REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Gina Pistol a refuzat să prezinte America Express

Gina Pistol a refuzat să prezinte America Express

Replica API 8 iunie 2022 | 16:58 1060

Filmările pentru noul sezon America Express au început. Fanii emisiunii se aşteptau ca Gina Pistol să revină pe micile ecrane, însă iubita lui Smiley a refuzat oferta. Iată care este motivul!

În cel de-al cincilea sezon, Asia Express se transformă în America Express, iar pe Drumul Aurului pornesc 9 perechi de vedete, gata să îşi testeze limitele. Şi sezonul acesta va fi prezentat de Irina Fodor, cea care i-a ținut locul Ginei Pistol în perioada în care aceasta în concediu prenatal.

Invitată la Pro FM România, Gina Pistol a dezvăluit motivul pentru care a decis să refuze proiectul de la Antena 1.

Gina Pistol: „Se schimbă de la o săptămână la alta…”

Iubita lui Smiley a spus că a refuzat să prezinte noul sezon de la America Express, pentru că îşi doreşte să fie alături de fiica sa în cele mai importante etape din viaţă.

Deși a decis să nu plece în America Express, Gina Pistol a povestit că i-a luat ceva timp până să se decidă, mai ales că Smiley a asigurat-o că se vor descurca în lipsa ei.

„Andrei mi-a zis că mă va susține. Am avut o perioadă de vreo două săptămâni în care mă trezeam dimineața și ziceam „Gata, mă duc în Asia”. Andrei îmi zicea: „Băi, orice alegi, eu sunt alături de tine. Ne descurcăm dacă vrei să pleci. Ne descurcăm noi.”

După trei – patru ore, mă duceam că aveam filmări la Chefi la cuțite, Eram la platou… Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață. După ce ajungi la piață sau până undeva… Băi, stăteam la semafor și zic „Mamă, ce îmi lipsește copilul.”

Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Ajungeam la platou și stăteam câteva ore și zic: „Doamne, ce dor îmi e de copil! Ce fac eu? Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să-i explic eu unui copil care are nevoie de mama că eu lipsesc două luni de zile, ceea ce înseamnă foarte mult.” a povestit Gina Pistol, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alta para suta, se da vedeta, de ferentari?
0
0
s.au terminat korvele din romania si nu stiam?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272