REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

HOTEL DIN MAMAIA, RECLAMAT! „E COCINĂ, TE ÎMBOLNĂVEŞTI!”

HOTEL DIN MAMAIA, RECLAMAT! „E COCINĂ, TE ÎMBOLNĂVEŞTI!”

Replica API 3 iulie 2017 | 00:00 371

Un turist a sesizat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului că sunt condiții improprii la Hotelul Unirea din Mamaia. Astfel, duminică, 2 iulie, o echipă s-a deplasat la locul reclamat și nu mică le-a fost uimirea să vadă că ceea ce susţinea turistul se adevereşte, din păcate. Unitatea a fost amendată de către comisarii ANPC.

Ca urmare a unei reclamații înregistrate la Comandamentul Litoral 2017 în care un petent consumator sesiza condițiile improprii de cazare la hotelul Unirea din stațiunea Mamaia, o echipă s-a deplasat la operatorul economic și ca urmare a celor constatate au aplicat o sancțiune de 5.000 lei .

Reclamația turistului specifica că nu poți respira în cameră. „Hotelul Unirea din stațiunea Mamaia e cocină. E un miros în camera de nu poți respira. Televizorul nu merge cum trebuie. Și e praf peste tot. Acest hotel nu ar trebui să fie licențiat. Te îmbolnăvești”, a scris reclamantul.

S-au constatat în camera 316 următoarele: ambele saltele prezentau pete, erau vechi și emanau un miros de mucegai. Toate programele difuzate la televizor nu puteau fi vizionate clar. Sertarul de la noptiera era rupt. S-a oprit temporar prestarea de serviciu pentru camera 316. Ministerul Turismului urmează să fie sesizat cu privire la aceste aspecte.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presa corupta si condusa de secu nu va spus niciodata sa reclamati undeva. Nu da adrese, nu da nume de institutii, nu da nr de tel. Nu va spune ca si daca trimiteti in scris o reclamatie ANONIMA, adica nu o semnati, aceasta este luata la verificat si se fac controale la societatea pe care o reclamati. Ziaristii - multi dintre ei- sunt platiti de acesti patroni penali, infractiri, hoti. De asta cta e mai rau ca Vasluiul.
0
0
Daca toti turistii ar reclama conditiile din hoteluri, patronii ar face renovari. Tacerea noastra face ca patronii sa nu ia masuri.
4
0
special aceste hoteluir nu au fost privatizate ramase in mizerie fara modernizari fara invetitii doar doar o pne mana cineva pe ele apartin MAMAIA S.A.
3
0
doar 316???
2
0
si din pacate nu este singurul, soluti acazare la particulari vcare ofera conditii decente la preturi decente
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614