REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Frăţilă aduce ACUZAŢII GRAVE: ‘Poliția Locală va face controale cu dedicație’

Frăţilă aduce ACUZAŢII GRAVE: ‘Poliția Locală va face controale cu dedicație’

Replica API 14 martie 2019 | 01:08 1136

Reprezentantul COMCM reacţionează după şedinţa SC Confort Urban – Poliţia Locală

Reprezentantul COMCM reacţionează după şedinţa SC Confort Urban – Poliţia Locală

Primăria municipiului Constanţa ne-a bombardat, în ultimele zile, cu o serie de comunicate privind traficul rutier – sistematizări, atenţionări privind parcările neregulamentare (spre exemplu, mașinile parcate pe trotuare, și care ar strica în Km 4-5 pavelele proaspăt montate de municipalitate) ori sancţiunile care urmează să fie aplicate începând cu data de 15 martie.

În paralel, societatea primăriei care se ocupă de intervenţii la nivelul carosabilului, SC Confort Urban, a discutat, prin reprezentanţii săi, cu angajaţii Poliţiei Locale (instituţie aflată, la rândul său, în subordinea primăriei), pentru a începe „jihadul” şi în ceea ce priveşte persoanele juridice!

Constantin Frăţilă

În cursul zilei de ieri, reprezentanţii SC Confort Urban s-au întâlnit cu cei de la Poliţia Locală pe linia demarării unor acţiuni şi în sensul disciplinării / sancţionării firmelor deţinătoare de mijloace de transport greu. Sub conducerea directorului din cadrul Confort Urban, Andrei Constantin Florian, şedinţa ar fi atins un punct nevralgic: reprezentantul unei firme care deţine maşini de mare tonaj acuză că discuţiile au culminat cu trasarea unor sarcini abuzive! Asta, în condiţiile în care taxa de tramă stradală s-a majorat, faţă de anul trecut, cu 334%!

„Urmează să fim executaţi! Nu doar că taxa de tramă stradală a crescut semnificativ, dar vor fi şi verificări la sânge, în trafic, cu dedicaţie”, susţine Constantin Frăţilă, reprezentantul COMCM, firmă de construcţii.

„În şedinţă, directorul de la Confort Urban a dat indicaţii, celor de la Poliţia Locală, ca maşinile deţinute de firmele lui Frăţilă şi Comănescu (Grigore Comănescu de la Comprest Util – n.r.) să le fie acordată o atenţie sporită. Adică, pentru orice, să ne fie aplicate amenzi”, acuză Constantin Frăţilă.

Omul de afaceri nu s-a ferit, în acest context, să comenteze şi prestaţia deplorabilă a SC Confort Urban, care a modificat de trei ori până acum bordurile montate la ieşire din Constanţa, pe bulevardul Tomis, pentru că lucrarea executată de societatea primăriei nu erau conform standardelor. „Păi, având un asemenea istoric, această societate a primăriei, este în măsură să spună cum trebuie să fim verificaţi?!”, a mai comentat Frăţilă.

Cu alte cuvinte, unul dintre motivele acțiunilor pe care urmează să le întreprindă Poliția Locală, are legătură cu lucrările de proastă calitate executate de Confort Urban. Utilajele de mare tonaj vor deveni "vinovatele de serviciu" pentru degradarea asfaltului turnat de Confort Urban, iar în plus, viitoarele amenzi vor fi sursă de venit pentru bugetul incert al municipiului. Legat de buget, amintim că nue ste exclus ca municipalitatea să aibă de achitat sume colosale către două alte firme, ca urmare a unor procese pe cale să le piardă!

Despre traficul greu, mai menționăm încă un aspect: utilajele lui Frățilă tranzitează des bulevardul Aurel Vlaicu, adică exact zona de unde administrația locală vrea "să alunge" anumiți agenți economici, pentru a transforma zona într-una rezidențială de lux.

Directorul SC Confort Urban nu a putut fi contactat pentru declaraţii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NEA TITI? ASTIA AU AFLAT CA AI CIORDIT UN SERVICE . !! EU CRED CAVORSASI FACA MASINILE LA TINE ! DAR IL AI AI PE "TATUTU" SI LE FACE EL !STAI LINISTIT !SI CAND NU MAI POTI......FLUIERA!!!
1
0
Da ai dreptate. Pol MILITIA LOCALA are un ecuson ISRAEL. Daca e adevarat rog pupi-curisti PSD sa stearga in continuare comentariile.
0
0
Replica-de ce stergeti comentariile?? Cel putin 5 comentarii care erau pana la ora 13,au fost sterse...Sa va fie RUSINE! O sa afle si dnul Sabit de chestia asta...
1
0
Masinile pe care Confort Urban le inchiriaza de la Nelu Stanca cu 1 500 000 euro pe an nu platesc nimic ! Pe langa faptul ca Stanca nu a platit in 30 de ani nimic la trama stradala , fiind sub acoperirea Confort Urban , Directorul Florin Andrei ia spaga lunara de la Stanca 15 000 de euro ! DNA sesizati va cu Stanca si Confortul !! Stanca comanda tot in Comfort de la piese de schimb toate achizitiile ! E si seful de aprovizionare si firma lui incaseaza si transportul cam 120 000 de euro pe luna
2
2
Mai bine verifica cum au intrat in Politia Locala,relatii,pile,cunostinte.
3
5
Directorul de la Disconfort urban ii reclama pe altii. Masinile lui inchiriate sunt scutite de amenzi ca au pile la primar. Fratila are dreptate cu bordurile montate peste tot. De ce primaria le da bani pentru astfel de lucrari ?
1
5
Are bani, si va avea. Ca doar nu vine dumnezeu sa-i ia banii. dumnezeu ii taxeaza pe prosti, cand cumpara lumanari. nu-i plangeti pe niciunii. si la primarie hoti, si la privati hoti. sa nu ne fie mila de niciunii, doar sa ne bucuram cand mai ajunge unul la parnaie, si mai ales daca i-ar ajunge si nevasta si copiii dupa gratii, ca doar se bucura de bani iliciti. Nici cand ii spala, nu plateste pastila de Ariel, si pe aia o fura.
4
1
politia locala alias gardieni publici hartuiesc toti operatorii economici la dedicatie de mult timp..unealta de muls bani de la cetateni pt primarie
5
5
Pai ce numai Mazare sa ia 9 ani,Fagadau de ce nu ar lua si el vreo 6!
5
1
Cu dedicatie ati actionat mereu niciodata n ati fost impartiali si justitiari,ati executat ordine venite pe filiera politica!Aveti numai infiltrati in sistem numai anti romani
3
1
Dommule din ce zici tie iti pare rau ca politia te-a luat la ochi si pe alti nu ii vede ca defapt toti sunteti niste hoti nu numai tu.Ia fa matale treaba de calitate nu te mai uita la alti cum fura si tu nu tii pasu cu ei.
8
0
Mortii masi are atatia bani arbitru asta infect? Cel mai nenorocit om din arbitraj , din afaceri si din ce a cunoscut omenirea. Cine il cunoaste stie. Oricum javrele astea vor ramane cumva fara tot ce au furat, vor plati cumva.
10
0
Iar au beut fratiile voasre vitriol la intrunirile sataniste din lojele masonice. Sa vina DNA sa vedem pe unde sacoate camasa fratila care sa tras conducta de la enel care alimenta fosta fabrica energia pusa pe butuci de statul paralel pentru hotelurile de pe bb novac colt cu a vlaicu. Nu mai amintim de manariile de pe busra cu fondurile propietatea.COMCEM avea cale ferata care a tocato la fier vechi chiar ne cred de prosti acesti sobolani rosii.
15
0
Aveti dreptate bai asistatilor si frustatilor, ce daca nu avem drumuri asfaltate, lasa ca e bine sa fie fututi astia care mai misca si platesc taxe sa fiti voi sanatosi !
3
4
Asa se intampla si la Agigea !politia locala e doar o mana a primarului de a face rau celor care nu s cu el !cerem desfiintarea pilitiei locale sau trecerea la mai
3
2
Fratila fura mai mult si fa si mai multa evaziune fiscala...doar nu te-au ars cei de la Anaf cu 50 de miliarde lei degeaba!
15
0
Fratila este cea mai infecta progenitura cunoscuta vreodata... Te arde pe la spate atunci cand nu te astepti. Ca la arbitraj: gaseste momentul si te-a executat !
12
0
De cateva ori am vazut cum curgea beton din cife . Noi care circulam pe Aurel Vlaicu , ce vina avem de ne sare beton pe autoturisme ?
14
0
Sa te arda daca nu respecti legea, te ai invat sa ciordesti si acum a intrat in normal
14
0
Mi e mult mai simpatica locala de cand ii arde pe Fratila si Comanescu..hahaha
18
1
eu sunt golanul fratila,sunt cel mai tare smenar,de politai nu mi-e mila,am bani si fac doar ce vreau.
10
0
Nea Fratila, problem bre? Futute in gat de ciorditor si de baiatu lui baiat destept care te crezi... Plateste, animalule... Atata timp cat utilajele tale, si ale celuilant maimutoi de care faceai vorbire, sau oricare dintre babuinii cu asemenea jucarii, nu au pic de respect pentru cei din jur, meritati ca o institutie a statului sa va rupa capatana.. O sa trebuiasca sa ciordesti mai mult cand vinzi betonul? Asta este... Sau te cunoaste lumea prea bine, si nu mai poti fraierii? Iti gasesti tu, alti gusteri, pe care sa ii arzi la betoniere... Si asa tu nu stii sa numeri... La tine 5 este 8...
16
0
Furtul de bani din borduri este patentata de Videanu , ptr ca nu se poate verifica compozitia , cantitatea , calitatea. Se pun borduri in tot orasul pt bunastarea tzaranoiului cu freza de sofer de basculanta , fatalau...
8
2
doi ingeri ,,,FRATILA SI COMANESCU,,,,SFINTI DOI MUCENICI.
16
0
FRATILA UN JEG SI UN IFECT DE OM !!!
20
0
politia locala ne aduce bani frumosi noua in primarie Dl Fratila , daddy e multumit !!!
11
2
Fratila - un personaj, de fatada, inventat de agenturile mioritice .
12
3
Mai fost arbitru care ai facut bani din derby-uri si maxi-taxi cu furgonete in anii '90, cum pwla noastra ai obtinut Tu avize la PIMARIA NAVODARI sa faci ditamai hoteloiul mai mare ca REX-ul in Tabara Navodari la 10 m distanta de plaja lipit de Promenada ! Ati distrus natura cu betoanele voastre de cacat ! Nu va mai saturati de bani ! Nu o sa mai avem un petec de verdeata ... decat blocurile voastre ! Huooo ! Daca o autoritate cum este Politia Locala , aplica legea , ti se zburleste mustata aia de boshorog libidinos care iti faci poze singur pe Faceebok ! SICTIR !
30
2
Vad ca stii multe. Si cati politisti sunt in total?
5
8
Adica cand ies betonierele lui murdare de ciment si noroi pe sosea si imprastie peste tot, sa nu-l amendeze ca e abuz. Vai vai. Cand le curge betonul ca ai umplut prea mult masina, nu il curata nimeni. E plin orasul de dare de beton.
29
3
In constanta avem mai multi politisti locali decat locuri de parcare .
22
5
CONFORT URBAN sa ne beti la oo! o firma de cacat cu angajati de cacat pe pile. niste jeguri penale!!!! MUIEEE
21
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218