REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Iată lista cu procurorii şefi care au promovat în funcţie de execuţie!

Iată lista cu procurorii şefi care au promovat în funcţie de execuţie!

Replica API 2 octombrie 2018 | 22:12 2164

Vor avea salarii mai mari

Vor avea salarii mai mari

Zafer Sadîc

La jumătatea lunii septembrie, a avut loc concurs de promovare efectivă și pe loc a judecătorilor și procurorilor în funcții de execuție. Mai exact, pe 16 septembrie candidații au susținut probele scrise, iar, după corectarea lucrărilor și soluționarea contestațiilor, Institutul Național al Magistraturii a făcută publică lista finală cu rezultatele.

De la Constanța, zeci de judecători au solicitatat promovarea efectivă sau pe loc în funcții de execuție. În ceea ce-i privește pe procurori, trebuie precizat că și lista lor este lungă. Surpriza vine, însă, de la șefii parchetelor care doresc promovarea, unii dintre ei la PÎCCJ. Asta nu înseamnă că pleacă de la Constanța. Promovarea îi ajută la....salariu!

Procurorii care au susținut concurs de promovare pe loc în funcții de execuție:

Camelia Andrei, de la PJ Constanța, solicită promovarea la PTribunalului Constanța, Doru Blejușcă, de la PJ Tulcea, la PT, Daniela Băcăneală, de la PT Tulcea, la PÎCCJ, Corneliu Bordeianu, de la PT, solicită promovarea la PCA, Georgeta Raluca Ceaușu, de la PCA, vrea la PÎCCJ, iar Gabriela Chirilov și Ionu Marius Chirilă, de la PT Constanța, vor la PCA. Tot la Parchetul Curții de Apel solicită promovarea și Elena Chițu, de la PJ Măcin și Maria Camelia Conortos, de la PT Constanța.

Simona Diamandescu, de la PJ Constanța, vrea la PT Constanța, Dorel Dicianu, de la PT Constanța, vrea la PCA, Daniel Haralambie, purtătorul de cuvânt al PJ Medgidia, vrea la PT Constanța, Cristian Vasile Iftinchi, de la PJ Tulcea, la PÎCCJ, Ramona Iorgu, de la PJ Constanța, la PCA, Grațiela Venera Lăzureanu, procuror șef Secția Judiciară în cadrul PT Constanța, la PÎCCJ, Constantin Micu, de la PCA, la PÎCCJ, Cătălin Mihăilescu, de la PT Constanța, la PCA, Iuliana Mircea, de la PCA Constanța, la PÎCCJ, Marius Mocanu, prim procuror adjunct la PJ Tulcea, vrea la PCA, Magdalena Olteanu, de la PT Constanța, la PÎCCJ.

Procurori șefi râvnesc la un post în cadrul PÎCCJ

Julieta Violeta Păun, de la PCA Constanța, la PÎCCJ, Aurelia Potîrcă, de la PJ Medgidia, la PT Tribunalului. Nicoleta Rhiîr, de la PT Constanța, la PCA. Tot la PCA vrea și Teodora Rotea, de la PJ Medgidia. Iar Gabriela Rugea, de la PJ Mangalia vrea la Parchetul Tribunalului Constanța. Fănel Rusu de la PT Tulcea și Zafer Sadîc, procuror șef secția Urmăriri Penale în cadrul PT Constanța, vor la PÎCCJ. Elena Simion de la PT Tulcea și Mădălina Sprișă, de la PT Constanța, Fănel Stănilă, de la PJ Medgidia vor la PC. Valentin Gigi Ștefan, procuror general la PCA, vrea la PÎCCJ. Gabriel Viorel Teliceanu, prim procuror și purtător de cuvânt la PJ Constanța, vrea la PCA. Cosmina Timiș, de la PJ Constanța, vrea la PCA, la fel și Daniela Toader, de la PJ Mangalia, cât și Gabriel Ulianov, de la PT Constanța, în timp ce Georgiana Andra Vasile, prim procuror adjunct la PT Constanța, vrea la PÎCCJ, iar Cristinel Zainea, de la PJ Constanța, vrea la PT Constanța.

Mai mulți bani la salariu!

De precizat faptul că promovarea pe loc nu înseamnă, neapărat, că respectivul candidat părăsește instituția în care activează. De exemplu, procurorul Zafer Sadîc a fost admis și a ”bifat” un loc de execuție la Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Numai că, nu va pleca de la Constanța! ”Nu voi pleca. Am fost admis, dar rămân la Constanța, pentru că îmi place aici, mi se potrivește cel mai bine. La promovarea pe loc înseamnă că dai examen, îl iei și ai posibilitatea să mergi acolo unde ai promovat sau să rămâi la instanța la care activezi. Această promovare te ajută la salariu”, a declarat, pentru „Replica”, Zafer Sadîc.

Magistrații constănțeni care au susținut concursul de promovare efectivă în funcții de execuție

Magistrații constănțeni care au susținut concursul de promovare efectivă în funcții de execuție sunt: Oana Ardeleanu, de la Judecătorie Constanța și Carmen Claudia Berevoescu, de la Judecătoria Mangalia solicită promovarea la Curtea de Apel. De la Tribunalul Constanța au solicitat promovarea la Curtea de Apel și Georgeta Daniela Bogdan, Ionela Claudia Bojin, Iustin Leonard Bourceanu, Ionuț Alkexandru Burtescu, Marinela Luminița Dan, Gabriela Alina Jurubiță, Victoria Marilena Mircioi, Ștefania Pîrlogea, Maria Timoașcă, Angelica Ulianov, Diana Ionela Faur, Cristina Geta Ghemaja. În timp ce Florentina Monica Giol, de la Judecătoria Măcin, vrea la Tribunalul Galați, iar Constanța Ilie, de la Judecătoria Constanța solicită promovarea la Curtea de Apel. Tot de la Judecătoria Constanța, Iulian Minaev și Loredana Mesorbian, solicită promovarea, de asemenea, la Curtea de Apel.

Magistrații constănțeni care au susținut concursul de promovare pe loc

Magistrații constănțeni care au susținut concursul de promovare pe loc în funcții de execuție sunt: Mircea Agop, de la Judecătoria Medgidia, solicită promovarea la Tribunalul Constanța. Andrei Ardeleanu, de la Judecătoria Babadag, vrea la Curtea de Apel, iar Suzana Artene, de la Tribunalul Constanța își dorește un post tot la Curtea de Apel. Georgiana Baltag, de la Judecătoria Constanța, vrea la Tribunal, Mădălina Banoti, de la Judecătoria Constanța, la Curtea de Apel.

Gabriel Butaru, de la Judecătoria Constanța, Lavinia Crăciun, de la Judecătoria Constanța, Cătălin Croitoru, de la Judecătoria Medgidia, Constantin Dehenea, de la Judecătoria Medgidia, Liliana Găvan, de la Judecătoria Tulcea și Delia Gherasim, de la Judecătoria Constanța vor la Tribunalul Constanța. În schimb, Gabriela Ghervase, de la Tribunalul Constanța, solicită promovarea la Curtea de Apel. Tot de la Tribunal cere promovarea la Curtea de Apel și Mihaela Grădinaru, dar și Anca Pârlățeanu. Isabela Iacob, de la Judecătoria Constanța, solicită promovarea la Tribunal. Lucian Jalbă, de la Judecătoria Mangalia, solicită promovarea la Curtea de Apel. Isabela Lupașcu și Elena Lupu, de la Judecătorie, vor la Curtea de Apel.

Gabriel Mustață, Marius Nastasia, Angelica Neacșu și Gabriel Neacșu, tot de la Judecătoria Constanța, vor la Tribunal, în timp ce Ionuț Răzvan Pricop și Ioana Badea Sincu solicită promovarea la Curtea de Apel. Alexandra Sîrghe, de la Judecătorie, vrea la Tribunal, Daniela Stamate vrea la Curtea de Apel, Daniel Nicola, de la Tulcea, vrea la Curtea de Apel, iar Teodora Popescu, de la Judecătoria Mangalia, vrea la Tribunalul Constanța. Ionela Slate, Costin Samarandi, Ramona Spînoche, Aniela Stancu, toți de la de la Tribunalul Constanța, solicită promovarea la Curtea de Apel. Iar Alina Isabela Stănescu, de la Judecătoria Medgidia, Monica Vieru, de la Judecătorie și Lelia Șurculescu, de Tribunalul Tulcea vor la Curtea de Apel.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PC pt br mh ce dracu
0
0
Mai da-te-n cacat de machidon oligofren! La puscarie cu voi, langa pucerea, acolo este locul vostru!
2
0
Lista are stampila lojei nationale sau macar semnatura electronica a lui mugurel isarescu. Altfel se vor sterge in dos cu lista tradatorilor de neam si tara.
3
0
Un. . .domuz
0
0
La cati procurori,SRIsti,DIICOTisti avem de ce se ezista clanuri interlope in tara?
3
0
Asta e rromm
4
0
CONSTANT PARCHMENT MUFFLOR HEADED BY THE BOSS
4
2
Sa ne sugi plua
4
2
Sal replica cea mai slaba platforma de ziare
0
3
LA PATISERIA DUMI DE LA CIRESICA EXISTA O CUTIE LANGA CASA DE MARCAT UNDE VANZATOARELE PUN BONURILE . NU E CLIENTUL OBLIGAT SA IA BONUL ???????SAU SA I SE DEA BONUL ....
0
7
Ti-a cerut tie spaga cand ai violat-o pe mata?
0
4
Mai Turculetule si tu esti un spagagiu si un smecherasi,DNA si DIICOT nusi fac datoria fata de cetaten si de stat.Tu poate a jurat pe Coran si nu e valabil.
10
1
CITI MERITA
2
1
JUSTICE...ALL ARE SCAMMERS.PROSECUTORS DICTACTE.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272