REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ilie Năstase a rupt-o în bătaie și pe noua soție. Marele tenismen riscă să ajungă în puşcărie

Ilie Năstase a rupt-o în bătaie și pe noua soție. Marele tenismen riscă să ajungă în puşcărie

Replica API 10 ianuarie 2021 | 00:02 12260

Ilie Năstase a bătut-o și pe noua sa soție, Ioana! Totul s-a întâmplat vineri seara, în casa din Complexul Stejarii, din nordul Bucureștiului. Ioana Năstase a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a scos-o pe femeie.

Ilie şi Ioana Năstase

”Nu voi da multe detalii, dar vă spun că mă bucur că am ieșit. Mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui (n.r. Ilie Năstase). Am vrut să îl fac fericit. Primul lucru pe care l-am cerut a fost să cer apă. Nu vreau să îi fac rău”, a spus Ioana Năstase la Antena 3, scrie stiripesurse.ro.

Soția lui Ilie Năstase a refuzat să depună plângere penală și a anunțat că va divorța. Dacă poliția se autosesizează, Ilie Năstase riscă să fie condamnat la închisoare cu executare, pentru că el se află într-o perioadă de încercare de 2 ani, după condamnarea la nouă luni şi zece zile de închisoare în urma conducerii unui autovehicul sub influența alcoolului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar vorbe,,frumoase,,prin Harsova, si de ea si Bostan,primul barbat ,cand erau impreuna.Sacul si peticul, erau amandoi.
0
0
Tiriac a spus intr-un interviu tv ca ea n-a muncit o zi,noi in Harsova stim ca a muncit in Turcia prostitutie. Haideti sa il intrebati pe Bostan de ce i-a crestat urechea.
0
0
Prin Harsova se vorbeste ca a fost cu un iubit din tinerete,de pe acolo
2
0
Ca surdu in toba
1
4
Urmatoarea nevasta ar putea fi Denise Rifai pentru ca i-a pus 40 de intrebari sa vada ce-i poate capul si acum doreste sa-l ceara pe Ilie Nastase de " nevasta " cu toate conturile bancare pline.
11
1
Ce putea sa iasa din combinatia dintre un tigan prost si batran caruia nu i se mai scola pula si o curva basinoasa care s-a tavalit cu toti saracii prin Harsova?
21
2
Ce sa faca si el nastasica daca nu i se mai ridica da si el cu ce poate.RUSINEE mare ai fost sportiv ai facut hardaul ala cu rahat in fata nu iti mai vezi putica si esti suparat pe nevasta pt. ca nu ti se mai scoala. Asa iti trebuie ca ai luat nevasta mai tanara desi tu esti impotent.
10
2
Ea a avut cea mai veche meserie prin Turcia.Fostul sot o batea pana ajungea la spital. Fiul o iubeste ca ii plac bani lui Ilie. Intrebati prin Harsova
13
1
ba,mai lasati.ne cu tiganii si machidonii,toate neamurile proaste ale Lumii!
17
5
Asta e varianta 50 shades of Ilie Nastase, ca sa vezi daca au patito celelalte la ce sar fi asteptat cal potoleste ea
13
2
se intampla cu mosii fara minte. Taica, ai bani? Cumperi marfa, o probezi si gata, nu o faci mireasa!
20
1
Aceasta coarda penala il are amant pe sefur ARR VALCEA El vine din cand in cand aici , isi fac treaba si pleaca Femeia se lauda ca este dotat ff tare dansul, si din cauza asta-i place de el si cu el. Ce sa faca cu mos ilie, doar sa-i cheltuie banii
22
2
Un asa sportiv mare s-a facut de cacao -----n-are minte nici cit un copil de gradinita !----sau are probleme medicale ?
17
3
Ilie! Ilie! Pulankur sa-ti fie!
16
4
Ilie pintilie tzigoina romanes. Neam de zdrente si secaturi
15
2
Sacul si peticul!Pai de bun l-au lasat alea dinaintea ta?La ce ,,piesa" esti si tu,cred ca o meriti,sa nu-mi spui ca l-ai luat din dragoste !
17
2
IONUT VANGHELICI ESTE PUTEREA CONSTANTEI ARE BOLIZI CASE FEMEI ETC...
1
12
Fatuca asta ar fi deo seama cu fisa ce dragoste rupeo sa se invete ele vor sa ingroape mosi si sa ramana cu averea dupa is plateste ce futac vrea ea so futo so linga di bani la hodorogi.Dar ele is foarte mandre ks cu VIP
12
1
Ipocrita, normal ca nu depune plangere, nu gastiga nimic. Asa, are pretentii si are toate sansele sa il stoarca bine de lovele pe bosorog. Hai sa fim seriosi, cine credea in casnicia astabintrebtata si fiica! Doar pentru cascaval, normal. Ipocrita mai aparea si la Maruta de Sf. Ion, sa se laude ca e la Istanbul cu fetele, sanchi.
16
1
S.o dea si acilea in spate peste rand sa.i dam si noi omoru
5
3
normal ca l a luat pentru bani sa il stoarca de lovele. Problema este ca aia sunt banii nostrii dati cu nemiluita cadou generalilor de carton de aia nu au copii ce manca sa faca foamea si sa ajunga ca curvele astea asta e scopul lor. Din pacate ... nu ati votat Noua Dreapta asa ca mai steptati 4 ani o sansa la normalitate.
22
6
In loc sa traiasca cu o"iubi"dasata pana se satura de ea dupa care sa o schimbe cu alta,ILIE prostu se insoara cu panaramele pt.ca sa-l stoarca astea mai bine de bani inainte de despartire si culmea Generalul s-a insutat cu asta cu toate ca si el stiea ca Ioana pe care ILIE a facuto domna Nastase dar si alte foste s-au maritat cu el doar din interes.
9
1
urmeaza o frumoasa impacare cu multe cadouri scumpe.va rog sa vizionati acest frumos serial care se va termina cu happy end scuze dar intasem in anonimat si dorim sa fim in centru atentiei
19
2
A prins-o cu ala de la ARR VALCEA
12
2
Sa fim seriosi! Ipocrita stie bine ca nu l a luat din dragoste ! E o afacere in randul petardelor care se agata de vedete cu coaiele pana la genunchi. A facut ea ce a facut, ca sa rezulte o bataie, un divort si un partaj. A dat o oficial prin 112 ca sa se inregistreze sesizarea si sa mearga divortul. Saracuta, nu vrea sa dea detalii , vrea doar sa divorteze. A ajuns unde a vrut. Mars fa!
27
2
aceasta epava libidinoasa isi permite toate arogantele astea bentley etc astea pe banii vostri ai fraierilor ca banii castigati din tenis ia papat de mult ... bagatil odata la puscarie de cand se chinuie sa intre si justitia chioara din rromania il refuza
17
2
Ca sotie este normal sa fie partasa la bunurile familiei daca nu atunci o poti socoti marfa dar asta nu inseamna ca ai dreptul sa o bati Un om cerebral ar rezolva orice problema cu tact dar golanasul asta a dovedit nu numai in casniciile lui ci si in alte situatii ca pentru el educatia este o mare necunoscuta Realizarile lui nu-l face zeu Ar fi trebuit sa fie un model pentru generatiile tinere dar aroganta asta il arunca in derizoriu Pacat !
12
2
cand a vazut ca nu face clantza ca Brigitte s-a ofticat rau tataie.. si-a mai luat si tzeapa ca a luat-o de sotie
20
1
Nu-i inteleg pe tiganii astia. Daca vor femei cuminti - de ce iau curve de neveste?!?!
36
2
Ilie puscherie
9
5
Nici Ilie nu a pleznit-o degeaba !!
20
6
Coarda-i coarda! La diferenta de varsta putea sa-i fie fiica sau chiar nepoata. Vezi doamne l-a luat sa-l faca fericit! L-a luat pt bani ,asta e! La peste 70 de cotolani mosu s-o lase mai moale cu gagicile ca i-a trecut vremea!
49
3
Se ataseaza prea mult de curve , dupa care le ia de nevasta !
58
2
Mosu e prost mai bine isi face abonament la un bordel si iese mult mai ieftin si gaseste si zdrente mai profesioniste.
53
3
Era de asteptat. El si Stefan Banica jr. sunt frati de etnie. Eu stiam ca tiganii nu isi bat nevestele ca romanii !
32
6
oare te gandesti si la generalul el?pacat de calitatile armatei de ieri si azi, care te pune la intrebari , uitandu te la el!
6
5
Asta-i vrajeala! Nu bate mosu nimic! Asta a luat bataie de la puscariasa de i-a muiat aia oasele. Lu mosu ii place legat de pat, batut la cur cu nuielusa...nu vedeti ce fata de boxer are panarama aia? Ce sa bata ca daca-i da aia un branci...direct la casa albastra il trimite!
24
3
Cand este batuta o asa zisa "vedeta" politia se sesizeaza imediata.. Ce n e facem cu restul fetelor, femeilor care ajung sa moara din cauza unor descreierati??? Ele n au dreptul acelor "vedete"?
39
2
Dai batatie la curvete fragezeste o , pentru sa o futa altiii , el ce credea ca gata se face fata de casa , ha?
28
3
I a rupt gura in ea
14
1
A pus labuta pe o limuzina si un apartament...Thankyou Ilie Nastase !!!
41
3
Deh, daca asta n-o suge ca aia cu cioc de ratza, si-a luat-o...
29
3
Pai ce a zis mosu , nu mai merge puleala , da i buleala!!
41
2
Adica in cazul lui nu trrbuie aplicata legea? Asta e tara? Asta e justitie?
21
13
Da cand ia luat masina de 200 mii de euro la zdreanta atunci nu a mai sunat la politie . Apartamente pe malul mari plm a fost bn .Acum ce sa faca si mosu daca nu o poate f0te o bate si el
65
2
Daca i-a rupt botul, merita premiat
38
3
asta i cwrva care se poza cu bentley ul???
60
2
bun, justitie! da-ti-i si voi bataie la randul vostru.
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468