REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost prins DROGAT la volan

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost prins DROGAT la volan

Replica API 31 mai 2021 | 21:09 11517

În vârstă de 23 de ani, Fulgy a fost prins drogat la volan în această noapte de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au condus pe fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani la INML, unde i s-au recoltat probe biologice. La ieșirea din unitatea medicală, artistul a fost recalcitrant în declarații.

Fulgy, prins drogat la volan

În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis, potrivit surselor noastre. Înainte să ajungă la sediul INML, fiul celebrilor artiști a făcut o filmare pe care a publicat-o pe IG Story. “Sunt «arestat»” este mesajul scris de tânăr pe imagini, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

“În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a mărturisit fiul Vioricăi de la Clejani pe video-ul făcut în mașină.

Fulgy, nervos după ce i s-au recoltat probe biologice la INML

Întrebat de un jurnalist ce părere crede că va avea Viorica de la Clejani când va afla că a ajuns la INML, în cazul în care testat la substanțe psihoactive ar ieși pozitiv, artistul a avut o ieșire nervoasă: “(…). Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”.

Băiatul Clejanilor a fost prins drogat în timp ce se afla la volanul bolidului său la doar câteva zile după ce a venit în platoul emisiunii pe care o prezintă într-o stare atât de suspectă, încât, mulți au presupus că, de fapt, s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce ai facut fulgerica ? iar ai tras pe nas?
3
0
si cati ca el! e plina tara de fulgi!
3
0
Din asa parinti, asa copii.... Ce educatii au acesti copii si de la cine ?? La astia totul se cumpara cu bani. Sunt "smecheri", sunt "valori"...... dupa mintea lor.....
17
0
a luat si asta medicamente ca sora-sa
26
1
Un parazit care trebuie lasat sa putrezeasca in puscarie , uratania naibii
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212