REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Gest EXTREM! Au făcut BAIE în MARE,

Gest EXTREM! Au făcut BAIE în MARE,

Replica API 26 decembrie 2020 | 00:16 4522

Alipiniștii constănțeni Nicu Rotaru și Mihai Nenciu le-au urat sărbători fericite românilor, chiar în timp ce făceau o baie în Marea Neagră, în prima zi de Crăciun. Cei doi s-au distrat copios, fără să mai țină cont de frigul de afară.

„Crăciun fericit din partea lui Nicu Rotaru și Mihai Nenciu, din apa Mării Negre, la 7 grade. Crăciun fericit din Constanța, din Mamaia”, a fost mesajul transmis de cei doi alpiniști.

Cei doi alpiniști au cucerit în februarie 2019 grandiosul Aconcagua, din America de Nord. Însă, fiecare expediție până la mai înalt vârf îi supune unor mari încercări, au parte de momente dificile, de peripeții, îndură frigul, foamea, însă aventurierii trec, de fiecare dată, cu brio peste toate piedicile. Când ajung deasupra tuturor, se îmbrățișează, imortalizează momentele și coboară, cu gândul acasă, la cei dragi, la familie. De fapt, aceasta este cea mai mare satisfacție a celor doi constănțeni: că se întorc acasă teferi și cu bucuria în suflet că au mai punctat o realizare.

După acoperișul Europei, Elbrus (5.642 metri), și vârful Kilimanjaro (5.895 metri), cei doi alpiniștii amatori au cucerit și gradiosul Aconcagua, din America de Nord. ”Alpinismul este un sport riscant, nu ai parte de aplauzele publicului, singurii care aplaudă sunt, poate, doar vulturii!”, spune Mihai Nenciu, din Constanța. ”Nu momentul vârfului e realizarea, ci drumul până acolo”, îl completează colegul și prietenul său Nicu Rotaru.

VIDEO

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia ce or fi trecut in declaratie sa ajunga sa petreaca in Mamaia? Intrebare retorica, legea e pentru fraieri!
1
0
e vaccinat cu decanofort si sustanon are imunitate sporita
3
2
mai da va dracu de poponari care faceti plecari si escaladarile pulii pe banii oamenilor
8
2
Acum e frumos, o provocare!!! Mai tarziu, putin spre batranete, o sa coste insa tare: reumatism, articulatii dureroase etc etc....si ceva regrete ca n au fost mai grijulii cu organismul lor, care nu e conceput pt asemenea socuri
3
2
Amenda pe cand si-o iau impresarii astia? Ce au trecut pe Declaratie? Baie?
6
4
Craciun fericit! Nicu si Mihai
5
1
Craciun fericit celor doi....presupun ca Mihai este baiatul profesorului de matematica Nenciu Mircea....unul din cei mai buni prof de mate ai Constantei......
8
1
Puii mei, ma duc acum in Mamaia
10
2
nu-i chiar asa frig, ca-i cam 10 grade afara, adica nu-i ca de boboteaza cand a fost si sub zero grade
4
1
Si fara masca...Craciun fericit!
8
8
Fara sa tina cont de frig sau de carantina, oare ce au scris pe declaratie?
10
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212