REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

FRATELE STAREȚEI de la SCHITUL de la MIRCEA VODĂ, OMORÂT de un TÂNĂR care voia să se CAZEZE ACOLO!

FRATELE STAREȚEI de la SCHITUL de la MIRCEA VODĂ, OMORÂT de un TÂNĂR care voia să se CAZEZE ACOLO!

Replica API 22 ianuarie 2022 | 15:13 4084

Tudor D. este un bărbat din Constanța, care a fost recent internat într-o unitate specializată de asistenţă medicală în raport de diagnosticul stabilit inculpatului (schizofrenie paranoidă, tulburare mixtă de personalitate), până la însănătoşire sau până la ameliorarea care să înlăture starea de pericol pentru siguranţa publică. Acesta a fost implicat într-un conflict cu fratele stareței de la un schit, victima decedând, ulterior, la spital. Tudor este cercetat penal.

Tudor D. se pare că are afecțiuni psihice, iar pe rețelele de socializare era destul de activ, postând tot felul de mesaje, mai ales din categoria celor legate de conspirații cu privire la vaccin. Acum, așa cum este precizat mai sus, este internat într-o unitate medicală de specialitate, el fiind diagnosticat cu schizofrenie paranoidă și tulburare mixtă de personalitate. Însă, este și cercetat penal într-un dosar.

Scandal la mănăstire

Mai exact, oamenii legii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au început urmărirea penală, la data de 6 decembrie 2021 în prezenta cauză, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Apoi, prin ordonanța din 29 decembrie 2021, a fost extinsă urmărirea penală pentru ucidere din culpă. Totul are legătură cu faptul că, în data de 6 decembrie, în jurul orei 17.00, la mănăstirea Sfântul Apostol și Evanghelist Matei, din Mircea Vodă – Gară, comuna Mircea Vodă, județul Constanța, fratele stareței mănăstirii, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost implicat într-o altercație cu Tudor D..

Tudor a ajuns la mănăstire și a vrut să se cazeze, însă fratele stareței i-a cerut să se legitimeze. A izbucnit un conflict spontan, iar Tudor l-a lovit cu capul în gură. Victima s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit cu capul de gresie, rămânând inconștientă.

Întrucât sângera la nivelul capului și urechilor, victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Cernavodă, apoi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost internată și supusă unei intervenții neuro-chirurgicale.

Însă, în ciuda tuturor intervențiilor, a decedat pe data de 28 decembrie.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e clar daca l-au operat la constanta ca nu se mai astepta nimeni sa scape dina abatorul de acolo
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272