REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

George Simion: 'Cum îl hărțuiesc pe Virgil Popescu? Sexual, sau cum?'

George Simion: 'Cum îl hărțuiesc pe Virgil Popescu? Sexual, sau cum?'

Replica API 11 iulie 2022 | 00:00 1347

Președintele AUR, George Simion, a declarat luni, la Antena 3, că nu-l hărțuiește pe ministrul Energiei, Virgil Popescu (PNL), ci doar le arată românilor pe unde umblă și ce face ministrul lor.

George Simion, Virgil Popescu

„Cum il hartuiesc? Sexual, sau cum? USR-istii se urcau pe garduri şi le spuneau cuvinte necenzurate, aruncau cu diferite obiecte în ei, eu nu am făcut decât să-l filmez şi le-am arătat românilor pe unde umblă ministrul energiei lor”, a spus liderul AUR, după ce ministrul Energiei a acuzat duminică că George Simion l-a admonestat verbal, în aeroportul din Viena, și că îi va face liderului AUR o nouă plângere penală pentru „hărțuire”.

Simion a adăugat că nu crede că Popescu îi face plângere penală.

„Eu nu prea sunt încrezător în ce aud de la acest ministru, am tot auzit lucruri care nu s-au confirmat, că liberalizarea prețurilor nu va duce la creșterea facturilor, că nu va crește combustibilul la 9 lei. Nu m-a chemat niciun procuror, niciun organ de anchetă, eu nu cred că mi-a făcut plângere.

Interesant ar fi că Virgil Popescu, că înalt demnitar al statului, să îmi fac o plângere să îmi spună de unde și până unde am eu relații cu Rusia, că e înalta trădare. De când e el ministru, importăm de două ori mai mult combustibil din Rusia, ceea ce îl face pe el mai prieten al Rusiei decât mine. Dacă nu justifică și nu sesizează serviciile de informații și procuratura înseamnă că denigrează fără dovezi”, a mai afirmat liderul AUR, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
simioane,spion rus,hartuieste.mi si mie mielul lui daea.Virgil e un bou,de acord,dar si tu esti!
0
0
Mai Simion, da-i un cap in gura si termina-l odata !
0
0
Voi astia de mai jos care doriti maniere cand sunteti mangliti de catre goovern, mi se pare mie sau sunteti slugi manipulate si supuse?
0
0
Ne-a dat o expertiza Iohanis si Basescu in ultimii 18 ani, incat santem cei mai inapoiati, cu cei mai multi drogati, betivani, analfabeti de la an la an mai multi! Sluga UE si NATO. Daca te uiti peste gard, vezi alt conducator care se preocupa exclusiv pt. tara si popor. La noi, prima grija sa-i multumim pe americani, nemti, englezi, etc.
0
0
Cum a ajuns jegul asta parlamentar,asta meritam
0
0
Georgica daca nu te-ai comporta ca un borfas de rind ai avea mai mult de cistrigat.
1
0
Intrece orice masura. Devine o amenintare pt societatea romaneasca prin comportamentul lui de huligan. Sper ca acest gunoi sa numai intre in parlament si romanii sa se trezeasca odata si sa beleasca ochii.
0
0
Dar are bazinul lui electoral care datorita unui asemenea comportament il idolatrizeaza.intreb, asta ne dorim de la politicianul de maine?nu spun ca psd pnl sunt mai breji dar cu siguranta nu imi doresc un personaj abject inconjurat de motoristi sefi mecanici care sa faca legi pt tara asta.Romania a devenit un punct fierbinte pe harta lumii iar noi avem nevoie de oameni a caror expertiza sa ne aduca liniste si siguranta.ori acest individ nuvface decat sa agite niste ape care si asa sunt agitate.sper ca asta de la economie sa i faca plangeri penale pt ca deja mizeria asta de om intrece orice
0
0
Am mai spus o si ma repet.acest individ nu este decat un fraierica geamantan.il stiu de pe stadioane unde se erija in lider.a primit sustinerea lui Calin Georgescu si a prins aripi. A exploatat analfabetismul si si au atins scopul.nu este de mirare ca livreaza zilnic astfel de mesaje nationaliste populiste.este un personaj abject impreuna cu toti cei care au intrat in parlament pe lista aur.isi doreste vizibilitate si este intr o campanie electorala din secunda in care a intrat in parlament.este un personaj nefrecventabil detestat pt astfel de actiuni care nu fac cinste alesilor.
0
0
Cine e george simion?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272