REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Gabriela Cristea, înfuriată la culme în mediul online: ”Nimeni nu e obligat”

Gabriela Cristea, înfuriată la culme în mediul online: ”Nimeni nu e obligat”

Replica API 24 februarie 2021 | 23:20 1554

Viața de vedetă nu e deloc ușoară, mai ales că criticile niciodată nu încetează să apară. Gabriela Cristea s-a înfuriat la culme, după ce în mediul online unii dintre fani i-au reproșat cuvinte dure. Vedeta a dezvăluit la Xtra Night Show ce comentarii a primit din partea utilizatorilor, scrie spynews.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează au una dintre cele mai apreciate familii din showbiz, însă nici ei nu scapă de ținta răutăcioșilor! Vedeta de la Antena Stars a reușit să fie enervată la culme de unii dintre fani, după ce a fost crticată pentru postările pe care le face.

Gabriela Cristea a mărturisit la Antena Stars că unii dintre cei care o urmăresc pe Instagram i-au adresat cuvinte urâte și i-au spus că trebuie să publice postări care să fie plăcută de către ei, nu care să fie pe placul celor care dețin pagina de socializare.

Mai mult de atât, aceștia le-au spus celor doi soți că fac bani de pe urma celor care îi urmăresc și care îi susțin și că meseria pe care o au nu reprezintă o muncă grea.

Gabriela Cristea a declarat la Xtra Night Show, emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, la Antena Stars, de la ora 22:30, că i-a îndrumat pe aceștia să-i dea unfollow, căci nu are nevoie de persoane răutăcioase în mediul online și care să nu aprecizeze postările pe care ea le face așa cum ea își dorește și îi impun să aibă un anumit tip de conținut.

”Ideea e că m-am înfoiat așa umpic și le-am spus celor care mă urmăresc pe Instagram sau cei care mă urmăresc la emisiune sunt liberi să dea unfollow deoarece nimeni nu e obligat să mă urmărească.

Faptul că orice am pune noi pe Instagram lor li se pare că noi facem bani datorită lor și că suntem niște paraziți care stăm acasă și nu facem absolut nimic și datorită lor noi câștigăm bani.”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au propria lor emisiune la Antena Stars

Căci au foarte multe lucruri de zis și sunt foarte multe persoane care vor să vadă cum își trăiesc viața de zi cu zi, cei doi au propriul reality-show la Antena Stars.

Emisiunea Fetele lu’ Tavi by Gabriela Cristea poate fi urmărită miercuri și joi de la ora 21:00

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine i baba asta grasa?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218