REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

GRAVIDĂ PRELUATĂ CU ŞENILATA DE PE PLAJĂ!

GRAVIDĂ PRELUATĂ CU ŞENILATA DE PE PLAJĂ!

Replica API 7 august 2019 | 00:06 540

O gravidă a fost preluată marţi, 6 august, în jurul orei 15.51, cu şenilata de pe o plajă din Eforie Nord! Alerta a fost dată după ce femeia a intrat în travaliu.

Tânăra, înscărcinată în 8 luni a ajuns la spital.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SDezaprob limbajul inadecvat, dar cum ai grija de bebe ,daca te expui unor conditii greu de suportat si pentru un om sanatos la ora aia ? Luna a opta de sarcina e delicata...
3
2
Faptul ca esti gravida nu este o scuza sa nu-ti mai folosesti capul!
5
6
Singura solutie pentru homalaii de jos este contraceptia. Ia sa nu mai ramana femeile gravide ca prea s-a imputzit lumea asta cu prosti cu cromozom Y in buletin.
3
10
decrepiti sau nu, au dreptate sa spuna ca pt cultura generala, o femeie insarcinata nu forteaza asa lucrurile, sa stai in 30 de grade in a opta luna tinde a se deduce ca materialul cerebral nu prea exista. Si nu, nu e vina noastra a barbatilor ca natura v a pedepsit cu locul pe unde ne scoateti, sa stai sa tipi ca ti faci copii..ca eroine si alte cacaturi..mai usor ca va loviti de zid si tot voi plangeti.
6
8
Sa va fie rusine celor ce vb in halul asta si cu un vocabular ft urat, si mamele voastre au fost candva GESTANTE, daca asa stiti sa vb! Nu mai judecati pe altii ca si voi la randul vostru, stati pe plaja de va uita D zeu!
7
4
Bai inteligentilor care stiti sa judecati si sa folositi un limbaj inadecvat,in primul rand sa ma prezint sunt gravida in cauza,pentru cultura voastra generala nu sunt nici prima nici ultima gravida care a venit la mare,nu cred ca sunteti in masura de a ma jignii asa ca rog ,,barbatii'' care isi dau cu parerea sa se abtina de la comentariile astea de 2 bani,nu stiu ce educatie ati primit acasa dar observ ca este una indoielnica.Rog persoanele care judeca fara a fi in masura sa se abtina,inainte sa mai primeasca putina educatie si apoi sa vorbiti.
9
4
Daca nu eram noi, astea care raman gestante, nu erati nici voi pt. a va elibera frustrarile pe aici. Si daca sunteti dobitoci, nu stiti nici ca sarcina nu e boala. Dar voi sunteti tampitei si n-aveti habar cu ce se mananca femeia, grobianii pesterilor care sunteti.
8
7
Mare este gradina lui Dumnezeu .Asa se intampla cand nu este incredere intre soti si gravida in loc sa-si vada de sanatatea ei si a copilului ii poarta de grija sotului .
6
5
Are dreptate Gigi , scroafa gestanta nu se duce la scaldatoare
8
13
Cred ca ma-ta te-a fatat pe tine. Nu poti sa vb despre femei in felul acesta. Am ceritudinea ca esti singur sau sau inselat, pentru ca o femeie nu ar sta langa un animal.
13
9
ATV cu 8 roti este totuna cu o senilata?
9
0
Ba inteligentelor!cind esti gestanta,stai dreq acasa.Apoi dupa ce fatati,stati dreq acasa ,nu veniti cu plozii proaspat fatati pe pkaja,sa.i tineti cu ochii in soare,ca le fu teti ochii de la ultraviolete. Apoi apareti pe la tembeliziuni sa cersiti bani ptr tot felul de boli grave,uitind ca droguri,bautura,tigari ,plaja 10 ore pe zi ati bagat inainte!
23
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212