REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Hotelul Royal se vinde cu peste 3 milioane de euro!

Hotelul Royal se vinde cu peste 3 milioane de euro!

Replica API 10 septembrie 2018 | 00:00 1815

Hotelul Royal din Constanța, scos la vânzare pe un site de executări silite! Unitatea hotelieră situată pe bulveardul Mamaia, aproape de Delfinariu, se vinde cu 3.715.000 euro. Hotelul Royal este deţinut de SC Baron Service SRL, firmă la care asociaţi sunt Donchi Pufleni şi Tudor Ştefan, născuți în Tulcea.

Pufleni a intrat în atenţia opiniei publice ca finanţator al echipei Săgeata Stejaru, actuala Săgeata Năvodari. Pe vremea lui Pufleni, echipa de fotbal ajunsese în pragul falimentului, cu datorii uriaşe şi abia după implicarea Primăriei Năvodari a fost salvată. Donchi Pufleni şi-a extins afacerile şi în sfera celor cu eoliene, dar mai face bani şi din prelucrarea produselor lactate, prin firma Lacto Baron, care are sediul social la Hârşova. Societatea a deținut și hotelul Royal București, actual Mercure Bucharest Unirii. Ziarul Financiar anunța în luna iulie că grupul hotelier polonez Orbis, cel mai mare lanţ de hoteluri din Polonia şi Europa Centrală şi de Est, a cumpărat hotelul Mercure Bucharest Unirii din Capitală, în urma unei tranzacţii de 11,3 mil. euro, potrivit oficialilor grupului. Machedonul Donchi Pufleni a fost implucat, recent, într-un scandal după ce mai mulţi locatari ai unui bloc situat în Constanţa, pe aleea Piersicului numărul 1, au reclamat faptul că investitorul, respectiv DPufleni, i-a cam ţepuit în momentul în care au cumpărat apartamentele respective, în perioada 2013 - 2014. Mai exact, potrivit plângerii formulată de cinci dintre locatarii blocului, acesta este prevăzut cu ascensor, doar la nivel teoretic. Practic, însă, blocul are doar casa liftului și atât. În proiectul blocului, în documentele privind încheierea lucrărilor, dar şi în actul de vânzare-cumpărare, este prevăzut acel ascensor pentru persoane. Şi, întradevăr, casa liftului există, prevăzută cu uşi la fiecare etaj. În momentul în care s-au vândut toate cele 22 de apartamente, rezultate după dezmembrarea imobilului, cumpărătorilor li s-a spus că ascensorul nu poate fi folosit pentru o perioadă scurtă de timp, din motive tehnice. Numai că, după o perioadă de timp de când oamenii s-au mutat, nu mică le-a fost mirarea când au constatat că, de fapt, în casa liftului nu exista nici urmă de lift. I-au cerut socoteală constructorului, însă s-a ajuns în instanţă. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanţa, având ca obiect „obligaţia de a face”.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BRAVO LOR , OAMENI MUNCITORI..
1
0
Baiatul lui baronu zis baronelu vinde iarba cu baiatu lui pufleanu de la hotel cora
2
2
Pentru "noi armanii" comentariul de mai jos...cel prezentat in articol nici macar nu este cipan. Si in alta ordine de idei voi farsirotii de cand va stiu va considerati cei mai destepti dintre aromani. Voi sunteti cei mai intelectuali, cei mai cititi ! P.S. nici eu nu sunt de acord ca noi toti sa fim luati ca un tot unitar pentru ce fac unii aromani ca cel din articol. E acelasi lucru ca romanii in strainatate. Cand te baga strainul la un loc cu rromii ce cersesc si fura prin Paris si alte locuri
2
0
Suntem de mai multe ramuri.......avdaiati,farseroti ! Aici intra oamenii ...majoritatea intelectuali ! Cipanii au murdarit numele nostru din pacate.....
2
1
au fost oameni onorabili atata vreme cat se ocupau de oile lor. Acum, cand s-au dedulcit la banii publici, si-au pierdut busola si fac afaceri din ce in ce mai "bune". Din pacate finalul va fi altul decat cel scris pe toate gardurile. Armanlu cheari!
5
2
Hotelul Royal se vinde cu aproape 4 milioane de euro! Acesta era titlul potrivit
0
1
ca nu ies bani asa usor din turism! ura! poate se si lasa de construit si revin la oi si muzica.
6
3
Il executa statul paralel din israel prin consilierii lui dancila si dragnea.
3
2
Bai, mavhedoancele sunt bune buneeee la pat ! Bine, alea frumoase! Si apropo, fac de toateeee. ! Valeuuu, vai de pula mea ce m-a rupt nevasta-sa. Vai mama mea! Sbaneatza!
8
7
Aici ma prostituam eu ah ce trist voi fi apropo sunt trabsexual in calduri cu anunt le publi24 sa va iau la toti pula in gura kiss u all sunt si pesedist
9
1
S-au trezit tarziu cu executarea. Eu am executat-o pe nevasta lui Baronu de acum vreo 3 ani, buna rau la pat capritza ! Si m-a plimbat si cu X6.
13
4
Ala mache!
8
0
darce s-au intalnit make cu prostii,panarama asta fara balcoane si parcare nu se poate clasifica nici macar la 2 stele verzi au ridicat o sandrama machidoneasca iar acuma vor aproape 4 mil,vise
15
2
s-a vazut ce afaceri au facut cu banii bancilor. neveste trantite de altii prin pat si copii cocalari. cati ca ei or exista?!
18
2
mai au de spalat niste sume primite de la "sustinatori"ca doar vine sfirsitul anului.
6
1
Si tragi apa
25
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614