REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

IGPR, cu ochii pe Constanța: unul dintre adjuncții IPJ, reclamați la Parchet

IGPR, cu ochii pe Constanța: unul dintre adjuncții IPJ, reclamați la Parchet

Replica API 31 ianuarie 2019 | 09:00 495

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Constanța trebuie să gestioneze o situație delicată, pe care o ține cât se poate de ascunsă de ochii și urechile presei: unul dintre adjuncții instituției va trebui să dea explicații superiorilor de la București. “Secretul” nu mai este chiar un secret, însă, chiar și așa, șeful IPJ Constanța, Constantin Dancu, nu dorește să facă vreun comentariu, cu toate că adjunctul său, comisarul șef Mircea Vizitiu, are un dosar la Parchetul Curții de Apel Constanța. Ce-i drept, dosarul este în lucru, iar potrivit informațiilor noastre, săptămâna viitoare ar urma să fie audiați cei care au formulat plângerea împotriva lui Vizitiu.

Mircea Vizitiu

Faptul că există acest dosar a fost comunicat și conducerii IPJ Constanța, dar care a înaintat sesizarea la nivelul șefilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, conform procedurii.

Nu intrăm în detaliile speței – pentru că este un caz delicat –, însă facem precizarea că cei care au depus plângerea împotriva lui Vizitiu sunt foștii săi socri, părinții regretatei Laura Vizireanu (medic), una dintre persoanele aflate în elicopterul prăbușit în Lacul Siutghiol, în anul 2014.

Mai adăugăm că, înainte de a reveni la Constanța, pe postul de adjunct al IPJ, Vizitiu a fost comandantul IPJ Brăila.

Vizitiu nu a dorit să comenteze situația, spunând doar că este o "chestiune personală", pe care o consideră ca și rezolvată.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
macar Vizitiu este politisit de profesie cu scoala militara promotia 1997 a Academiei de politiei am lucrat cu el e cool omu,nu ca, cacatul de Dancu spagarul dracului care a fost loctiitor la sectia 1 poliotie nu strie nimic e doar pe spaga.
0
0
De cat sa denigrati imaginea unui om in presa, mai bine mergeti si va faceti meseria cu adevarat. ...verificati unde licuieste acest Dancu. ...in timp ce politistii au un apartament modest si platesc rate toata viata, acest Dancu are imobile pe o strada intreaga. ...in cel mai scurt timp urmeaza sa si cumpere un cartier. ...afidandu se in masini de lux. ....din ce domnilor ziaristi ? Din salariul de politist ? Lasati l in pace pe Vizitiu !
17
0
citind acest articol imi dau seama de ce lumea prefera telegraf sau cuget liber...
20
0
Ce legatura are viata personala a omului cu functia pe care o detine? Stire de cacat ca sa vanda Replica. Vizitiu este si el om cu probleme, necazuri si bucurii, dar la ce am citit eu in ultima vreme, viata l-a incercat tare, altii poate erau la nebuni. Daca omul isi face treaba la IPJ, restul este fix problema lui ba. Ca atunci cand i-a murit fosta nevasta si apoi parintii nu v-ati dus sa aprindeti o lumanare dar sa vorbiti lumea de rau abia asteptati. Huuuaaaaaa
22
2
Dar Dancu ce mai sta acolo? Asta si Iliescu, nu-l scuipa odata sistemul, ca nu a facut absolut nimic de cand este imputernicit, sau mai bine spus nimic in interesul politiei. Nici nu stie sa lege doua cuvinte.
20
1
in zona poarta 6 cand treci linile de cale ferata sa te duci la lidl exista un individ in tufisuri care se masturbeaza , si politia nu ia masuri desi am citit ca a fost prins un individ dar se pare ca mai este inca unul daca nu i or fi dat drumul din lipsa de probe iti e si frica sa mai treci pe acolo mai bine urci pasarela daca nu astepti sa treci cu mai multe pers liniile , dar ziua in ora 13 sa te sperie un individ care se masturbeaza e revoltator unde e POLITIA UNDE MAI SUNTEM IN SIGURANTA ca romi puradei stau sa cersasca in fata magazinului in zona de unde iei carutul pt cumparaturi
0
0
nu caraie nimeni nimic din presa de nea costel. poate sa fie si cu mata in sac ca tot nu scrie nimic. din punctul asta de vedere bravo lui .
12
0
pe cand si un articol despre seful inspectoratului? activitatea profesionala si viata lui privata ,care este foarte luxoasa
20
1
viata personala nu are nimic de a face cu penalul! este deci altceva
13
3
Aveti dreptate atata timp cat noi proxenetii orasului Cernavoda suntem ok cu sistemul si predam spaga la timp de ce sa ne caute garda si alti mahari ?.
3
0
Eu consider ca s-a ajuns mult prea departe cu stirile scotocite si cu incercarea deteriorarii imaginii unui om ca el. Pe langa toate mancatoriile scrise, stie cineva cat de bine isi face munca acest om? Stie cineva cat doarme un om ca el? Stie cineva cat indura un om ca el? Despre greutatile unei functii , nu scrie nimeni , dar despre viata personala e simplu. Arunci o vorba urata si gata a iesit stirea. RUSINE!
16
1
Daca era secret cum a ajuns la dvs. Aveti oameni sub acoperire.Jenant si ilegal Atata timp ca nu s-a dat o hotarare definitiva si irevocabila , cele scrise in articol sunt nerelevante si tendentioase.Posibil comanda.
21
1
Ce treaba aveti cu viata personala , la o simpla cautare pe google o sa vedeti ce tragedii au fost in viata omului , si tot presa le-a facut publice !!! Cautati articole cu adevarat importante nu vieti personale
27
1
Viata personala a unui om nu ar trebui sa fie subiect de barfa. Este foarte clar aici ca cineva are niste intentii ascunse si cauta sa faca rau. Fostii socri, niste oameni inraiti pe faptul ca domnul si-a refacut viata, iar fiica lor e decedata cauta acum sa manjeasca pe nedrept. In orasul asta chiar toti trebuie sa fie manjiti si sa deserveasca intereselor mai stiu eu cui... Nu se poate sa mai ai o coloana vertebrala si sa iti vezi de familie. Domnul Vizitiu a inceput sa deranjeze pe mai sus pusi
25
1
Stim cu totii cine este in spatele acestui articol comandat.din pacate Vizitiu isi face treaba prea bine si deranjeaza pe cei care nu isi exercita corect meseria.Intelegeti voi Dragi cititori interesele propii primeaza
27
1
Articol comandat.
27
3
Multa multa multa
3
3
Gabor care vinde mici in obor la Mangalia,si nu are voie
2
4
stire de 2 bani. E viata personala a omului.
29
1
Neinteresant articol
21
0
Se pare ca nu mai sti Nicusor ca , copilu e in exil la Braila de doi ani
4
5
Este regretabil ca o anumita parte a presei se ocupa de aspecte personale ale vietii private .Oricine poate face o plangere penala daca nu-i plac ochii cuiva sau deranjeaza in anumite situatii , dar asta nu inseamna ca este adevarat. Organele abilitate ale statului vor raspunde legal plangerii formulate.Imixtiunea presei in viata privata a cetateanului este o lipsa a deontologiei profesionale , asta in conditiile in care nu s-a facut la sugestie.
26
2
Ba conteaza , orice functionar public trebuie sa aiba o conduita ireprosabila atat in viata privata cat si in cea profesionala !
7
16
ce cautati in viata omului?
30
6
ce cauta viata intima a unui om pe internet? pentru audienta si clickuri? sunteti nesimtiti.
35
4
Ce are .... cu prefectura? Fiecare persoana are dreptul la viata sa personala. Daca intr-o familie sunt discutii si chiar reclamatii impotriva unui membru sau fost membru de familie, este cazul ca cel reclamat sa fie dat afara de la serviciu si sa se arunce cu noroi . Nu mai aveti subiecte de comentat. Din cate stiu a venit la Cta ,pe o functie inferioara, tocmai pentru cresterea si educarea fiului dupa decesul fostei sotii.
32
5
Cat timp plangerea penala nu este legata de serviciu eu cred ca presa si toti cei interesati sa-si vada de viata lor pt ca fiecare persoana are dreptul la viata privata!
55
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218