REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Gheorghe Piperea aruncă în aer cazul Pițurcă: DNA nu are competență pe măști! Și OMV vindea

Gheorghe Piperea aruncă în aer cazul Pițurcă: DNA nu are competență pe măști! Și OMV vindea

Cristina BĂRBUCEANU 1 februarie 2023 | 16:41 1362

Avocatul Gheorghe Piperea spune că dosarul Pițurcă privind vânzarea măștilor neconforme din pandemie este numai vârful iceberg-ului și că afacerea a fost mult mai mare. Piperea spune că DNA nu are competență să ancheteze vânzarea de măști neconforme.

Gheorghe Piperea arunca in aer cazul Piturca: DNA nu are competenta pe masti! si OMV vindeaAvocatul Gheorghe Piperea

"În septembrie 2020, în urma unui control pe care l-a făcut în super-market-uri, benzinării, piețe și parcări, ANPC a descoperit că 91% din măștile vândute acolo erau neconforme. Acum, DNA bagă spectacol cu arestările/punerile sub control judiciar ale celor doi Pițurcă și ale directorului Romarm. Trebuia cumva să vină pedeapsa pentru țapi, nu? Țapi ispășitori, zic.

Apropo, ați uitat că măștile se vindeau în benzinării, piețe agroalimentare și … fabrici de armament? Ați uitat. Eu, nu.

Incidental, să zicem că ne-conformitatea măștilor este infracțiune în competența DNA (nu este, dar hai să zicem) - în acest caz, toți cei care au vândut măști ne-conforme trebuie dați pe mâna DNA. Inclusiv benzinăriile OMV și hiper-market-urile germane, franceze și olandeze. Cum ar suna? Cool, nu?

PS Ce nu se știe, încă, e rezultatul ultimelor studii: masca are zero efecte pozitive în combaterea afecțiunilor respiratorii. Sunt bune doar la semnalizarea „virtuții” supușeniei", conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da am purtat masca, ne-am supus, ca au spus ca este situatie exceptionala. toti vinovatii, sa fie judecati exceptional.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272