REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Heiuş, despre faptul că este cercetat: Persoana care a făcut acea plângere penală este un infractor. Bănuiesc că este o răzbunare

Heiuş, despre faptul că este cercetat: Persoana care a făcut acea plângere penală este un infractor. Bănuiesc că este o răzbunare

Replica API 4 martie 2020 | 00:00 992

Lucian Ovidiu Heiuş

foto capital.ro

Ministrul propus al Finanţelor Publice, Lucian Ovidiu Heiuş, a declarat marţi, referitor la faptul că este cercetat într-un dosar pentru spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat, că persoana care i-a făcut plângere penală este un infractor şi este vorba despre un act de răzbunare a unui om care a fost condamnat pe baza unui raport de inspecţie fiscală întocmit de colegii săi.

"Persoana care a făcut acea plângere penală este un infractor. Colegii mei de la Inspecţie fiscală, când eu eram director, i-au făcut o inspecţie fiscală cu o rambursare ilegală de TVA. Au constatat că sunt întocmite elementele constitutive ale unei infracţiuni, au înaintat dosarul Parchetului, Parchetul a făcut cercetarea şi înaintat rechizitoriul în instanţă şi a fost condamnat la doi ani pentru evaziune fiscală. El, fiul, sper să îi ţin bine minte, şi soţia sau fiica. I s-a stabilit o sumă destul de mare ca şi prejudiciu. Surprinzător pentru mine, la vreun an după ce a fost condamnat la doi ani, face această plângere, care nu are niciun fundament real", a spus Lucian Heiuş, întrebat despre acest dosar, scrie Agerpres.

El a subliniat că acuzaţiile nu au niciun fundament şi a precizat că a aflat despre acest denunţ din presă, cu o zi în urmă.

"Bănuiesc că este doar o răzbunare a unui om care într-adevăr a fost condamnat pe un raport de inspecţie fiscală făcută de colegii mei", a subliniat Lucian Heiuş după audierile în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fara penali in functii publice ? Sau aici nu se aplica ?
3
1
ce fata de parsiv la pnl e razbunare la cei lalti e vina niste mizerii de pseudo liberari.
2
1
Sa vada si dreapta cum e cu justitia pe care nu vor sa o faca ...dreapta.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212