REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Funcția de MANAGER la Spitalul EFOSAN, scoasă la concurs!

Funcția de MANAGER la Spitalul EFOSAN, scoasă la concurs!

Replica API 8 aprilie 2019 | 00:03 550

Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (EFOSAN) organizeazã concurs pentru ocuparea funcției de manager de spital persoană fizică.

Concursul urmează să aibă loc la sediul spitalului, în două etape: verificarea dosarelor de înscriere depuse de candidați, pe 7 mai a.c., și etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management, care va avea loc marți, 21 mai a.c..

Cei interesați pot depune dosarele de înscriere până luni, 6 mai a.c.

În prezent, funcția este ocupată de dr. Anatol Covaleov, un angajat cu state vechi în cadrul instituției sanitare.

Reamintim că, la sfârșitul anului trecut, cotidianul „Replica de Constanța” prezenta faptul că o clădire din curtea interioară a spitalului, unde în trecut erau locuințele de serviciu ale angajaților, a fost renovată, iar încăperile transformate în saloane, unde erau cazați pacienți, deși pentru spațiul respectiv nu existau avizele necesare. La vremea respectivă, conducerea spitalului a precizat pentru „Replica” faptul că s-a recurs la această măsură pentru o perioadă scurtă de timp.

F.B.

Citește și: Planuri pentru MODERNIZAREA bazei de tratament STEAUA DE MARE de la Eforie Nord

ANCHETĂ! Pacienți internați în saloane fără aviz sanitar, într-o ANEXĂ din curtea SPITALULUI EFOSAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Actualul manager este cel care a reinviat Grand-ul. Toti pacientii si toti angajatii stiu asta. Politrucii sunt interesati de altceva
78
0
Nu a fost niciunul mai de Doamne -ajuta,ca sa ajungi aici trebuie sa te tina cineva de nas cu ceva!!! Auzi minune la Replica....: ,,pentru o perioada scurta de timp....,,referindu-se la pacientii cazati cu tupeu care nu numai ca au fost cazati ilegal dar au mancat la spital ,au consumat apa,curent....si au avut la dispozitie si o sticla de suc daca erau de la minister !!!
8
134
cea mai proasta consiliera din Eforie dna asistenta Mincea
4
98
Fostul meneger sia facut plinul altul la rand care sa continuie contractele cu ynstal axi ca doar se imparte la 3 nu este asa dl.gelu
8
131
Asta era pomanagiu, nu de doamne-ajuta!
9
136
Cum e unul mai de Doamne Ajuta, mai priceput si mai pus pe treaba, cum se gandesc sa-l matraseasca. Tot o idee marca Palaz si aici?
139
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367