăsaţi pe plan second tabieturile şi problemele personale, să intraţi în fiecare scară de bloc, în fiecare casă, în fiecare piaţă...să strigăm împreună ceea ce aşteaptă România: PNL, victorie!”,a spus Orban.

VIDEO:

F.B.

duminică, 14 aprilie 20191846
mai mult...Actualitate
22 mai 00:20ActualitateHandbal masculin: Dinamo Bucureşti a câştigat un nou titlu de campioană a României

CS Dinamo Bucureşti a cucerit titlul de campioană a României la handbal masculin, miercuri, după ce a surclasat-o pe...220

20 mai 01:06ActualitatePrimele imagini cu Radu Mazăre în România: a fost adus încătuşat!1768
20 mai 23:45ActualitateDoi copii din Hârșova, OPERAȚI PE CORD în Capitală de medici români și americani!551
20 mai 02:45ActualitateSiegfried Mureşan a revenit la Constanţa: a stat de vorbă cu electoratul din Năvodari

Siegfried Mureşan, candidatul PNL pentru Parlamentul European a ales să revină în judeţul Constanţa, de data...462

17 mai 00:20ActualitateSURSE România TV: Radu Mazăre A EVADAT din închisoare5653
17 mai 23:33ActualitateFirmele de construcții, în frunte cu Frățilă, au dat în judecată Consiliul Local! Taxa de tramă stradală, SUSPENDATĂ!2579
15 mai 01:12ActualitateMazăre: Am obosit să lupt. După pedeapsă mă voi întoarce în Madagascar

Radu Mazăre a declarat pentru Antena 3 că a obosit să lupte și dacă va fi extrădat se va întoarce în Madagascar,...1408

14 mai 00:05ActualitateFEMEIE ÎNECATĂ, găsită pe plajă în Mamaia. Bilet de adio: „Mă droga de 30 de ani!”9583
14 mai 00:56ActualitateAdrian Țuțuianu acuză PRESIUNI în plină campanie electorală: 'Am să vă spun de Poliţie, în primul rând'668
12 mai 23:10ActualitateCluj e campioana României pentru al doilea an consecutiv!

CFR Cluj a câștigat titlul de campioană pentru al doilea an consecutiv, după ce s-a impus și în meciul cu CSU...1025

8 mai 23:51ActualitateFOTO. CUM VA ARĂTA CAZINOUL CONSTANŢA DUPĂ CONSOLIDARE ŞI RESTAURARE!4220
4 mai 01:26ActualitateOrban:PSD duce o campanie furibundă de minciuni împotriva PNL572
Vremea
23.9°18.6° - 24.4° joi, 23 mai 2019
cer seninUmiditate: 51%
Vânt: 5.5 m/s din V
Presiune: 1010.1 milibari

Loto
6/4952231383947
5/4014171924256
joker4182131451
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 mai 21:43SportUn fost internațional bulgar acuză naționala României de blat la EURO 1996: „Au mers la culcare cu Spania, vă spun sigur!”

Ivo Georgiev (47 de ani), fost internațional bulgar, afirmă că naționala României ar fi cedat deliberat meciul cu...279

24 mai 00:00SportSimona Halep-Ajla Tomljanovic în primul tur! Sorana, meci incendiar! Cu cine joacă Begu și Buzărnescu

Tragerea la sorți de la Roland Garros 2019 a avut loc ieri. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu și Sorana...197

24 mai 00:00SportSorana Cîrstea s-a calificat în semifinale la Nurnberg

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat joi în semifinalele turneului WTA de la Nurnberg...118

24 mai 00:00SportMoldoveanul Radu Albot, în semifinale la Geneva

Jucătorul moldovean de tenis Radu Albot, locul 45 în clasamentul mondial şi favorit nr. 5, va disputa semifinala...118

Local
24 mai 00:34LocalLocuințe protejate și centre de zi pentru beneficiarii Protecției Copilului Constanța

Demersurile în vederea închiderii vechilor centre de plasament din județul Constanța continuă! Trei noi proiecte,...343

24 mai 00:47LocalDoi bărbați din Tulcea s-au ales cu dosare penale!

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, la data de 22 mai a.c., au depistat un bărbat,...377

24 mai 00:33LocalO femeie a stat atârnată de balcon, pe strada Traian! Amenința că se sinucide

...2386

24 mai 00:44LocalConstănțenii își pot testa, în doar 5 minute, NIVELUL DE CONSUM DE ALCOOL!

Miercuri, 5 iunie a.c., ALIAT (Alianța pentru Lupta Împotriva Alcoolismului și Toxicomaniilor), Institutul Național...700

24 mai 00:43LocalPoliția Locală, în control în punctele fierbinți ale orașului. Urmarea: SUTE DE SANCȚIUNI!

Polițiștii locali au intensificat verificările în zona unităților de învățământ, a stațiilor de transport...424

24 mai 01:00LocalLaboratorul Micului Einstein pentru preșcolarii isteți!

Grădiniţa nr. 45 Constanţa o organizat primul Concurs Judeţean preșcolar de știinţă “LABORATORUL MICULUI...237

24 mai 00:51LocalBlocuri noi, în locul fostei fabrici Energia. Proiectul ajunge în atenţia consilierilor

Fosta fabrică de mase plastice Energia, aflată pe Baba Novac, a fost ani la rândul „raiul” hoților care au secat...1609

24 mai 00:37LocalHoria Constantinescu, șeful de la Protecția Consumatorilor, implicat într-un accident cu mai multe mașini! VIDEO

Un accident rutier a avut loc în municipiul Constanța, joi, 23 mai, la intersecția străzilor Ion Lahovari cu...6903

24 mai 00:39LocalComandantul pescadorului urmărit cu FOCURI de ARMĂ, ARESTAT la Constanța!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, coordonaţi de procurorul învestit în cauză din cadrul...1079

23 mai 01:36LocalRADET Constanța caută director economic!

Consiliul de Administraţie al RADET Constanța a demarat procedura de recrutare şi selecţie pentru postul de director...627

Politică
24 mai 00:00PoliticăEugen Tomac: Aproape toate partidele au încercat să deturneze sensul acestor alegeri

Partidul Mișcarea Populară, Filiala Constanța, a organizat joi, 23 mai, la sediul PMP, o conferință de presă...131

24 mai 00:00PoliticăTurcan a răbufnit după cântecul popular interpretat de copii: 'Dragnea demonstrează că nu dă doi bani pe viitorul copiilor'

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, critică în termeni duri clipul electoral în care mai mulți copii laudă...158

24 mai 00:00PoliticăDragnea, reproșuri pentru PSD și Guvern: Am fost lăsat singur!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, reproșează Guvernului și celor din PSD că au comunicat foarte puțin, iar în...236

24 mai 00:00PoliticăPreşedintele PMP susţine alegerea primarilor în două tururi: E spre binele PSD-ului să mai scape de anumiţi baroni locali

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine ca alegerea primarilor să se facă în două tururi de scrutin, considerând...142

24 mai 00:49PoliticăVideoconferință la MAI: iată ce s-a stabilit în legătură cu alegerile!

La sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc, joi, 23 mai a.c., ședința Comisiei Tehnice Centrale pentru...371

24 mai 00:36PoliticăCând se deschid ofertele pentru reabilitarea Cazinoului! Anunţul făcut de ministrul Dezvoltării

Daniel Suciu, Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a anunţat pe pagina de facebook că, pe 3...433

24 mai 00:38PoliticăŞcoala 16 va fi EXTINSĂ! Făgădău a semnat contractul de finanţare!

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, Secretarul de Stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și...994

24 mai 00:46PoliticăDarius Vâlcov, urmărit penal de DIICOT în dosarul privind publicarea protocolului din 2016

DIICOT a început urmărirea penală in personam pentru infracțiunea de divulgare a secretului care periclitează...342

24 mai 00:48PoliticăŞedinţă de consiliu local la Valu lui Traian

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă şedinţă extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu...337

24 mai 00:51PoliticăPost la Serviciul Juridic al Primăriei Constanța, scos la concurs

Primăria municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis, nr. 51, pentru ocuparea unei funcţii...317

Monden
24 mai 00:00MondenEl a câştigat „Ferma: Un nou început“! Moroşanu şi Marius s-au bătut pentru 50.000 de euro, dar doar unul a plecat acasă cu marele premiu

Anul acesta, Pro TV a adus în casele românilor un nou format de show, „Ferma: Un nou început“, o emisiune care a...230

24 mai 00:00MondenInna, pe scena de la Românii au talent, în cea de-a doua semifinală live

Inna va fi prezentă pe scena Româmnii au talent, în cea de-a doua semifinală a concursului transmis de postul de...119

24 mai 00:00MondenCare sunt cei doi finaliști de la Fermă care pot intra în posesia marelui premiu

Mulți au fost, puțini au mai rămas. După ce Diana a părăsit show-ul cu lacrimi în ochi, Otniela, Marius,...119

24 mai 16:11MondenCe spune fosta soție a lui Mihai Constantinescu despre mutarea artistului la o clinică din străinătate

Mihaela Constantinescu, fosta soție a îndrăgitului artist Mihai Constantinescu, a comentat pe marginea zvonurilor...181

24 mai 00:00MondenAlex Velea, în fustă la Viva Party 2019

Antonia și Alex Velea au fost prezenți la Viva Party 2019. Cei doi au uimit cu ținutele alese pentru eveniment....180

24 mai 00:00MondenIulia Vântur vorbește despre căsătorie. „Nu știu dacă asta e varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc”

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a făcut...132

24 mai 00:00MondenCătălin Moroșanu și Kamara au sărit la bătaie în semifinală, la Ferma. Toți au intervenit să îi despartă

Scene șocante la Ferma, în semifinala de miercuri seara, de la Pro tv. După ce ceilalți concurenți eliminați pe...141

24 mai 00:00MondenIulia Albu, cu găina pe umăr la VIVA! Party 2019. „Vin din lumea mea!”

Iulia Albu a atras toate privirile la VIVA! Party 2019, eveniment organizat miercuri seara la Clubul Diplomatic din...148

24 mai 00:00MondenDaniel Craig va fi operat la gleznă după accidentarea suferită în timpul filmărilor de la noul lungmetraj cu James Bond

Actorul britanic Daniel Craig va fi operat la gleznă, după ce s-a accidentat în timpul filmărilor pentru cel de-al...123

24 mai 00:00MondenEurovision 2019: Scorul obţinut de reprezentantul Marii Britanii, micşorat cu cinci puncte

Scorul obţinut de reprezentantul Marii Britanii la concursul Eurovision 2019, clasat pe ultimul loc în finala acestei...117

Mapamond
24 mai 00:00MapamondSUA: Lege destinată să facă publice declaraţiile fiscale ale lui Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump refuză în continuare să-şi facă publice declaraţiile fiscale, dar parlamentul...113

24 mai 00:00MapamondCJUE: Marine Le Pen trebuie să restituie Parlamentului European 300.000 de euro în scandalul angajărilor suspecte

Justiţia europeană a respins un recurs al liderei extremei drepte franceze Marine Le Pen, care a contestat încă o...102

24 mai 00:00MapamondUcraina: O petiţie pentru demisia noului preşedinte al ţării a fost semnată de mii de ucraineni

Învestit în funcţie de numai două zile, noul preşedinte ucrainean ales Volodimir Zelenski este deja contestat: o...122

24 mai 00:00MapamondArmata SUA va instala corturi la frontiera cu Mexicul

Armata SUA va instala corturi în apropiere de frontiera cu Mexicul pentru a găzdui temporar migranţi adulţi, a...106

24 mai 00:00MapamondTurcia: Ankara a încetat să cumpere petrol iranian pentru a respecta sancţiunile americane

Turcia a pus capăt în totalitate importurilor de petrol iranian la începutul lunii mai pentru a "respecta"...112

24 mai 00:00MapamondSUA: Cererea preşedintelui Trump ca Deutsche Bank să nu furnizeze Congresului informaţiile solicitate a fost respinsă de tribunal

Un judecător federal a respins miercuri cererea preşedintelui Donald Trump şi a grupului său (trei din copiii săi...116

24 mai 00:00MapamondOEP: Palestinienii anunţă că nu vor participa la conferinţa de la Manama, organizată de SUA şi Bahrein

Conducerea palestiniană a anunţat miercuri seara că nu va participa la conferinţa de la Manama (25-26 iunie) privind...102

24 mai 00:00MapamondGuvernul german decide continuarea participării la misiunea NATO din Kosovo, KFOR, dar în format redus

Guvernul german a decis miercuri continuarea participării la misiunea NATO din Kosovo, KFOR, dar cu o reducere a...102

24 mai 00:00MapamondBrexit: Tot mai mulţi politicieni britanici cer demisia premierului Theresa May

Premierul britanic Theresa May se confruntă cu tot mai multe voci care îi cer demisia, în condiţiile în care devine...109

24 mai 00:00MapamondInterpol anunţă dezmembrarea unei reţele internaţionale de pedofili conectaţi la 'darkweb'

Organizaţia internaţională de poliţie Interpol a anunţat joi dezmembrarea unei reţele internaţionale de pedofilii...104

Sănătate
24 mai 00:42SănătateSpitalul Medgidia intră în REPARAȚII CAPITALE!

A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Municipal Medgidia, aferente proiectului...346

18 mai 01:39SănătateRujeola face ravagii în 13 județe din țară și în București

Alte 83 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate, în ultima săptămână, în 13 judeţe şi în...496

18 mai 00:10SănătateHoria Ţuţuianu despre Spitalul Regional: Singura cerinţă pe care am avut-o şi o am este ca acesta să fie în Constanţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Marius Ţuţuianu a susţinut vineri, 17 mai a.c., o conferinţă...941

18 mai 00:10SănătateSpitalul Județean Constanța s-a alăturat campaniei „Salvează vieți: igiena mâinilor”

Micuții pacienți din secțiile Pediatrie și Chirurgie Pediatrică dar și însoțitorii lor au participat, vineri, 17...508

18 mai 00:11SănătateLecții despre infecția cu HIV/SIDA și stand-up comedy în școlile din Constanța

Aproximativ 1.500 de elevi din județul Constanța vor participa luna aceasta la sesiuni educative pentru prevenirea...517

17 mai 00:00SănătateCongresul Național de Anatomie aduce medici de renume la Constanța!

Constanța găzduiește, în perioada 16 – 18 mai a.c., a XX-a ediție a Congresului Național de Anatomie, eveniment...554

11 mai 17:50SănătateIntervenție chirurgicală dificilă, realizată la Spitalul Județean Constanța

Un bărbat de 30 de ani, adus în stare critică la UPU Constanța, în urma unui accident rutier petrecut în Tulcea, a...3887

10 mai 17:50SănătateCentrul medical Pozimed a fost preluat de Rețeaua Regina Maria

Reprezentanții Rețelei de sănătate Regina Maria au anunțat, joi, 9 mai a.c., preluarea Centrului medical Pozimed,...1915

8 mai 17:51SănătateLinie laparoscopică videoghidată, la Spitalul Medgidia

Spitalul Municipal Medgidia are o nouă linie laparoscopică videoghidată de ultimă generație, achiziționată cu...927

4 mai 18:05SănătateEchipamente moderne pentru Spitalul Medgidia

Spitalul Municipal Medgidia va beneficia de o nouă unitate de laparoscopie. Aceasta a fost achiziționată și donată...1090