REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

HOŢI PRINŞI de poliţişti după ce au LEŞINAT de la ETNOBOTANICE. Aveau banii FURAŢI la ei!

HOŢI PRINŞI de poliţişti după ce au LEŞINAT de la ETNOBOTANICE. Aveau banii FURAŢI la ei!

Replica API 16 mai 2018 | 00:45 581

Stan şi Bran, varianta PENALĂ!

Stan şi Bran, varianta PENALĂ!

Au furat din 3 locuințe din Lumina, iar la una dintre ele au crezut că au dat ”buful”. Au sustras suma de 5.253 de lei și au venit în municipiul Constanța, unde s-au drogat. Au fumat etnobotanice până li s-a făcut rău, fiind prinși de Poliție. Aveau la ei și banii furați. Cercetările au continuat și astfel s-a descoperit că sunt autorii a trei furturi din locuințe. Și-au recunoscut faptele, au fost trimiși în judecată, iar în luna mai anul curent au fost condamnați de prima instanță. Precizăm că unul dintre indivizi, respectiv Asan Boboci, este o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii.

Asan Boboci și Naniu Nicolae sunt cunoscuți în localitatea Lumina ca niște indivizi care stau în bar, nu au ocupație și consumă etnobotanice. Mai mult decât atât, Asan Boboci doar ce a ieșit dintr-un centru de reeducare, el fiind condamnat de mai multe ori până acum, prentru furturi din locuințe.

De asemenea, Naniu este suspectat în alt dosar, tot pentru furt. Ambii, în decembrie 2017, au pătruns în 3 locuințe. La două dintre ele nu au intrat în imobile, ci doar în curte, de unde au sustras mașini de tuns iarba, pendulare cât și alte bunuri. La cea de-a treia au intrat și în casă și au vrut să sustragă un televizor, dar, întrucât au găsit suma de 5.236 de lei într-un sertar, au plecat repede. Au mers în municipiul Constanța, unde au fumat etnobotanice.

A doua zi au mers iar în municipiu, și-au cumpărat pliculețe cu substanțe psihoactive și au continuat să fumeze până ce lui Asan Boboci i-a făcut rău. La fața locului au ajuns polițiștii Secției 2, care au găsit asupra lor de bani și drogurile. Ancheta a fost preluată de BCCO. În tot acest timp, ancheta înainta, la Lumina. Cei doi au vândut mașinile de tuns iarba cu 100 de lei fiecare și așa s-a ajuns la făptași.

Au urmat percheziții, iar ei și-au recunoscut faptele. Pe 8.01.2018 au fost trimiși în judecată, pentru furt, la Judecătoria Constanța, iar pe 2 mai au fost condamnați. Astfel, Asan Boboci a primit 2 ani, 6 luni și 130 de zile de închisoare (după ce pedeapsa i-a fost contopită cu alta mai veche), pe când Nicolae Naniu a scăpat de proces întrucât părțile s-au împăcat. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Asan Boboci, recidivist convins!

Asan Boboci e o mai veche "cunoștință" a oamenilor legii. Spre exemplu, în noaptea de 3 spre 4.10.2014, el şi Menzat Nicolai Emil au pătruns prin escaladarea gardului în locuinţa persoanei vătămate S.I., situată în comuna Lumina, pe strada Cîmpului, de unde au sustras suma de 100 lei şi un telefon mobil, inculpatul Asan fiind surprins în flagrant şi imobilizat în interiorul locuinţei persoanei vătămate, pe când celălalt a reuşit să fugă.

Ulterior, ambii au fost arestaţi. După o perioadă au fost puşi în libertate, iar la data de 24 noiembrie 2015, poliţiştii din Lumina l-au identificat pe acelaşi Asan Boboci, care avea atunci 17 ani, din localitate, care a fost iar cercetat penal pentru comiterea unui furt dintr-o locuinţă şi pentru o tentativă de furt, fapte săvârşite în noaptea de 21 spre 22.11.2015. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului Asan Boboci pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24.11.2015 până la 23.12.2015 inclusiv”, potrivit portalului instanţelor de judecată. A fost arestat, condamnat și, de cum a ieșit, s-a reapucat de ”treabă”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu e corect. nemernicul acela de Naniu este inca in libertate?
0
0
vorba lui ombladon, ia-o pe ulei, fura si dormi la locul faptei
6
0
Se recreau si ei dupa atata munca.
6
0
Niste exemple demne de urmat ale societatii. Respect lor si la cat mai multi ani de puscarie.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108