REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Gabriela Horga, cea pe care PNL Constanţa NU a pus-o pe lista de la parlamentare, numită SECRETAR de STAT

Gabriela Horga, cea pe care PNL Constanţa NU a pus-o pe lista de la parlamentare, numită SECRETAR de STAT

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:06 964

Gabriela Horga alături de Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a numit, luni, încă doi secretari de stat. Este vorba despre Petrică Lucian Rusu, pentru funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, respectiv Maria Gabriela Horga, care a fost numită secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Deciziile au fost publicate luni în Monitorul Oficial.

Mai multe detalii despre Gabriela Horga puteţi afla aici:

https://www.replicaonline.ro/horga-si-cupsa-nu-au-primit-numarul-de-voturi-necesare-sa-candideze-din-partea-pnl-constanta-la-parlamentare-294029/

https://www.replicaonline.ro/licitatia-pentru-ghirlandele-de-sarbatori-abonatul-luxten-un-inculpat-din-afacerea-retrocedarilor-in-parc-si-gabriela-horga-de-la-pnl-372824/

https://www.replicaonline.ro/iluminatul-festiv-din-medgidia-castigat-de-firma-unei-tinere-liberale-cu-afaceri-de-milioane-cu-statul-408922/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa avem luminte de craciun si paste acuma.Daca secretara de stat are firma de asa ceva.In toate statiunile de pe litoral firma ei a pus luminitele.Dar e normal asa.Noi rai.
0
0
Blestemul lui Ceausescu e pe vecie!
2
0
Te-ai uitat vreodata in oglinda cat de bou esti?
0
2
ba frate,de unde scoateti panaramele astea penale,caredeabia stiu sa scrie si citeascape functii.Nu e mai simplu cu o traseista ,hostesa sau escorta,daca vreti saltelutze?
2
0
Bai frate, am inteles ca psd nu avea oameni competenti si punea numai nashpetzi in functii dar vad ca si pnl sufera de aceeasi boala!
5
0
Bagamias pola in toate nulitatile astea penale.
8
1
Daca nu a frecat o ala de la partid o freaca presedintele care e problema
5
1
..pai nu inteleg care este legatura cu"machidonii' la care te referi tu si personajul din articol. Esti penibil....
5
1
Tata deputat si fost sef al filialei PNL Targoviste , milionari in urma contractelor cu statul . Vaaai , cum asa ? Nu pot sa cred , horban grohaie ca nu.s bani dar uita ca cei mai mari imbogatiti peste noapte ,sunt doar cei ce au contracte cu statul . Milionara aceasta fetita la 31 de ani!! No comment!
9
0
Pleaca ai vostri vin ai lor! Care-i smekeria? Aceleasi panarame. Se schimba doar numele.
6
1
Boule, te-ai nascut suparat pe viata si pe oameni. Comentariul tau de kkt nu are legatura cu subiectul. Tipa este din Targoviste si este romanca 100%. Esti la fel de toxic ca si nazistii daca in ultima zi din an la 07.23 faci astfel de comentarii.
3
8
in alegeri apar trompetele, acum unde sunt? aia care fac scandal sunt tot ei , ca prostul nu poate nici macar sa gandeasca cand vede o magarie gen, jos pilele PSD ca sa le puneam e ale noastre pile din PNL, romanii prosti cu diploma, cimpanzeii sunt mai destepti ca aceasta natie tampita
6
2
nepotismul, rubedeniile, cunostiintele apropiate or sa aiva un ...statut legal! asa i la noi or ce minune tine doua zile!
6
0
ce face politica
3
0
Machidonii astia au luat o razna. Deja nu va mai inghitim nici cu lamaie.
11
4
Nu vrea, finu! Te pune pe tine, esti valoros!
8
0
Lasa ca il face Cupsa pe miau finu consilier.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272