REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Horia Constantinescu a reluat controalele pe litoral! Bonus: CJPC a câştigat procesul cu THR Marea Neagră

Horia Constantinescu a reluat controalele pe litoral! Bonus: CJPC a câştigat procesul cu THR Marea Neagră

Replica API 2 mai 2019 | 00:00 246

Horia Constantinescu

Comisarii din cadrul Comisariatului Județean Pentru Protecția Consumatorilor Constanța au luat la control hotelurile din stațiunea Mamaia, miercuri, 1 mai. Iar ceea ce au găsit nu este tocmai îmbucurător.

Imagini de groază în două hoteluri clasificate la patru stele, din zona Mamaia Nord. Ședul CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a precizat că în filmări se poate observa cum personalul duce în biroul de contabilitate mai multe produse alimentare în încercarea de a obstrucționa controlul. Acesta a mai spus că unul dintre hoteluri a fost renovat recent, dar administrat necorespunzător.

“Câteva dintre camere vor fi oprite temporar pentru că, așa cum vedeți în această ultimă filmare, vopseaua este cojită, necesită reparații, cu toate că hotelul a trecut printr-un plan investițional ambițios, dar întreținerea acestuia lasă de dorit. În jur de 50 kg de produse alimentare retrase pentru depozitare neconformă și schimbare stare termică. Ustensile probabil păstrate de la momentul construirii hotelului..

Așa cum se vede din filmări bucătăria are parte de dotări peste nivelul multora dintre bucătăriile controlate de noi dar gestionarea acestora este lamentabilă. Controlul a fost pe baza unei sesizări și indemn toți consumatorii să procedeze la fel. Vor fi sancționați și pentru obstrucționarea controlului”, a spus Constantinescu.

Remember cazul THR Marea Neagră

De precizat că nu este prima dată când şeful CJPC se confruntă cu situaţii de genul, mai exact cu tentative de obstrucţionare a controalelor. Un caz înzecit mai grav a avut loc în 2017, când Horia Constantinescu a avut parte de o confruntare neplăcută cu reprezentanţii THR Marea Neagră.

Mai exact, în luna iulie a anului 2017, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a fost în control la hotelurile și restaurantele deținute de către THR Marea Neagră: hotelurile Diana, Minerva și Venus. La fața locului, comisarii au găsit condiții horror pentru niște hoteluri de 2 stele.

Mai precis pernele erau pline de mucegai, saltelele erau murdare și vechi, băile - arătau ca după bombardament. Mai mult, la autoservire, mâncarea nu era consumabilă. La acea dată, Dumitru Hagi, directorul THR Marea Neagră a făcut niște declarații uimitoare, chiar amenințându-l pe Horia Constantinescu, comisar-șef CJPC, că va fi schimbat din funcție pentru că este numit politic de către PSD.

Ulterior, reprezentanţii THR Marea Neagră au purces la remedierea deficienţelor constatate de CJPC, însă s-au adresat şi instanţei! Au contestat măsura sancţionării pentru obstrucţionarea controlului. Instanţa nu le-a dat însă dreptate, după cum a confirmat, pentru “Replica” de Constanţa, Horia Constantinescu.

L.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piticul porno asta ce mai vrea?
1
0
Ce treaba are o eventuala candidatura cu mizeria si alimentele alterate din hoteluri si restaurantele de pe litoral.Daca si unde va candida e ceva nesimtirea si tupeul patronilor altceva.
1
7
O sa candidez unde ma trimite Dragnea sa candidez. Nici eu nu stiu inca. Sunt in asteptare. Constanta sau Costinesti, nu conteaza, banul sa iasa!
14
1
A intrat in vigoare ordonanta care le da in cap. Am o ciuda pe sarlatanii astia de la banci
1
0
La banci de ce nu va duceti?
5
0
Horia Constantinescu... A nu se uita - individul asta a luat la bataie 2 batrani care si-au pus un cearceaf pe plaja unde era el administrator inainte sa fie pus mare sef la ANPC.
13
0
THR arata ca Sif ul lui fercala! Pentru turisti si actionari mucegai, pentru gasca lor aur!
7
0
Mergeti la restaurantele alea unde se fac nunti sa controlati cat de bune sunt alimentele alea..pastrate la frigider de nu stiu cat timp..rusinos cum vor sa se bogateasca unii pe sanatatea noastra..Nu aveti nicio mustrare de constiinta?chiar credeti, patronasilor, ca lucrurile astea vor ramane nepedepsite?bine facut vi se intoarce cumva, candva, stati fara grija
2
1
machidoni imputiti
5
1
Poate ajunge OPC ul si la Costinesti. Pens Sandra, str Garii 4, e jale mare, conditii de cazare mizere, japca pe fata !
6
0
Nu e eronat articolul.Toti stim ca Hagi desi nu e director,are influenta.Si mai stim ca ar pupa multe cururi ca sa ajunga director.asa a fost cum se spune in articol.
5
0
Inainte de a scrie un articol informativa ! Ba prostilor Hagi machidonu la vremea respectiva nu era nci macar sef de birou uiar director nu a mai fost de pe vremea lui madam Lidica Stan
1
3
De candidat va candida dar la Costinesti ca acolo are C.I.chiar daca locuieste in Lazu ! Omul isi face reclama pe baza institutiei OPC .Interesul este sa puna mana pe primaria Costinesti !
10
1
mutzunake iar se baga in seama, poate-poate se evidentiaza si-l baga in cursa pentru Primarie. Asta e ultimul lui sezon de glorie. Cine e atat de prost sa puna botul, sa fie sanatos.
11
7
La Restaurantul INTEGRA de pe str. Adamclisi nu vreti sa veniti sa vedeti gunoiele din curtea din spate langa lazile cu legume. Sa vedeti cum cara sacii de gunoi cu masina lor de aprovizionare. Plateste bine patronul. Nu ?
9
3
In medgidia se vinde aur nestantat la negru. Ce paziti ?
3
2
Ascundeti parizerul ca vin peste voi! Saracilor!
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272