REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Iată hotelul Andreei Bănică, de la Eforie: „Trebuie să îi alegem un nume și la anul îl inaugurăm“

Iată hotelul Andreei Bănică, de la Eforie: „Trebuie să îi alegem un nume și la anul îl inaugurăm“

Replica API 27 august 2020 | 00:00 2996

Chiar dacă este pandemie şi multă lume a rămas în izolare, vedetele nu au stat degeaba. Este şi cazul cuplului format din Andreea Bănică şi soţul, ei Lucian Mitrea, care au muncit pentru bunăstarea familiei şi au investit toţi banii agonsiţi de-a lungul timpului din concerte şi emisiuni tv într-un hotel ce se va deschide anul viitor.

Dacă nu ar fi fost criza provocată de coronavirus, anul acesta ar fi primul în care Andreea Bănică (42 de ani) şi Lucian Mitrea, soţul ei, ar fi venit la mare la propriul hotel din Eforie Nord, locul copilăriei celor doi. Cuplul a investit într-un proiect ambiţios: un hotel care, în 2021, îşi va deschide porţile pentru turişti.

“Este situat pe faleza din Eforie Nord şi ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe şantier, când vorbesc cu voi şi mă ocup îndeaproape de lucrări. Aici ne-am născut amândoi şi aici şi-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcţie a ei şi aşa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp. Abia aşteptăm să terminăm lucrările şi încă nu am ales un nume pentru el. Vom vedea cum se va numi şi vă vom ţine la curent cu lucrările”, a povestit Lucian Mitrea, scrie click.ro.

La rândul ei, Andreea Bănică este foarte încântată de proiect, mai ales că i-a dat posibilitatea să fie cât mai mult aproape de casa de la mare. “Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Avem multe de făcut, trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea... mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească. Eu mă bucur că au început să se mişte cât de cât concertele, am avut unul în weekend şi vor mai fi”, a povestit şi Andreea Bănică, foarte încântată de realizarea familiei lor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa se numeasca DNA .
1
0
sa-i spuna "la curva imputita " e mai interbelic asa
3
0
Intrebati va rog frumos cata spaga i a dat domnului primar
4
1
Adevarat graieste 01: 48 !!!
2
1
Urat mai arata fmm, o sa fuga clientii de el !
3
1
Pariez ca o sa-i gaseasca un nume absolut penibil, care va entuziasma numai tzoparlanii. Adica genul de public care zambeste tamp la orice urlatoare in kilotzi.
4
1
Ce pacat ca inagurarea va fi la anu! Sar putea ca preferatul tau primar sa nu mai fie!? cine iti mai face facilitati, RUSINE cum ai ocupat tu o aleie catre bare, din cate stiu nu prea stai bine nici cu autorizatia de constructie mai Andreea. Mai bine ramaneai la blocul din str,Independentei Ef.Sud, unde mancai varza de pe strada. AI inceput sa imbatranesti si tu. Voteaza Robertica mai.
3
2
totusi , isi aminteste cineva sa fredoneze vreo melodie a acestei proaste care-si arata labiile prin ziare...?!? mai terminati cu tzaranca asta proasta , ptr ca nefiind cantareata este o persoana ca oricare alta care si-a construit ceva... luati-i pe toti la rand pe cei care construiesc in Mamaia sau la nord si scrieti despre ei si sigur unul sau mai multi chiar stiu sa...cante !
9
1
Zi-i "Andreea", nu-i logic? Cum vrei sa-i zici? "Exotic"? Este un nume pe care s-a asternut praful de mult timp.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272