REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme. Vedeta arată din ce în ce mai bine și dezvăluie secretul ei

Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme. Vedeta arată din ce în ce mai bine și dezvăluie secretul ei

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:00 557

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a luat o decizie importantă, după ce a devenit mamă a doua oară. Soția lui Tavi Clonda este decisă să scape de kilogramele acumulate pe perioada celor două sarcini și a dezvăluit care este secretul ei.

Gabi Cristea nu are o dietă strictă, însă îşi calculează caloriile, are fix cinci mese pe zi şi îşi face regulat analize, pentru a se asigura că nu intervin probleme de sănătate. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Gabriela Cristea a vorbit despre noul ei stil de viaţă.

„De când am născut, am slăbit vreo 14 kilograme, dar mai am încă pe atât. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga. Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Eu am mai fost la nutritionist, adică nu aş fi la prima abatere. Ştie exact cum gândesc nutriţioniştii şi cam ce-ţi dau. Ideea este că prefer să îmi măsor singură kilocaloriile şi prefer să mănânc în fiecare zi, ce îmi place. Îmi cunosc cel mai bine propriul corp. După ce am făcut 45 de ani, am hotărât că trebuie să mă întorc la o formă. Căci, gata, am fost trei ani gravidă, mi-a ajuns şi acum mă gândesc să mă întorc la o forma fizică bună. Mai ales că am problemele cu spatele, foarte mari, din cauza greutăţii, mai ales după ce am născut a doua oară. Cumva din cauza asta, dar şi din cauza aspectului fizic pentru că nu mă simt confortabil să mă uit în oglindă. Soţul meu merită tot ce este mai bun. Adică merită să mă aibă lângă el într-o formă fizică foarte bună”, a sus Gabriela Cristea, potrivit Spynews.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alta panarama care se baga in seama.L-a ingropat pe unul si a gasit un papagal.Nu o sa slabesti,poate ajungi la spital fa.lasa kg in boxe,nu se supara nimeni.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212