REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

HUȚUCĂ le dă REPLICA ADVERSARILOR: Pentru ei e AUSTERITATE și dacă nu creștem pensiile speciale

HUȚUCĂ le dă REPLICA ADVERSARILOR: Pentru ei e AUSTERITATE și dacă nu creștem pensiile speciale

Replica API 11 februarie 2021 | 21:02 1808

Bugetul pe 2021 este cel mai curajos buget din ultimele decenii, spune deputatul Bogdan Huțucă. În comparație cu anul trecut, în 2021 vor fi cu 6 miliarde de lei mai mult pentru investiții, anunță șeful PNL Constanța. Totodată, acesta le dă și replica adversarilor care vorbesc despre austeritatea impusă de noul Guvern.

”Bugetul pe anul trecut a avut alocate cele mai mari procente din PIB pentru investiții, din ultimii 10 ani. Bugetul de anul acesta a alocat cu aproximativ 6 miliarde de lei mai mult pentru investiții decât anul trecut, ceea ce demonstrează determinarea acestei administrații de a moderniza țara într-un timp cât mai scurt și de a reduce decalajele dintre noi și statele dezvoltate din vestul Europei. Și nu, orice ar zice propaganda PSD, niciun salariu și nicio pensie pe baza contributivității nu scade în România! Ei vorbesc de austeritate, dar pentru ei e austeritate și dacă nu creștem pensiile speciale. Scopul nostru este ca veniturile tuturor categoriilor de români să crească, atât ale celor care lucrează în mediul privat cât și a celor care lucrează în sistemul de stat. În campania electorală am promis un buget axat pe investiții și pe modernizare și astăzi ne ținem de cuvânt: avem cel mai mare procent din PIB alocat dezvoltării în ultimul deceniu. Banii aceștia vor însemna spitale moderne, școli moderne și infrastructură europeană”, a spus Bogdan Huțucă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALUPIGUS mai Hutuca tu mamata si toooti ai tai.
1
0
Investitii le cu cine le faceti cu firmele de casa sa vina parandaratul mai mare
0
0
Respectati legea in vigoare. Ati declarat si ati promis. Sunteti ca si fanariotii. Sincer doresc sa se reintoarca adevaratul P. NATIONAL L.
3
0
Taiati pensile speciale!! Aveti curaj?
7
0
Mai e valabila faza cu numa persoanele fara scoala voteaza PSD? V-ati batut joc de toata administratie constanteana. Tridetul Chitac Ovanesian Hira e mai rau decat Mazare Constantinescu Strutinsky. Macar aia stiau administratie. Astia 3 niste incompetent si mai sunt si rai ca oameni, perversi. La Cjc, Lupu la fel. Daca voi credeti ca sa taiati salariile la oameni in timp ce oamenii de partid au combinatii de multi bani, va inselati. Oamenii l-au votat pe Chitac si Pnl pentru a da afara oamenii incompetent si ai pastra pe cei buni.Ati dat afara oamenii competenti. NU ATI INTELES MSG oamenilor
8
1
unde sunt investitiile alea in care ati bagat bani? ca din cate stiu s-au stopat investitii incepute pe vremea PSD! poate in masti neconforme cu care ati umplut piata!!
6
1
Stai linistit! Stelica Ipocrica a promis!sigur le taie! hahahahah
3
0
daca aveti cohones, taiati pensiile procurorilor, apoi vorbim.
8
0
Mars, POPONarule mincinos !
7
0
si in ce sa investit? ca nu se vede absolut nimic pe nicaieri.
8
0
spala si linge in cur cadavre politice. Succesuri
8
0
Offff. Mai Bogdanel nu mai povesti atata. Nu credeam ca iti va spala creierul Citu!!! Va indreptati foarte repede spre procentele indicate de Rares Bogdan.
9
0
Vorbeste in dodii,nu asta a zis Nostradamus
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212