REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Heiuș, șeful ANAF: Doi nemernici, că nu-i pot numi inspectori Antifraudă, au amendat 4 țărani cu câte 30.000 de lei

Heiuș, șeful ANAF: Doi nemernici, că nu-i pot numi inspectori Antifraudă, au amendat 4 țărani cu câte 30.000 de lei

Virgil STOIAN 11 noiembrie 2022 | 13:21 3671

„Din păcate, nu întotdeauna lucrurile care se întâmplă la nivelul ANAF-ului sunt pozitive. Doi inspectori de la Antifrauda Deva au considerat că în partea de vest a României evaziunea fiscală s-a terminat. Acești indivizi, că nu-i pot numi inspectori antifraudă s-au dus în luna octombrie și au dat 4 amenzi în valoare de câte 30.000 de lei unor oameni, unor țărani care stăteau pe marginea drumului în fața casei lor și vindeau niște mere, struguri, având certificate de producători”, a spus vineri șeful ANAF, într-o conferință de presă.

Lucian Heiuș

În mintea lor - a continuat numărul 1 din ANAF- au considerat că în Timișoara toate cluburile fiscalizează toate veniturile, că toate marile restaurante fiscalizează tot ceea ce vând, că achizițiile intracomunitare din Arad sunt înregistrate și fiscalizate că în Caraș nu se mai face contrabandă cu alcool.

Potrivit lui Heiuș, pentru comerțul cu fructe cei 4 au primit câte 10.000 de lei amendă, iar pentru că inspectorii le-au găsit 3 litri de țuică au mai primit câte 20.000 de lei. În total câte 30.000 de lei fiecăruia.

„Oamenii ăia stau în soare toată ziua ca să vândă niște produse, să-și completeze veniturile și vin acești nemernici care fac de râs ANAF-ul, care aruncă cu noroi pe obrazul celor 600 de colegi de la Antifraudă și care se duc să confiște kilograme de aur de la Strehaia...Îmi este rușine că asemenea oameni lucrează la ANAF. Începând cu 1 noiembrie l-am înlocuit pe directorul general adjunct care coordonează antifrauda de la Deva, iar de luni Direcția de Integritate se duce să cerceteze modul în care își desfășoară activitatea acesti doi inspectori”, a mai spus Heiuș.

Șeful ANAF le-a transmis celor 4 oameni care au fost amendați să facă plângere contravențională împotriva procesului-verbal de constatare, spunând că juriștii ANAF vor fi de acord cu anularea acelor amenzi, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnu Lucian sunteti cel mai tare sef Anaf ,care judeca ,ca in rest pe la Anaf au cost doar smecherasi ,care voiau sa jefuie pe fata omul de rind dar care nu sau gindit sa verifice vilele clanurilor din Timisoara ,cind leau cumparat de unde au avut bani ,au lucrat vreodata in viata lor.
2
0
Nu se stie ce fac cei din Antifrauda sau inspectie fiscala. totul se negociaza ,de la posturile de conducere pana la cei de executie, iar specialistii stiu cum sa nu faca nimic sau sa produca pentru ??????? stie toata lumea. succesuri
5
0
Pare un mesaj electoral al dnului fost deputat de Deva.Stie probabil ca insultele publice(gen nemernici) se pedepsesc penal chiar,si ca ar fi putut sa rezolve elegant ac. pb cu subordonatii excesiv de zelosi. Fara atat tam tam.Parerea mea.
1
9
La noi a fost unul Busu Mihai care a luat spagi 30 de ani de zile fara sa fie deranjat. In prezent este mare milionar si dezvoltator imobiliar !
22
0
Domnule Heius,nemernici astia pe care nu ii puteti oameni au fost dati afara pentru ca din text nu se intelege,sau cu toate ca stiti cu cine lucrati asteptati ca nemernici astia sa fie reclamati de tarani ?,dupa care le diminuati salariul pe 3 luni iar ei isi vad in continuare de treaba;domnule director eu cred ca stiti ce inseamna puterea exemplului,dai afara mai omule cu un calificativ corespunsator purtari lor caci daca ii ierti nu cureti ANAFul de buruieni ba din contra vor creste si mai multe pentru ca se poate caci nu are cine sa le taie radacina.
14
3
Or fi fost cipenzei, ca astia colcaie prin fisc.
18
2
traducere: sefu' e suparat ca din banii aia nu a ajuns ceva la el si ca ghertoii din subordine au facut prea multe valuri amendand doi votanti de comunisti cand stiau bine ca acest tratament este rezervat doar buticarilor ...iar despre aurul de la strehaia crde ca i -sa urat cu binele, NIMENI NICIODATA VREODATA nu se va atinge de el, vorbeste singura gura prostului
8
12
Domnu sef de la ANAF, pana nu o sa tai din radacina putregaiul nu o sabfaci nimic. Trebuiesc schimbati toti direcrorii si gastile lor. Toti.din toata Romania.pusi oqmeni integrii si cu coae cum ai tu.si dupa luate la bani marunti absolut toate afacerile.de la omv petrom la ultima benzinarie de la CJ uri la primarii in concordanta cu Curtea de Conturi.trebuie facuta curatenie.arsi toti care comit abuzuri inimaginabile ca acesta.ireal in ce tara traim
17
0
Totuși mai sunt și Oaneni care gandesc
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272