REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Giani Kiriță are o nouă iubită. Cum arată bruneta cu care s-a afișat pe litoral

Giani Kiriță are o nouă iubită. Cum arată bruneta cu care s-a afișat pe litoral

Replica API 13 iulie 2021 | 02:18 1335

Giani Kiriță face ce face și mereu e văzut în compania femeilor frumoase, dar iată că acum una singură e cea care l-a făcut ”băiat de casă”. Fostul fotbalist are o nouă iubită, iar recent s-a afișat cu ea pe rețelele de socializare.

Toate femeile sunt cu ochii pe el de fiecare dată când își face apariția, dar și ochii lui sunt pe toate femeile la orice ieșire în public. Fanii știu că Giani Kiriță e un adevărat cucerit și face ce face și e văzut în preajma femeilor frumoase, dar iată că una dintre ele a reușit să-i pice cu tronc fostului fotbalist, scrie spynews.ro

Bruneta, pe numele său Maria Alexandra, e foarte atrăgătoare și se poate observa cu ochiul liber că e și mult mai tânără decât el, însă pentru jucător acest aspect nu e deloc o problemă, asta deoarece el mereu a fost în preajma fetelor cu vârste apropiate de cele alte fiicei lui. Fostul fotbalist și-a asumat relația, asta după ce a publicat pe pagina sa de Instagram în urmă cu o zi o fotografie cu ea în timp ce stau îmbrățișați.

Fanii imediat au apreciat imaginea, iar în doar câteva minute fotografia a a primit mii de like-uri, dar și o mulțime de comentarii cu felicitări din partea susținătorilor.

Nouă iubită a lui Giani Kiriță ține totul ”privat”

Și dacă vă gândeți că deja noua iubită a lui Giani Kiriță se afișează și apare în diferite ipostaze alături de partenerul său, ei bine nu. Aceasta preferă intimitatea și a ales ca pagina sa de Instagram să fie una privată momentan și doar prietenii să-i poată accesa fotografiile.

Ceea ce știm sigur e că tânăra locuiește în București și urmărește un număr mic de persoane pe pagina sa de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un analfabet si un mitocan. Asa ziar, asa stire.......
4
0
ce stire, ma intereseaza cu cine se afiseaza Giani!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212