REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Gabriela Firea: Mi-am depus candidatura pentru al doilea mandat de primar cu gândul la bucureşteni

Gabriela Firea: Mi-am depus candidatura pentru al doilea mandat de primar cu gândul la bucureşteni

Replica API 17 august 2020 | 00:00 1083

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi-a depus, duminică, dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat.

Gabriela Firea

"Am făcut-o cu gândul la bucureşteni, ca şi prima dată. Am văzut că, în ultima perioadă, se practică gândul la cifre, la PUZ-uri, la autostrăzi suspendate, nimeni nu vorbeşte despre oameni. Cred că oamenii sunt cei mai importanţi. Am dovedit ataşamentul pentru bucureşteni în toţi aceşti ani şi, cu precădere, şi în această perioadă grea de pandemie", a spus Firea, la ieşirea de la Biroul electoral de circumscripţie din municipiul Bucureşti, scrie Agerpres.

Ea a afirmat că România se află într-un "război sanitar", care va aduce o criză economică şi, de aceea, principala grijă este aceea de a trece cu bine peste ea.

"Am dotat din primul moment spitalele din Capitală, ele arată mult mai bine decât spitalele Ministerului Sănătăţii, am avut grijă de cadrele medicale să aibă materiale de protecţie şi tot ceea ce este necesar, inclusiv capacitate foarte mare de testare, de aceea Bucureştiul nu a devenit focar, chiar dacă este un număr mare de persoane infectate în spitalele din Bucureşti, acestea nu sunt toate din Capitală, sunt şi din alte judeţe ale ţării", a spus Gabriela Firea.

Ea a vorbit despre demararea unui program pentru donarea de plasmă sanguină, care ar putea salva mii de vieţi, şi a invitat Guvernul să se alăture demersului Primăriei Capitalei "pentru că ceea ce este important sunt oamenii".

"În timpul în care Guvernul ne recomanda să stăm în case, unii dintre reprezentanţii Guvernului şi ai PNL făceau afaceri grase, aş aminti doar de afacerea UNIFARM, de raportul Curţii de Conturi. Înainte de pandemie, o mască se cumpăra cu 30 de bani, Guvernul a cumpărat-o cu 32 de lei. Iată că ei au ştiut să facă afaceri pe spinarea oamenilor îngrijoraţi", a susţinut Firea.

Gabriela Firea candidează din partea Partidului Social Democrat.

Duminică seara, va avea loc, la sediul central al PSD, lansarea candidaţilor Partidului Social Democrat pentru alegerile locale din Bucureşti. La eveniment ar urma să participe preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, candidatul PSD la Primăria Capitalei, primarul general Gabriela Firea, candidatul la Primăria Sectorului 1 - Daniel Tudorache, candidatul la Primăria Sectorului 2 - Dan Cristian Popescu, candidatul la Primăria Sectorului 3 - Aurelian Bădulescu, candidatul la Primăria Sectorului 4 - Daniel Băluţă, candidatul la Primăria Sectorului 5 - Daniel Florea şi candidatul la Primăria Sectorului 6 - Gabriel Mutu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sia depus candidatura cu gadul la pwla. Dute fatoooooo la stiuleti pe varianta
2
0
Prostanaca asta cocotata de voiculescu dan varan la cascavalul bucurestenilor
4
0
Daca si acum te gandesti la Bucuresteni cum te-ai gandit si pana acum atunci este clara situatia,nu mai trebuie sa spui nimic pentru ca vorbesc despre tine rezultatele tale ca primar al Bucurestiului.
3
0
mai curva ordinara, la care bucuresteni faci referire, cumva la cei carora le-ai creat, pe bani si salarii imense, posturi?, dispari si vei dispare cu certitudine- in afara de panselute, beculete, biciclete , vaucere si diverse panarame, nu ai facut nimic- esti ZERO BARAT. Fa bine si libereaza Bucurestiul de prezenta ta
2
0
hai ca a aparut filmarea cu semnaturi false, vorbesc ca le e sete si foame, sa vedem acum anchetele institutiilor statului de drept
2
0
nu are in cap decat puli! Cat despre mandatul de primar care se termina, vai mama lui!
3
0
da madame firea doar la ei te gandesti.. hahahah
2
0
Bai nu ma bag,e teeaba bucurestenilor. Nasol e ca in Dobrogea ,ofertele sunt dubioase. Cel putin in Mangalia nu mai merita sa iesi la vot,caci oricine ar iesi primar,tot una e. Sa se aleaga intre ei,nu mai conteaqza,cata vreme orasul nu e in stare sa produca niste candidati de soi,asa cum era in filmele Western,cand era ales un Serif ocrotitor al oraselului.Gighimele. Macarsa semneze dracului acte cand e vorba de ceva benefic economic,sa nu se puna contra aiurea si sa nu strice si mai mult orasul.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212