REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

GEST NOBIL. Un tânăr de 16 ani, stabilit în Canada, a făcut o donație Centrului „Ion Creangă” Tuzla

GEST NOBIL. Un tânăr de 16 ani, stabilit în Canada, a făcut o donație Centrului „Ion Creangă” Tuzla

Replica API 29 iulie 2019 | 03:37 516

Sebastian Barbu este un adolescent de 16 ani, stabilit în Canada împreună cu părinții. Vara aceasta, a venit în vacanță în România, în localitatea natală, comuna Tuzla din județul Constanța. Dar nu a venit cu mâna goală. Alături de câțiva prieteni și colegi de liceu a strâns sticle și PET-uri, le-a dus la centrele de colectare, iar cu banii adunați a achiziționat mai multe electronice pe care le-a donat Asociației Stratonis, pentru a fi folosite în Centrul pentru Tineret „Ion Creangă” din Tuzla.

„Asociația Stratonis a primit o donație din partea unui tânăr voluntar din Canada. Tânărul Sebastian Barbu, acum în vârstă de 16 ani, elev de liceu în clasa a XI a, a plecat să locuiască în Canada împreună cu părinții, în urmă cu mulți ani. Știind că vine în vacanța de vară în România, a hotărât să colecteze sticle și PET-uri , pe care le-a dat contracost punctelor de colectare. În această acțiune de voluntariat a reuțit să-și atragă câțiva prieteni și colegi din liceu. Donația constă în TV color, imprimantă color, cafetieră și colecția la țiplă a lui Jules Verne. Bunurile primite vor intra în folosința Centrului Pentru Tineret "Ion Creangă" din Tuzla.

Ca să păstreze în amintire locul natal, i-am dăruit o Plachetă și Monografia Tuzlei.

Mulțumim pentru donație și mă bucur când văd tineri educați către voluntariat!”, este mesajul transmis de reprezentanta Asociației Stratonis pe o rețea de socializare.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ion Creanga se nascu la Tuzla. Alta denumire nu gasi astia din Tuzla
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212