REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Gabriela Firea explică de ce nu a candidat independent la Primăria București

Gabriela Firea explică de ce nu a candidat independent la Primăria București

Andreea CONDURACHE 20 martie 2024 | 15:16 652

Gabriela Firea a declarat miercuri după ce Cătălin Cîrstoiu a fost anunțat oficial candidat comun al PSD-PNL pentru Primăria București că nu candidează independent pentru această funcție pentru că "e om de echipă" și a susținut mereu asta.

Gabriela Firea explica de ce nu a candidat independent la Primaria Bucuresti

"Socotelile nu le poți încheia cu Bucureștiul câtă vreme de mulți ani mi-am exprimat dorința de a contribui și eu alături de alți colegi la ceva mai bine pentru bucureșteni.

Ideile pregătite de mine le voi transmite echipei tehnice, în măsura în care vor fi preluate, nu mai e problema mea, probabil că parțial vor fi preluate, parțial cele ale lui Buduja, și se va închega un program de guvernare locală.

Pot să lupt pentru București și sub alte forme, am făcut-o și în Parlament, cu susținerea unor legi, și ca ministru. E cam devreme să spun ce voi face peste 4 ani.

Dacă aș fi candidat independent contraziceam tot ce am afirmat mulți ani înainte, inclusiv în presă, că sunt om de echipă. În presă am lucrat în echipă, la catedră am lucrat în echipă", a declarat ea, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
c***a asta, nu renunță. Nu are bun simt, este tipul omului care calcă pe cadavre. Nu ii este rușine sa minta, a fost o catastrofa ca primar. După atâta vaicareala se pare ca va prinde totuși un mandat de europarlamentar. Nu merita, la cratiță ar face față
4
0
Vrajeala ieftina a la Bacau,Firea shtie ca nici cu sustzinerea coalitziei PSD&PNL nu cashtiga primariea Bucureshtilor deci ca independenta nici atat,putea doar sa ia din voturile bucureshtenilor pentru Carstoiu si atunci decat nimic a acceptat propunerea lui Ciolacu care a puso pe o pozitzie eligibila din partea PSD&PNL pentru europarlamentare,totul este un troc intre ea si Ciolacu dar cum sa spuna asha ceva public ?,a dato cu proiecte,cu ajutor fara sa fie primar si alte vorbe dastea de doi lei"ajutor pentru primarul propus de PSD&PNL,daca Carstoiu va fi ales ca doar nu pentru Bucureshteni.
4
0
Tupeista si obraznica la maxim.
7
1
Care echipa? Pe vremea lui Dragnea te ai luat la tranta cu echipa, adica, cu conducerea psd si ai fost f aproape de excludere. Esti si ai fost otrava pe unde ai calcat, defapt, meriti ce ti se intampla. Trebuia sa fii exclusa din psd impreuna cu sotul tau la momentul caminelor groazei!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272