REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. Ciolacu: ,,De astăzi, dansul în doi s-a terminat!”

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. Ciolacu: ,,De astăzi, dansul în doi s-a terminat!”

Andreea CONDURACHE 23 aprilie 2024 | 11:41 411

Premierul Marcel Ciolacu a făcut primele declarații după ce coaliția a decis să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei. Spune că a decizia a fost una dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureșteni.

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei. Ciolacu: ,,De astazi, dansul in doi s-a terminat!”Marcel Ciolacu și Gabriela Firea

,,Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență  și circ!

Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!

Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă.  

Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă.
De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”,
a transmis Marcel Ciolacu.

,,Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură.”, a transmis Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aproape sigur asa cum merita ptr ca a fost bagata pana la gat in scandalul azilelor cu omul de casa si cea mai buna prietena bagate in asta si unul din azile la doi pasi de casa ei in comuna in care e primar barbasu
3
0
Ha! Ha! Ha! S-au unit pana s-au despartit. Iar de papagal a picat dom doftor... respectul si competenta politicienilor romani fata de alegatori...
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272