REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12.8° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

I-auzi! Felicia Ovanesian se gândește să candideze la Primăria Constanța!

I-auzi! Felicia Ovanesian se gândește să candideze la Primăria Constanța!

Mirela PASCAL 14 decembrie 2023 | 00:00 5676

Plecarea Feliciei Ovanesian din Primăria Constanța a fost ca un duș rece pentru funcționari, dar și pentru cel care, până nu demult, era unul dintre bunii ei prietenii, respectiv primarul Vergil Chițac. Același Chițac care i-a făcut un bine după alegerile din 2020 și a adus-o în primărie, proptind-o fix pe funcția de city manager. N-a avut performanțe și, după cum ea însăși a recunoscut, a fost un eșec în administrația locală, dar nu din vina ei, ci a primarului, pentru că nu a folosit-o la capacitatea ei maximă... se scuza Ovanesian, în urmă cu ceva timp. După demisie, toate postările de pe pagina ei de Facebook au fost, și sunt în continuare, cu și despre Primăria Constanța, cu și despre Vergil Chițac, cu și despre lucrurile prost făcute din Constanța. Inițial, mulți s-au gândit că o face pentru a atrage atenția instituțiilor statului, în realitate, altul este motivul... candidează la primărie. Și a spus-o chiar Ovanesian public, pe aceeași pagină de Facebook pe care o inundă zilnic, cu „frustrări acumulate de-a lungul timpului”. O spune cu aceeași nonșalanță cu care, cu doar câteva luni în urmă, chiar în studioul Replica, declara că „nu vreau în politică, nu vreau să candidez independent, e greu fără susținere, nu mă văd primar”.

I-auzi! Felicia Ovanesian se gandeste sa candideze la Primaria Constanta!Felicia Ovanesian

Ne-am obișnuit, deja, cu ieșirile publice și postările negative ale Feliciei Ovanesian la adresa primăriei și, mai ales, la adresa fostului ei șef. Cei care au ochi să vadă și urechi să audă nici nu le mai bagă în seamă, iar informațiile furnizate de Ovanesian trec neobservate însă, sesizăm că sunt și doi, trei, „pierduți” care o consideră o mână de fier și un bun gospodar pentru Constanța. Nu știm cine și de ce ar peria-o cineva așa de frumos pe Ovanesian, și nici nu ne interesează. Ceea ce ne-a atras atenția este un aspect care a dat tuturor de gândit din momentul în care fostul city manager a început să se „descarce” pe propria pagină de Facebook. N-a spus, niciodată, până acum, cu subiect și predicat, că vrea locul lui Chițac, însă pare că se gândește destul de serios la treaba asta. Adevărat, s-a tot vehiculat prin cercuri înalte că ar vâna un partid cu care să pornească la drum, dar, haideți să fim serioși! Cine s-ar risca să o „gireze“, când știm cu toții ce caracter are!

Ovanesian visează frumos!

Revenind, Felicia Ovanesian și-a anunțat... fanii (?!) că se gândește la acest lucru. Anunțul a fost făcut în contextul în care o admiratoare a întrebat-o de ce nu candidează la Primăria Constanța, că „votul meu... și pe ai mei îi conving, îl aveți!”. „Nu am spus că nu candidez! Dimpotrivă, am spus că mă gândesc la asta!”, i-a răspuns Felicia.

I-auzi! Felicia Ovanesian se gandeste sa candideze la Primaria Constanta!

Dacă dăm timpul înapoi, nu mult, doar cu câteva luni, ne aducem aminte cum fostul city manager declara, chiar în studioul Replica, că exclude o strategie electorală, că nu vrea în politică și nici să candideze. „Nu are nicio legătură demisia cu vreo strategie electorală. Nu vreau în politică, nu vreau să candidez independent, e greu fără susținere, nu mă văd primar”, spunea, în martie a.c., Felicia Ovanesian.  Păi, doamna Ovanesian, cine să vă mai înțeleagă?! Ați prins atât de mare drag de Primăria Constanța încât vreți să vă întoarceți și nu știți cum? Sau... ați mințit poporul cu televizorul!?


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata spaga ti-ai luat de la frații serghei..marii asfaltatori care au făcut traseul Oxford...City...trocadrero...și mai în sus! Cea mai penala lucrare din oras!
1
1
Iți poți da seama ce frică le este acestor viermi care colcăie pentru a mai roade ceva din acest oraș, de Felicia Ovanesian. Femeia a spus intr-un comentariu că se gândește să candideze pentru Primăria Constanța, iar scriafa asta, plătită de mai mulți viermi neceofagi, a și început să arunce noroi, cu râtul !
3
1
Dupa calitatea celor exprimate in comentarii, iti poti de seama ce mizerii de oameni le posteaza. Mai, gazetara de doi lei, cu cat ai fost platita pentru a-ti exprima parerile personale si frustrarile, in acest articol ?
4
2
cat de crettinni sa fiti sa o sustinesti pe indivdia asta!! este lgbt 1 la mana! S 2 la mana nu vedeti? nu are o familie,nu are un copil!! nu stie ce inseamna sa fii tinut in sânul familiei!!sa porti un copil in pântece,sa l alaptezi sa l pupi sa l duci la gradinita sa te bucuri de fiecare moment petrecut langa el! sa iti tii sotul in brate cand dormi sa ai O FAMILIE!!! iar voi vreti ca aceasta sa aiba grija de voi cetatenii si de copii vostri???Sa faca ce??femeia nu are absolut nici un scrupul! va spun pt ca am fost cunostinte timp de 7 ani!! detesta FAMILIA!! isi detesta familia ei inclusiv facandu i pe unchii ei NISTE BETIVI SI BOSCHETARI!!!! sa mi fie cu iertare dar asemenea personaje sunt foarte nocive inntr o comunitate!!!! ESTE O PERSOANA FOARTE REA!!!
6
3
sa te vad mowarta langa ea
0
2
Femeia bărbat bine
0
2
Stimate domn, cariera acestei inse a fost influemtata de politic. In Romania 2024 nici macar 1 la suta dintre castigatori nu vor fi independenti.toti vor fi inregimentati politic.pt ca politicul are presa,vezi haznaua r*****a si nu numai, politicul ale banul si politicul are bazinul electoral. Asadar ce spunetin dvs este o ineptie.ca sa ma exprim politicos
2
4
Este o femeie deosebită și foarte corectă. Foarte bine că se gândește să candideze. Mult succes, doamnă !
4
11
Un primar femeie ar fi ideal pentru orașul Constanța ! Păduchii să se abțină de la comentarii de ordin personal ! Lumea s-a săturat de vendete politice și de orgolii rănite !
5
9
La palazu la nebuni să candidezi,acolo îți este locul
4
4
De machiaj ati auzit, doamna? Nu sunteti o frumusete sublima, care sa nu necesite asa ceva. Folositi-l cu incredere! Alaturi de un zambet prezent mai des, veti avea succes mai mult!
6
4
Sa crezi tu ca cei din LGBT, careia ii aparii, sunt majoritari. Daca-i asa eu emigrez.
6
3
Alooo,breee ce ai! Tu visezi cu ochii deschisi! Cat ai fost in Primarie,nu ai vazut orasul,cum ai plecat,gata ,ai inceput sa arunci cu pietre! Hai sa fim seriosi,stai in banca ta!
10
3
hahahahahahaahahah
4
2
Asa si?E dreptul dansei sa candideze daca vrea.
8
4
Așa si ce dacă ? Sau ii tremură chiloții lui Chițac și golanilor lui !? Sigur da , pt că slugile ca mireluș au intrat în p...riză !
10
5
Foarte bine ! Felicitări !
6
8
Mai baiatule tu eshti idiot ?,pai nu numai in Constantza dupa tripleta de aur a PSDeului Mariesh,Mazare,Fagadau ci in total Romania cei care au venit dupa hotzi daca au vazut ca se poate fura au furat si ei ca si ceilaltzi care au condus inainte si nu doar primari ci si guvernele nou venite la putere,adica nu era in Constantza forte bine si decand a venit Chizac primar s-a dus dracu tot,ci invers Chizac a fost alles de constantzeni tocmai ca ei au fost satui de PSDisti dar pe militari indiferent in ce partid sunt nu ii duc capul pentru ca ei nu au lucrat cu omul in viatza lor ei au dat ordine care chiar daca erau proaste se executau nu se comentau sau au executat ordine,ashtia nu se compara cu ingineri care au lucrat in productzie cu oameni si chiar daca erau ei ingineri erau sub meseriashi la executzie si respectau meseriashi si meseriashi ii respectau pe ingineri caci si meseriashi aveau nevoie de unul care sa ii conduca.
7
2
Felicia cel mai frumos bărbat primar, te votez dar sa ți faci operatie
9
4
Felicia tu nu erai cea care dadea spaga la judecatori ai fost si prinsa si ai pierdut apoi procesele voit ? Nu esti avocata atator infractori ? Cat timp fost in primarie nu ai vazut nici o mita nici o infractiune ? Foarte coudat.. Nu candida pt ca o sa ti-o facem. Ne ajung cati hoti au fost primari .
13
4
Străzile Hașdeu și Salcâmilor au devenit cu sens unic pentru că fratele lui H*****A de la M A E S T R O Pizza o se bloca circulația în fața casei. Singura stradă asfaltată din cartier este cea în pe care locuiește fratele lui H*****A, adică strada Hașdeu. Plăcerile lui Vasile H*****A sunt executate pe loc din banii contribuabililor. Nici măcar avizul poliției circulație nu are schimbarea sensurilor. H*****A se pișe pe toți cu boltă. Șoferii de la M A E S T R O Pizza o iau pe sens interzis de când strada Hașdeu e cu sens unic. Cam așa funcționează administrația Confort Urban de când la șefie este H*****A. Acest H*****A nu este decât un alt mached0n taliban de la Tistimelu
8
0
Străzile Hașdeu și Salcâmilor au devenit cu sens unic pentru că fratele lui H*****A de la M A E S T R O Pizza o se bloca circulația în fața casei. Singura stradă asfaltată din cartier este cea în pe care locuiește fratele lui H*****A, adică strada Hașdeu. Plăcerile lui Vasile H*****A sunt executate pe loc din banii contribuabililor. Nici măcar avizul poliției circulație nu are schimbarea sensurilor. H*****A se pișe pe toți cu boltă. Șoferii de la M A E S T R O Pizza o iau pe sens interzis de când strada Hașdeu e cu sens unic. Cam așa funcționează administrația Confort Urban de când la șefie este H*****A. Acest H*****A nu este decât un alt mached0n taliban de la Tistimelu
8
0
Daca isi făceau treaba prmarii anteriori, in special Mazăre circarul, acum aveam un oraș cum trebuie. Unde sunt realizările lui Făgădău? E clar că nici Chitac nu a făcut ce a promis. Din contra, dar sa nu îl laudam acum pe Faga!
14
2
Iar ati incasat salariul de la PNL si veniti cu articolele ? Voi nu va numiti jurnalisti. L-ati mazilit pe Fagadau tot mandatul iar acum cand orasul arata de 10 ori mai varza nu gasim un articol negativ despre ingerasul Chitac. s******i comentariile negative si la articole cu amiralul de carton nu permiteti comentarii. Sunteti o rusine de presa !
17
8
Străzile Hașdeu și Salcâmilor au devenit cu sens unic pentru că fratele lui H I R A de la M A E S T R O Pizza o se bloca circulația în fața casei. Singura stradă asfaltată din cartier este cea în pe care locuiește fratele lui H I R A, adică strada Hașdeu. Plăcerile lui Vasile H I R A sunt executate pe loc din banii contribuabililor. Nici măcar avizul poliției circulație nu are schimbarea sensurilor. H I R A se pișe pe toți cu boltă. Șoferii de la M A E S T R O Pizza o iau pe sens interzis de când strada Hașdeu e cu sens unic. Cam așa funcționează administrația Confort Urban de când la șefie este H I R A. Acest H I R A nu este decât un alt mached0n taliban de la Tistimelu.
15
1
numai daca se marita cu chitac. Altfel, nu o votez!
18
3
F bine ,m-as bucura daca ar candida si chiar as vota-o.La cat s-a certat cu cei din Primarie ,sper sa mai zboare din ei.
12
15
BUGETARI,NESIMTITI,CU SALARII,NESIMTITE.MERGI SCUMA DOAMNA LA PRIVAT,SA VEDETI CUM SE CASTIGA BANII.
10
6
A participat direct la distrugerea orasului acum vrea primar haha. Daca ar fi zis de atunci de asfaltarile de mantuiala pe care la fac fratii Sirghei in tot orasul, cei doi escroci de la Birlad veniti pe ruta Braila... sau de faptul ca se umple orasul de stalpisori parca traim in tarc... cati bani incaseaza fratii Sirghei de la noi? Cine receptioneaza asfaltarile lor de mantuiala? Denunturi ceva? Cati bani costa stalpisorii si cati au fost montati? Astea sunt subiecte nu vrajala ei ieftina
20
6
asa cum la nivel central avem nulitati, de ce n-ar fi si la CTA, o nulitate mai mare ca chitac? citeva minciuni mestesugite, sa reprezinte solid niste interese si gata!
16
6
Vrea să fie Domnul primar?
11
5
Din pacate pentru tine F.Ovanesian ai mai fost angajata in primarie cu functzie mare si ai aratat cine eshti,dar cum din functzia aia pe care ai avuto te-ai uitat mereu de sus la constantzeni considerandui nishte proshti cred ca tocmai pe asta mizezi,ca II mai potzi p****i inca odata pe proshti cum ai mai facuto direct sau executand ordnete lui R.Mazare sau D.Fagadau.
17
5
Oare va strange femeia asta cu fata de barbat vreo 10 voturi dupa ce scuipa unde a lins ?
23
6
Mars d'aici. Singurul primar de care are nevoie Constanta, e Mazare. Acum avem city menajeri peste city menajeri si nu sunteti im stare sa terminati o lucrare cap-coada, ce sa mai zic de promovare turistica. Mars!!
11
29
Primăria este monopolizată de aromâni !
29
1
Asta e armeanca.
17
1
Fincocero dosar castigat de Lgbt . Lesbi lipsita de scrupule si sifon. Acu il toarna pe ala care i a dat notorietate, Chitac! Sa se spele pe cap cu rautatea asta de femeie fara Dzeu!
17
5
Tupeu si inganfare! Sa-i fie rusine si sa mai apara in presa pe orice subiect! Nu a fost in stare de nimic- chiar a facut rau intentionat! Sunt tineri destepti in oras , oameni de isprava care nu sunt kasati sa faca treaba! Alegeti oameni educati! Nu lepre de mahala!
20
8
Lesbianca asta este cu capul..cine dracului o votează pe arătarea asta..nici femeie de serviciu nu o puneam la primărie dar City...dne cât de cretini suntem
18
11
Vrabia mălai visează! Sa nu uităm imaginea doamnei cu handicap, fiind în căruț ia fost ridicata mașina din fața magazinului ,de politia locala ,caz devenit celebru în tara dar și în Europa. Dna Felicia era făptașa atunci la bătaia de joc, care mai știți cuvintele ei declarate? Si atunci ce sa caute oameni incompetenți sa reprezinte un oraș? As prefera un tânăr cu o facultate , master , ca știe ce trebuie făcut, cu viziune, muncitor și mai mult nu este mânjit de corupție,de gașcă.
21
6
Altă infecție intră in primărie Polaris și DNA să facă c*rățenia
11
5
În primăria CT e plin de gunoaie in oraș e mizerie și haos în trafic Fără parcări locuri de joacă pentru copii spital infect trotuare sparte in cartiere mașini pe trotuare lucrări neterminate cu anii lumină seara la stâlpi de evul mediu CT arată ca un oraș sovietic din anii 60
32
3
Nu uitam ca madam este autoarea regulamentului catastrofic din zona peninsulara, deoarece ura fata de oameni i-a dominat profesia, a sustinut infiintarea sensurilor unice, desfiintarea parcarilor si taxarea pe zone, etc. Daca ar fi primar, ar desfiinta toate parcarile din oras, asta e boala ei! O fiinta fanatica, fara sentimente, empatie, decenta, eleganta!
32
5
l******a asta nu a fost in stare de nimic.
17
5
Fortes fortuna adiuvat , cum se zice in latina. Te asteptam Felicia!
11
12
Dacă nu ai stiut să comunici cu Dl.Primar si să mentii o ințelegeee permanentă cu dânsul ce vei face cu ideile tale radicale ....Pentru cate lucruri utile si proiecte nerealizabile în ultimii 30 de ani de nici un Primar ,de mare amploare,de durată,pentru multe generații ce au necesitat întelegere ,răbdare, finanțe și timp au fost realizate cu bunăvoința dânsului trebuia pastrat cu Primarul doar un dialog echilibrat si acum erai langă dansul si colaborati .Oricum doar cine nu respecta legea ,domenul public ,cei ce nu stiu ce a munca ,c*rătenia ,etc nu văd câte lucruri de mare dificultate (schimbatea retelelor intregi de 30 de ani expirate,etc,etc) vorbesc doar sa faca zgomot......un om care gândește mulțumeste .
12
19
Cea mai buna idee e sa candideze. Abia asa va afla daca in realitate face mai mult de 0,1 la suta. In realitate, nu in realitatea ei.
29
6
cati urmaritori are iar sunteti in pana de subiecte
19
3
Foarte bine . Are votul meu !
17
27

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212