REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Hingheri din Constanța, ȘICANAȚI în trafic: geamuri sparte, AMENINȚĂRI și câini ELIBERAȚI

Hingheri din Constanța, ȘICANAȚI în trafic: geamuri sparte, AMENINȚĂRI și câini ELIBERAȚI

Replica API 17 august 2017 | 11:44 1884

SCANDAL

SCANDAL

fotografia are rol ilustrativ!

Scandal de proporții în Constanța! Angajații firmei de ecarisaj Green Life Recycling au fost șicanați în trafic, după care mașina le-a fost blocată pe strada Brizei din Poarta 6, iar un tânăr a spart geamul autoutilitarei și a eliberat toți câinii. Dorin Vasilică Neacșu, în vârstă de 21 de ani, a fost reținut de oamenii legii.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, la data de 16.08.2017, printr-un apel la numărul 112, că pe o stradă din Constanța a avut loc un conflict spontan între trei bărbați și cinci lucrători ai unei firme de ecarisaj, care se deplasau cu o autoutilitară. Mai exact, șoferul unei autoutilitare marca Ford, a firmei Green Life Recycling, a fost șicanat în trafic de șoferul unei mașini de teren, cu numere de București. Scenele au tot continuat când, pe strada Brizei, autoutilitara a fost blocată. Din Jeep au coborât mai mulți tineri, iar unul dintre ei, Dorin Vasilică Neacșu, a început să-i amenințe pe angajații firmei de ecarisaj, după care a spart un geam al autoutilitarei și a eliberat toți câinii. "În urma cercetărilor, polițiștii l-au identificat pe N.D.-V., în vârstă de 21 de ani, din orașul Năvodari, care ar fi amenințat cu acte de violență lucrătorii firmei de ecarisaj, iar ulterior a spart geamul autoutilitarei și a eliberat câinii", potrivit anchetatorilor. Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Update: Așa-zișii iubitori de animale îl consideră pe tânărul agresor un... erou?!!

Din păcate, situația a degenerat în asemenea hal încât așa-zișii iubitori de animale, care sunt vocali numai pe Facebook, au început să "arunce cu pietre" în cei care îl consideră pe agresorul mai sus menționat un infractor. Din contră, indivizii respectivi spun că, de fapt, el este un erou! Și comentariile au curs...

"Dorin Vasilică Neacșu, ești un erou. Într-o lume preponderent tâmpită, desigur, care te va sancționa în loc sa te recompenseze. Dar astea sunt noile condiții în era civilizației!", a spus Delia Curteanu pe grupul de Facebook denumit "Protecția Animalelor Constanța"

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și uite așa o să mai moara câțiva copii sau bebeluși mancati de vii Majoritatea o sa zică ca e mâncare gratis pentru caini
0
0
As vrea si eu sa stiu sunt zone in oras unde le e frica oameilor sa umble noaptea din cauza acestor animale Daca da atunci cine ieste mai important Omul sau cainele
1
0
Recunosc aceasta haita, azi 18 august, in jurul orei 18:50, umblau pe farului, erau vreo 6-7, este foarte periculos sa iesi pe stada, mai ales cu copilul sau catelul.
1
2
Animalele isi apara regnul. Doar oamenii nu se pot apara in aceasta tara plina de lichele. Daca iubiti animalele, adoptati-le, daca nu, va doresc sa ajungeti cu copiii muscati de caini la spital. Eu am caine si nu-l pot plimba din cauza maidanezilor, de toate speciile. Romania trezeste-te!
2
2
Huoooo criminalilor haidahuuuu mizerii care va numiti oameni si care va luati dreptul de a ucide si de a instiga la crima huuuuuuuoooo
7
1
Sa va dau multa muie celor ce a-ti vorbit de rau si celor ce au redactat stirea Apropoo geamul l-am spart inainte de a-i opri si a da drumul cainilor Macar de scriati povestea adevarata nu prostiile astea Stiri de cacat
7
1
L.C, curajosule, te invit sa iti iei proiectiile de pe mine. "Asa-zis" esti tu. Stiu ca nu merita sa iti raspund, dar azi ma simt generoasa. Toti cei care ma cunosc, stiu despre mine ca sunt vegetariana de 9 ani, ca am 2 caini, 5 pisici si un iepure, si ca mare parte din banii castigati cinstit, in urma multor ore de munca si invatat, nu ca tine, prin muscat oameni de partea dorsala, se duc inspre a hrani, castra si salva animale fara stapan. In plus, imi fac timp si pentru a educa "oameni", invatandu-i sa traiasca altfel decat degeaba. Hai, noroc! Ca de minte te-a ferit Dumnezeu.
6
1
sa va iau cainii in pula! in ce tara civilizata ati mai vazut voi caini pe strazi? lua-v-as in pula de bastinasi cu pretentii de europeni.
4
7
maidanezi jupuiti pentru pantofi,,zoofili la puscarieeee.
4
11
Dreptate pentru oamenii muscati de maidanezi. infractorii care agreseaza hinghierii ,acesti eroi care ne salveaza de muscaturi, trebuie sa faca inchisoare pe viata.
7
14
Tigania si maidanul sunt valorile "iubitorilor de animale". Le place sa isi cresca potaile pe demeniul public. Ongistii cutofili au adptat fictiv zeci de mii de caini si apoi i au abandonat , pardon "reteritorializat" inapoi in strada. Traiasca tigania si maidanul promovate de : Ioana Rosenberg, Andra dudau , claudiu dimitriu si alti domni si doamne cutofile iubitoare de mahala
9
13
Mai da-va in pula mea cu animalele voastre, mancati toata ziua pui si porc si alte animale si alea nu au suflet, doar cainii au suflet, porcu ala saracu din farfurie nu sufera, sper asa muriti cu totii ca in loc sa merg eu linistit pe strada apar prosti dinastia ca voi care nu lasa hingherii sa isi faca treaba
15
16
Mai suge pula Garcea!!!
4
7
Asa-zisii iubitori de animale? Vocali numai pe Facebook? Draga autor, daca asta consideri tu jurnalism, mai bine impusca-te.
15
10
coite zi toata poveste pana la capat nu numai ce iti convine, Italia are poate cea mai dura lege a animalelor, a noastra e parfum de fata mare, acolo posesorii sunt extrem de responsabili, amendati cu 80E daca nu au punga si lopatica la ei, 300E la a doua abatere iar cainii bagabonti sunt lichidati cu bastonul electric ptr vite daca intr-o sapt nu-i vrea nimeni. Legal fara discutii. Cainele e vazut ca arma de legea lor, stapanul e manendat cu mii de euro sau intra la parnae ptr atac cu mana armata daca cainele musca pe cineva.
14
6
Bunul simt zice ca prin propiile actiuni nu trebuie sa deranjezi pe altii pai iar exact aia faceti, de la latratul nonstop ale animalelor, ori in casa ori pe strada de nu poti dormi noaptea si da pana la rahatul de pe talpi si polemica voastra retardata tempulamea de ghertoi de cand imi zici tu mie ce sa fac cu banii mei nenorocit oligofren ce esti? Da sunt om si am prioritati dar nu jegurile de caini ci familie, copii, parinti, medicamente, mancare nu focarele de infectie la care va inchinati voi sociopatilor respiraci de rahat maruntit de caine, sunteti defecti si frustrati sexual ticniti
12
18
Bravo Dorin ! Noi, iubitorii de animale, trebuie sa-i urmam exemplul! Doar asa vom opri suferinta cainilor ! Trebuie batuti hingherii , altfel nu se vor opri ! Eu voi proceda la fel ca Dorin !
20
14
iti doresc sa iei cea mai odioasa forma de cancer cu putinta si sa mori in propriul cacat pe pat, zvarcolindu-te in dureri! ps: ma pis pe tine si pe garoii tai
7
10
iar ptr restul comentatoarelor, chiar daca sunt barbati tot ca niste pizde proaste se comporta, aveti mare grija, conform noilor reglementari sptiul virtual este asociat spatiului public deci mai usor cu amenintari explicite cu moartea ca daca se trezeste un prost sa faca reclamatie sunt obligat sa cercetez si va asigur ca nu sunteti deloc anonimi, doar zic sa nu plangeti dupa aia la procuror.
7
5
aseara am fost sa adun maidanezele de pe centura sa nu ziceti ca nu-s baiat bun, cum sa las bietele animale pe strada sa le calce oamenii rai? Unele dintre ele recunoscatoare unele turbate deh nu intram in detalii privind metodele specife muncii dar a fost o seara foarte foarte buna.
3
4
ptr voinicii de mai jos care ma injura iata ce se va intampla in continuare: facem o tzindula oficiala la replica ptr aflarea ip-urilor care au comentat la orele cutare cutare apoi facem alta tindula spre furnizorul de net de care apartin si magie avem numele abonatilor sau daca e prepay sau net moka de la mec avem imei telefon sau mac retea care a fost cumparat de undeva de la cineva si mai avem si camerele video de pe strada, dureaza o zi mai mult, totul legal oficial. Pana acum, dar urmeaza partea frumoasa, va trimit niste garoi preteni de-ai mei care-mi sunt datori sa va numere ouale.
4
4
Toti astia care ne-au invitat sa pupam cainii sub coada si au shlapii plini de rahatul lor,le doresc sa-si rupa doua coaste si sa aiba parte de o felatie personala pe cinste. Daca chiar te consideri OM, ai responsabilitati pe acest pamant si in viata care ti-a fost daruita. Le doresc din toata inima aceeasi soarta la toti care sunt implicati in " animalele din adaposturi" si sa aibe parte de acelasi tratament...pana la 7 generatii!! Muistii astia canini, care lasati comentarii de tot rahatul si gramatica nota 3, mai fucking Google search cati bani donati din buzunar , la "stat"..mocca.
9
11
Nu asa zisii iubitori de animale.Noi chiar suntem cu adevarat iubitori de animale.Este erou Dorin Neacsu si merita felicitat.Bine le-a facut hingherilor.Adevaratii infractori sunt hingherii.Ii multumim acestui baiat, ca ne-a trezit, sa facem ceva pt.oprirea hingherilor pt.totdeauna.Hingherii sunt barbari, criminali nebuni pe strazi, trebuie desfiintati.Bravo acestui baiat si lasa asta cu distrugere si canci, mai rau decat hingheri pe strazi, nu poate fi.Violenta si sadism a criminalilor de hingheri a oprit acest baiat, trebuia sa le sparga si fetele, ca sunt periculosi, hingherii sar la oameni
16
9
Articol de tot rahatu scris la comanda. De ce nu scrii dle 'jurnalist' de modul in care aceasta firma castiga frecvent contracte cu primaria?
10
9
Ne am saturat sa vedem crimele facute de hingheri ! Noua generatie o sa va manance de vii ! Asta este doar inceputul ! Politicienii trebuie sa ia masuri de ocrotire a sarmanilor catei si nu sa ne ia in ras , cei carora ne sangereaza inima de durere de ani de zile din cauza macelelor efectuate de barbari criminali !
19
9
Asa zisule jurnalist...du-te-n mortii tai...de tinichea ...
13
7
RESPECT Este cu adevart un EROU Ar trebui sa ia toti exemplu
20
8
Felicitari! Asa nu se mai poate! Cainii au ajuns batjocura societatii.. Un nu hitarat abuzurilor si abuzatorilor de animale
19
9
Bai mancatorilor de cacat, nu mai atacati oamenii normali pentru ca iubesc si altceva decat iubiti voi! Bine a facut baiatul asta si asa ar trebui sa facem toti cu nenorocitii astia de hingheri, niste infractori infecti care nu au dreptul sa faca capturari in lipsa unor norme, hotarare data de o curte de apel bai autistilor! Da ce sa stiti voi cum merg lucrurile, cu o maoritate atat de ignoranta si cretina ca voi nu ma mir ca merge tara prost! Cu inapoiati care nu cunosc legile, legile de protectie a copilului, a omului si a animalelor era normal sa isi faca infractorii astia de cap!
24
9
Ma uit cat v place sa mancati c...t uni din voi,ca saraci caini daca sunteti asa mari iubitori de animale dece nu adoptati voi cate unul si ar disparea si caini de pe strazi,de copii care dorm pe stazi sau oameni fara adapost nu mai ziceti nimeni nimic ,voi astea mari iubitori de animale vati uitat dimineata in oglinda si trezitiva fratilor la realitate, ducetiva la adaposturi de caini si faceti voluntariat sa ai adunati voi si sa ai ingrijiti,si pe bulangiul ala care sa dat la hinghier nu al mai ridicati in slavi si dati exemple ca in alte tari saraci caini ziceti ce patea unl ca asta
13
18
Cainii NU au ajuns pe strada din cauza iubitorilor de animale! Au ajuns pe strada din cauza nenorocitilor care nu-si sterilizeaza cainii si ii abandoneaza. Ar putea iubitorii de animale sa adune toti cainii de pe strada lasati de nenorociti, in ziua urmatoare vor fi abandonati altii! Iubitorii de animale nu-si doresc caini pe strada, credeti ca ne place sa-i vedem morti de foame sau de sete, chinuiti de frig sau caldura sau atacand oameni? Daca ar exista adaposturi decente in Romania, si nu lagare de exterminare unde cainii mor in chinuri groaznice, chiar noi iubitorii i-am duce in adaposturi.
26
16
la trebuia sparte capurile la banditii de la ecarisaj.
29
9
Ziaristi de carton ! Manipulati oamenii cum vretui voi .Daca iti pasa de animale inseamna ca esti OM nu zoofil scarbelor !Pentru asa zisii comentatori de c..cat care stiu doar sa jigneasca le doresc viata putina pe pamantul asta ! I
27
4
Green Life Recycling NU mai aveau voie sa captureze niciun catel din Constanta,si ei au tot continuat dupa ce viceprimarul a stopat capturarea cateilor...asta numai este ilegalitate???Bravo Dorin Neacsu esti un baiat curajos!!!
41
6
Vai saracutii hingheri , imi vine sa plang! Dar cum se comporta cu animalele nu mai ziceti nimic ! Cum arata adaposturile, pardon lagarele, la fel nu ziceti nimic. Ziaristi de 2 bani care vreti doar rating si nu sunteti in stare sa scrieti obiectiv o stire. Si da acel baiat este un erou. De ce? Pai daca ati avea neuroni si suflet nu ati mai pune intrebarea asta! Ziar de 2 bano cu ziaristi de cea mai joasa speta. PS. Am uitat sa pun ghilimele la cuvantul ziaristi
43
7
Sunt total de acord cu comentariul facut de Anca
8
5
La puscarie cu taranoiul tatuat!!!
6
18
Ce ar fi sa bagam toti hingherii ,primarii si IREC URISTII in lagarele de exterminare sle cainilor ,si sa vedem dupa aceea pareri......
19
11
MUIE ziarul Replica, o adunatura de boschetari mancatori de cacat.
34
5
Felicitari Dorin Neacsu! Mi-as dori sa fie mai multi ca tine...
30
6
Ce a facut baiatul asta singur ,ar fi trebuit facut in mod organizat.....toate dubele hingherilor blocate si toate SRL urile care aduna caini si jegurile de primari care platesc miliarde , pe hartie ,pt capturarea si uciderea lor ,bagati in PUSCARIE !!!!!
39
8
In primul rand printre cei care nu sant ca noi sant multi badarani, si nu de putine ori badarania ofenseaza iubirea pana la alterarea sinelui, astfel ca cel in cauza a fost oripilat de sadismul hingherilor ! DE CE ''nu hingheresc pe cei care praduiesc tara, de bogatiile natural, fier, lemn, petrol, gaze, apa, valori intelectuale, s.a.m.d...
25
5
Si uite asa este Romania.O tara plina de idiotii si criminali. Idioti ca asa numitii jurnalisti si criminali ca toti needucatii si neciopliti de aici care nu pot decat sa formuleze jigniri si injuraturi la adresa unor animale care nu au nici o vina ca au ajuns pe strada.Poate noi asa zisi iubitori de animale ar trebui sa sponsorizam o campanie de sterilizare a acestor idioti si criminali si sa facem mai mult loc pentru animale. Daca nu se mai inmultesc gunoaiele astea poate incepem sa creem o Romanie plina de oameni. Bravo eroule. Nu esti singur. Noi asa zisi iubitori de animale luptam.
28
9
Capturati va rog toate potaile astea care te musca noaptea si fac excremente prin parcuri si omorati le pe loc. Cine le iubeste sa le ia acasa si sa plateasca impozit pe fiecare potaie.
31
23
Dragi concetateni nu va mai certatz ca nu e frumos si daca ma enervatz va dau cap in cap sa fie bine. In sua la pretenu meu tamp aa trump sunt doua tabere extreme, albi si negri, aici sunt pisicari si catzelari dar unii incalca legea amenintand cu moartea iar ailalti doar ii injura, sa nu credeti ca nu se poate afla cine sunteti in realitate, avetz grije mare ca nu e panica man pe mine ma doare oricum la 10m de motul de la basca
6
41
da sunt garcea si iau spaga ca sa bag benzina in masina de servici la misiuni unde caftesc cate un hipster de asta ca tine dar stii asa metodic si stiintific de nu se cunoaste nimic happy ? De guralivi ca tine sunt satul nu esti decat un sobolan care se baga in pamant cand aude sirena tocmai ce ai stricat noaptea unora ca tine ca sunt de munca, daca vad vreunul ii sparg mufarina dedicatie din partea ta
2
8
In Europa civilizata animalele sunt respectate,au conditii decente in adaposturi iar legile sunt facute pentru a i proteja . In italia cainii din adaposturi nu se eutanasiaza decat in cazuri exceptionale dupa ce s-a facut totul pentru ai recupera . La fel iubitorii de animale sunt uniti si fac parte din grupuri ce ajuta in orice situatie animalele ,exemplu succesul ce l-au avut impotriva experientelor facute pe cainii Beagle , au reusit sa opreasca aceasta oroare salvand sute de animale inocent si inchizand stabilimentul ororii ! La noi iubitorii de animale sunt desconsiderati de ignoranti
26
7
Sugacilor , luati-va cainii in casa , nu ne obligati pe noi sa-i suportam , baga-mi-as p.la in mortii vostrii !
23
33
Nu va este rusine? Daca iubesti cainii esti zoofil? Voi astia care doriti sa dispara cainii de pe strazi aveti impresia ca au venit cu ultima ploaie? Tot din cauza noastra au ajuns pe strazi. Ati fost o data macar intr-un adapost sa vedeti ce se intampla acolo? Conditiile in care sunt tinuti? Si da, am adoptat caini de pe strada, si curat mereu dupa cainii mei, si merg la adapost si ajut. Puteti spune acelas lucru?
22
33
Va intreb pe voi cei care ati scris articolul , cum puteti sa ne numiti " asa zisii " iubitori de animale ? Voi sunteti asa zisii jurnalisti ?. Singurii " asa zisii " sunt cei care se considera oameni aici si jignesc cei ce salveaza vieti ! Am venit dupa 33 de ani de strainatate , in care am invatat ce inseamna sa fi om , civilizatia si adun orice suflet amarat de caine de pe strazile romaniei iar voi " asa zisii cetateni " care nu stiti decat sa urati aceste suflete nevinovate , va intreb : ce ati facut voi in toti anii astia pentru comunitate , pentru sufletele astea amarate ?
50
7
In principiu nu e un dosar penal. Ci administrativ. Deschideti un cont il ajutam cu plata amenzii
43
7
Autoritatile nu doresc sa scape de cainii fara stapan de pe strada, daca ei nu mai sunt, rudele lor nu mai au de unde trage niste bani publici din asa zisul ecarisaj. Daca intradevar se vroia, cand au aparut prima oara pe strada, se facea o sterilizare REALA si acum nu mai era coada de caine pe strada.
35
1
Sa-ti trag Mwe, Garcea! Pun pariu ca esti chiar un tablagiu ordinar. Ma rog, mai nou un carpangiu... sclavule!
24
7
Daca tot sunteti asa mari de iubitori de caini de ce nu adoptati voi cate unu sa pot sa ies si eu cu copilul linistit in parc ,sa vedem si noi strazi mai curate fara dejecti,asa latrai sunteti multi care in loc sa va duceti gunoiul unde trebuie il aruncati peste geam la maidaneji ca cei 7 ani iati uitat sa ai luati cu voi daca au existat si pe maidanezul ala care ia agresat las pune sa spele la centrul de carisaj vreo 10 ani moca sa vadem daca alta data mai face.
12
18
In prf4imul rand,acei
2
24
Bai 4 labute triste in cerc, v-ati intrebat vreodata de ce in tarile care le dati voi exemplu nu exista coada de catel pe strada? Si tot in tarile alea retardatu care a spart geamurile era chemat instanta unde platea de-i iesea pe nas vitejismul dar e adevarat ca si aia care chinuiau animalele o cam pateau dar erau pedepsiti de justitie nu ca in jungla cum zicea cineva.
12
7
Dragi asa zis cetateni dar pupatori de caini sub coada, situatia nu mai poate continua asa, lumea s-a saturat de voi si besinile voastre, nu mai vrem sa calcam in rahat de caine si nu mai vrem sa fim treziti noaptea de urletele animalelor ca nu suntem in jungla, nu mai vrem sa ne fie frica sa ne ducem in parc sau plaja ca ne musca vreun stapan de cur, sunteti prea agresivi iar mamaliga va exploda in curand, chiar vreti sa fiti in apropiere? Cum ziceau ciumpalacii de mai jos, v-ati descalificat ca oameni si da, disparitia cainilor periculosi e o prioritate ca oricare alta, siguranta primeaza.
15
31
,,da..,dar..,doar.." drrrr ,drrrr si drrrr ,drrrr dupa cum scrii,e bine ca te-a cacat ma-ta prin cratima.Te vrem prost!Se vede ca ma-ta are cratima cu jeg fiindca ai iesit tu cu sechele
18
31
Dupa cum scrii, facea ma-ta gest patriotic daca nu te caca. Ma-ta are cratima ?, da, dar doar la buzele labiilor
2
17
Acesti asa zisi protectori ai animalelor, nu sunt altceva decat niste parpanghei cesi aroga niste drepturi de care habarna au,lucratorii dela ecarisaj trbuia sai bage in duba pe asa zisii binefacatori, in locul cainilor pe care iau eliberat, niste neaveniti fara nici un drept ce incalca legea si provoaca haos ingreunand exercitarea atributiilor de serviciu a unor lucratori de drept, sa fie sanctionati conform legilor in vogoare, pentru a descuraja asemenea manifestari neautorizate.
9
18
E un om ,,normal,, care vrea sa te ajute numai pe tine.Sa vezi ce crestineste te ajuta pomohaci de mergi cracanat
1
28
Cu ce sunt cainii astia vinovati ca sunt aruncati pe strada de nemernici care nu si castreaza catelele si le lasa sa se inmulteasca?Omul e principalul vinovat ca aceste suflete sunt pe strada.Toti astia care i vreti morti sau in China pe gratare etc aveti probleme.grave la cap! majoritatea acestor suflete odata ajunse in ecarisaj sunt eutanasiate!Repet animalele nu sunt vinovate.
16
5
Trebuie sa l ajutam pe baiat. Si eu il consider un erou.
39
11
Ura fata de animale este implementata de mass media satanista din Romania. Omul care uraste animalele da dovada de o decadere morala de cea mai joasa speta. Multi din cei care au comentat mai jos,folosind cuvinte triviale aproape grotesti sunt controlati de televizor fara sa si dea seama. imi este mila de ei.
36
6
Nu ar fi o problema daca ar fi tinuti in conditii normale , dar de ce ii iei sa ii omori ? As da drumu la 15 amstaffi in Parlament mai eficient decat KOVeSI OLGUTA
36
1
felicitari marilor profesionisti de la replica care au scos articolul asta de pe prima pagina a trebuit sa caut in history sa vad ce replici geniale am primit si sa le raspund sincer mars de aici potatilor daca mai aveti ceva de zis scrieti de pe telef pe4g ca sa placalesti pe marii inteligenti it care au limitat sectiunea de comentarii
28
2
suneti cacanari nesatuli, exista lege clara care nu e respectata ca incepeti voi sa latrati ca jigodiile, cate milioane de caini au fost eliberati pe semnatura de mari iubitori ca apoi sa fie lasati liberi sa cace parcurile si sa muste copiii? jeguri umane sunteti si mai ales sadici, voi iubitorii de paduchiosi sunteti primii care ameninta cu moartea alti OAMENI si va mai si laudati cu asta, in tarile alea normale erati demult legati si aruncati la diribau definitiv
15
11
Ascultati la mine invatatura: orice om normal va ajuta un alt om inaintea unui animal, asa e crestineste, moral si LEGAL. Si va mai zic voua ca orice om normal nu-si va pune mintea cu un cutofil ca ala e mai prost decat animalul care-l pupa pe bot dupa ce s-a lins sub coada. In conzluzie sugeti pula zoofili turbati ce sunteti, la fabrica de clei cu voi!
9
37
bv Danila te pupa tati pe labute ca tare isteti mai suntem noi felinele da-i in pix pe oameni si ghioarlele lor ca noi conducem lumea
9
25
esti atat de proasta incat nici nu-ti dai seama cat de proasta esti, cum poti sa zici asa ceva, ai baut apa de la caine, nu ti-a tras-o bine ce ai patit? Nu vrei sa le agatam o stea galbena in piept si apoi sa-i gazam pe toti, si pe parintii alcolisti si pe copii nedoriti ca, nu-i asa, sunt vinovati doar ca s-au nascut si au nevoie de grija din partea oamenilor deci fac concurenta cainilor? Tuto sa stii ca TU ai nevoie de conceptionale tot restul vietii de mancat rahat care o ai in fata.
8
10
Ultima problema in constanta erau cainii.javrele d tigani fac c vor pula lor si p noi ne fute grija d caini.pai normal ca sunt fututi in gura d lume cand vezi la tv ca ii baga in smoala.suntem un popor d cacat.
12
15
Adevarata fata si educatie a iubitorilor de caini de fapt ei sunt niste bolnavi mintali care trebuiesc luate masuri drastice cu acestia chiar penale fiindca aduc numai rau societatii de fapt ei sunt Zoofili Oameni Bolnavi!
21
17
Eu,nativ,sunt impotriva cainilor,situate in care imi bag pxxa in mortii lor,precum si ai dumneavoastra...
14
30
Forma de viata latra ca turbatii de la prima ora la orice masina care trece pe strada de ce sunt obligat sa ii suport!?
9
25
zoofili fac sex cu caini si dorm cu ei in pat,,maidanezi jupuiti si facut frigare,,zoofili amendati 5000 roni.
8
23
colegule las-o mai usor cu amenintari de astea ca te joci cu curu gol pe langa pwla sculata iar dupa ce o furi o sa plangi in cusca cainelui
10
14
Bravo baiete!!!Esti un mare erou.Am citit comentarii vulgare scrise de oameni rai si inculti care mi sant in stare sa iubeasca orice forma de viata.Cei care scriu despre copii flaminzi ar pure a sa doneze anticonceptionale parintilor care fac sex neprotejat...in stare de ebrietate.Cainii se inmultesc din cauza celor care detin fara sa ai sterilizeze.Trebuie ajutat acest tanar erou.Politia ajunge cand e chemata...CAND LE CONVINE
14
12
toti cainii exportati in China la grill, ia spuneti dragi iubitori de animale de ce nu faceti protest la ambasada lor ca jupoie cainii de vii ci doar laba trista pe net ca andrew viteazu de mai jos?
27
10
adevaratii debili sunteti voi zoofilii care chinuiti cainii in apartamente, cainele e un animal care are nevoie de spatiu sa alerge sa se tavaleasca sa latre la Luna nu sa stea inchis voi chinuiti cu adevarat animalele graselor nefutate
19
13
in momentul cand pui un animal INAINTEA, DEASUPRA unui om te-ai descalificat ca persoana, cetetean intreg la cap, treaba voastra ce faceti in particular cu cainii si cu lapte pe anumite parti ale corpului sa va dea limbi ca pe grase nimeni nu le vrea, dar IN SOCIETATE TREBUIE SA RESPECTATI REGULI ca ridicarea rahatului dupe jigodii si lese si botnite, animaul e ANIMAL si oricand poate ataca copii, de ce nu ingrijiti un copil amarat in loc de jigodii paduchioase?
15
20
Va fut in gura, si pe tine GIGI, si pe Dreptate, idioti tari in gura pe net. Cum mortii ma-tii sa zici ca acesti caini merita sa fie acolo? Green Life recycling merita batuti de fiecare data, lucru pe care o sa-l fac cu fiecare ocazie. Iar voi, cei ce indreptatiti acel SRL care face bani pe suferinta cainilor, sa va fut mamele, si sa dea cancerul in copii vostri, bagav-as pula in gat.
12
34
Potrivit contractului dintre G.L.R. si Primaria Constanta, aceasta din urma deconteaza 336 lei fara transport pt fiecare caine capturat la Cta. Copiii vostri cat primesc alocatie pe luna? Vi se pare ok ce face primaria, dragi parinti?
32
16
Iubitorii de animale NU sunt huligani, sau nebuni, ci pur si simplu DISPERATI ! Nici un iubitor de animale NU vrea cainii pe strada, insa NE LIPSESC POSIBILITATILE pentru a infiinta adaposturi, a steriliza si intretine cateii. Daca am trai intr-o tara CIVILIZATA, autoritatile ar veni in sprijinul iubitorilor de animale, cu programe de sterilizare, cu adaposturi decente, campanii de adoptii, finantate si din impozitele platite de iubitorii de animale, care NU sunt putini. "Solutia" macelaririi cainilor i-a adus la disperare pe iubitorii de animale. De aceea se intampla astfel de incidente.
25
18
sa le sugi pula la maidanezi , cand familia ta va fi muscata de acesti caini vagabonzi si bolnavi , ce pula mea vei zice ? data viitoare sa va inchida pe voi in masina , tot vagabonzi sunteti .
47
11
In Romania sunt 100 000 O SUTA DE MII DE COPII care se culca seara flamanzi, bine ca nu exista bani ptr ei ci doar la ghioarle, de fiecare data cand vad vreo baba sau pizti hipioata ecologista hipstera ca la catel cumpara plicuri de 10 lei si exista copii care nu au vazut o ciocolata de la srabatori sau nici atunci imi vine sa turbez dar tot e bine ca sunt bani alocati de la buget si o sa fiu mai bine ingrijit decat bolnavii din spitale daca eram hingher aruncam in duba jigodia aia alaturi de pretenii lui paduchiosi sa la suga coada
36
21
Au innebunit toti, probabil de la caldura. Cainii comunitari trebuie adunati si daca nu-i adopta nimeni trebuie eutanasiati. E vina stapanilor de caini ca nu-si sterilizeaza animalele, trebuie creata legislatie in sensul ca daca ai caine si face pui si nu-i poti intretine atunci sa primesti amenzi foarte mari pana te inveti minte. Azi dimineata am gasit un biet pui de pisica aruncat de niste handicapati si urla de foame saracul.
30
17
Bine ca se fac dosare penale pentru distrugere dar nimeni nu cerceteaza cum intra in buzunarele unor SRL uri milioane de euro de la bugetele locale! Programul de gestionare a cainilor fara stapan NU este activitate comerciala sa poata fi desfasurata de SRL uri!
19
11
Foarte bine le-au facut criminalilor.
24
19
Iubitorii de animale sa o ia la cioc. De fapt, astia nu-s iubitori de animale, sunt bolnavi psihic. Babe nft care incurajeaza infractiunile! Poate ca organele competente se autosesizeaza si aceste lichele ajung unde le e locul, la racoare. Nu e normal sa incurajezi actele de agresiune si sa te consideri iubitor de animale.
41
17
Asta nu e latraul ala tatuat din cap pana in picioare si pastilat ?
14
15

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102