REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Gigi Chiru vrea să-i fure primăria lui Robert Șerban, dar nu-l ajută partidul

Gigi Chiru vrea să-i fure primăria lui Robert Șerban, dar nu-l ajută partidul

Mirela PASCAL 19 aprilie 2024 | 00:00 2852

Christian Gigi Chiru s-a aflat, în ultima perioadă într-un con de umbră, după eșecurile pe care le-a avut, de-a lungul timpului, în politică. Şi-ar dori să intre în cursa electorală pentru Primăria Eforie, însă deocamdată stă în stand-by. Știe că are nevoie de un partid puternic pentru a-l putea învinge pe Robert Șerban, iar decizia finală trebuie cântărită cu celeritate. Potrivit informaţiilor noastre, Gigi Chiru ar urma să candideze din partea PUSL, însă parcă nu este convins că partidul lui Dan Voiculescu este ceea ce trebuie. Chiru s-ar îndrepta înspre AUR, partidul lui George Simion, doar că se lovește de un zid, iar acesta poartă numele Vasile Balmuș, umbra lui George Simion și candidatul AUR la Primăria Eforie. 

Gigi Chiru vrea sa-i fure primaria lui Robert serban, dar nu-l ajuta partidul Gigi Chiru

Christian Gigi Chiru  a fost senator în legislatura 2012-2016, și fost șef al Inspectoratului de Stat în Construcții, și a visat, prima oară, să ajungă la Primăria Constanța în 2012, unde a candidat din partea Alianței pentru Constanța, în urma protocolului dintre PDL și PNȚCD. El s-a clasat pe locul al doilea, după Radu Mazăre. Fiind condamnat în primă instanță la șase luni de închisoare cu suspendare pentru mită electorală în alegerile locale din 2012, senatorul Chiru a fost suspendat din PNL la începutul  anului 2016, când i-a părăsit pe liberali și a trecut în tabăra ALDE. Tot din partea ALDE a candidat în 2020 la Primăria Eforie, unde a pierdut în favoarea lui Robert Șerban.

Gigi Chiru vrea sa-i fure primaria lui Robert serban, dar nu-l ajuta partidul Vasile Balmuș

Anul electoral 2024 tot în ALDE l-a prins însă poziția sa aici este incertă pentru că, după cum se ştie, partidul este în moarte clinică și sunt slabe șanse să-i aducă vreun câștig. Aşa că a purtat discuţii, potrivit surselor noastre, cu PUSL, partidul Dan Voiculescu. Nu pare să se fi lăsat convins, însă, în ultimă instanță, ar accepta oferta. Dacă nu intervine altceva mai bun, între timp. Ar miza pe AUR, numai că locul este, deja, ocupat de Vasile Balmuş, un alt politician cu notorietate în zonă. Dar pentru ca Gigi Chiru să bată palma cu partidul AUR e nevoie de eliminarea din scenă a lui Balmuș, însă ne vine greu să credem că se va lăsa dat așa ușor de-o parte, în condițiile în care Balmuş îi pupă picioarele lui Simion la orice eveniment la care participă pe litoral.

Gigi Chiru vrea sa-i fure primaria lui Robert serban, dar nu-l ajuta partidul Robert Șerban

Așadar, nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem ce mișcare va face, în cele din urmă, Gigi Chiru și de ce parte a baricadei se poziționează!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostu de fasole se viseaza primar hahaha
0
0
Gratargiul, fasolarul și drogatul!
1
0
Sunt eu, Eforie. Sechestrata de Saimanov si toate gastile de interlopi asociate. Cu complicitatea voastra, sunteti condusi de maimutoiul asta impaiat.
0
1
Va rog sa le scuzati pe pasaricile mele Savulina si Diaconuta sunt fumate si sparte…
1
1
Stai la coada mai fetitzo.
0
1
Vreau si eu, Vreau si eu, Vreau si eu
1
0
Il votez pe Fasole,daca ne arată chitanțele cu bani imprumutați de la Chiparu pentru campanie luați cu camăta..si lista cu angajamente de contracte.Astea nici nu au castigat si deja au împarțit Eforia.Robert e vandut de Crusoveanu pe 2 monede după ce faleza e receptionată si deja crăpată,bani europeni toti pierduți cu functionarii primarie corupți analfabeți functionali..
0
2
Damian. Fara minciuni si razboi personal.
0
0
Il m-ai votez odata daca functionarii aia nar mai fi asa imcompetenti si nesuferiti.
0
1
Votez Robert. Viata mea e mult mai buna in Eforie de cand e primar. Am gaze, am promenada, am tot ce vreau. Bine, n-am nimic altceva dar sunt fericita.
0
1
Ami cer scuze de la domnu premar da io votez AUR pa mutazte
2
0
Am rude in Eforie si imi spun ca il voteaza pe ala care la AUR ce il poreclesc fasole !
1
2
Roberto dobitocule acum câteva zile ziarele vuiau ca Eforie este pe primul loc la rezervari.Stiu că Mariana te suge dar nu fi p*****l
5
0
Care Gigi ? Ce robert ?? Ai bate fasole pe amandoi de le sta apa in cap !!! Votam Aur
4
3
Bătălia este între Balmus și Robi , sa vedem finalul , cred ca l bate fasole din ce aud pe strada .
4
3
Ce a făcut Robert in viața asta ca sa poată sa ne conducă ?? Chiar nu aveți minte ?? Alegem Balmus, Aur , schimbarea !
5
4
Nu mai merge așa ,schimbare , alegem Aur pentru Eforie , nea dezamăgit robert rău !!!
4
3
Dacă cineva crede ca l bate cineva pe Balmus este un dobitoc , omul are experiența in administrație , știe ce vrea . Despre Robert știe toată lumea : din casa ANL in 3 hoteluri , prostie cât cuprinde , droguri la greu , ne a îndatorat orașul cu zeci de mii de € , orașul este o ruina (ca si el ) , turismul in Eforie este in paragina . Cum sa mai votezi cu așa ceva ( exclus ) schimbarea !!!
5
3
Notorietatea lu Balmus este data de contractele cu primaria mangalia de unde a furat cat sa faca o apensiune. Un ratat! Chiru primar!
2
5
S-au activat ciumpalaci lui Robi și fac spume în draci că sefu' e pe făraș. Faceți mișto de unul sau altul. Băi inteligențe latente, aici nu-i vorba nici de Chiru nici de Balmuș. Este vorba despre tentativa asta de primar care a lucrat pentru el nu pentru aia de l-au pus în scaunul de primar. Ăsta, dacă-l mai țineți un mandat, mai ridică vreo două hoteluri, iar voi ciumpalacilor o să-l aplaudați frenetic !
5
3
Pt oaie Munteanu nu are cui s-o sugă ca altfel candida
2
0
Ma gigi de ce nu te intorci tu la meseria ta frumoasa de opatare nevoie pe litoral Si ia-l si pe militianul George Popa de la ANR ca se tine numai de spagi
5
1
foarte greu o sa mai fie cineva in politica locala ca Gigi chiru. Modest, altruist cu locuitorii Eforiilor si dispus sa se ocupe neconditionat de nevoile comunitatii. Material e aranjat de mult timp, cu siguranta ca doreste sa dovedeasca ca e pregatit sa conduca fraiele urbei cu succes.
2
6
normal!!! furatul este meseria lui!
5
1
Degeaba au bani sunt p****i nu stiu sa se imbrace.Astia sunt viitorii candidati? Unul nu are o cravata la gat.Asa se dau mari ..functionari.Astia nu stiu nici sa se imbrace si cum sa apara la televizor si in presa.Astea sunt tinute de functionari publici? Asta sa votam? Daca astia in Bucuresti si Constanta nu stiu sa se imbrace ce pretentii sa avem la cei de la tara? Asa se imbraca cei din UE? Asa au ei tinutele ca astia? Se imbraca de o mie de orimai bine un om simplu fara facultate si bani de la tara decat taranoii astia.Daca nu stiu nici macar saete imbrace cand fac o vizita de partid,de lucru indifirent cum este nu aparai cu un costum mai mic pe tine ,fara cravata ,descheiati la nasturi,camasi scoase.. Oi scapate pe tarla,nu persoane publice.Nu votez asemenea specimene.
6
4
chiru si fasole, doi alergatori de miuta. pe voi nici membrii celor 2 pseudopartide adunate la un loc cu toti traseisitii stransi ca musca la k*t de semeon-milion nu va voteaza. Chiparu, singurul care poate castiga, fraiericilor.
8
4
Asa este Fasole vrea parcurile si c*rățenia in oras plus ștergerea datoriilor iar Chiru vrea să-și rezolve problema terenului de la Briza Marii care are moștenitori .Robert stai liniștit că eu sant alaturi de tine
8
5
Băi Gigi las-o mai moale cu candidatura că oricum Robert nu o să-ți rezolve problemele.Spune alegătorilor că tu vrei consilier ca sa-l poți șantaja pe Primar.Dar iti reamintesc si tie si lui fasole ca nu o sa va voteze nimeni ptr că voi vreți sa ajungeți în consiliu local ptr rezolvarea problemelor voastre
10
2
Pentru HAHA,nu ma este un articol despre politicieni si cum politiceni sunt 90% coruptzi asta este,daca vrei sa dai o shtire corecta despre ashtia le spui pe nume,iar daca vrei sa ii protejezi nu dai shtiri despre ei,sau mintzi in shtire lucru care se intampla in cazul politicienilor,a oamenilor de afaceri sau alzi oameni unde comentariile cititorilor sunt blocate de "r*****a".
2
0
Șobolanul slinos de Munteanu nu candidează sau are interzis de la ANI?
9
1
Dacă îmi face un grătar jur ca-l votez:)))
11
0
Eforie trezeste ce sa faca gunoiul asta de Chiru si Fasole ca primar , Fasole era catelul fidel al fostului primar Brailoiu sa ati aduc aminte ,Având în vedere sesizarea Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Social Democrat, înregistrată la Instituţia Prefectului-Judeţul Constanţa prin care a fost comunicată pierderea calităţii de membru al partidului a domnului Balmuş Vasile,pai daia i se spune si fasole ca are doar aere in cap
9
4
Fasole e dator vandut la Chiparu si Crusoveanu. Trebuie sa io linga lui Simion, cum io l****a si lui Brailoiu, altfel isi pierde casa
9
3
Chiru un mare șarlatan
9
1
iar articole despre corupti?
8
0
O bahnita și un hoț de scutere de aur
12
2
Măi Gigele, sezi blând…nu scoti 200 de voturi…calm Esti foc de paie !!! Idem Vasilica !!! Idem Virgilica !!! Baiatu’ de la PSD, NU te cunosc vecinii, asa ca…iti dau sub 100 voturi !!!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272