REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ilie Năstase, criză de gelozie! Ce s-a întâmplat la mall, fix sub ochii lui

Ilie Năstase, criză de gelozie! Ce s-a întâmplat la mall, fix sub ochii lui

Replica API 24 martie 2022 | 00:54 936

Ioana Năstase este tânără, frumoasă şi admirată! Şi chiar dacă are verighetă pe deget, asta nu-i opreşte pe admiratori să-i trimită atenţii florale. Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite cu bruneta, primind un buchet de trandafiri, gest care l-a scos din pepeni pe Ilie Năstase, şi care a plecat val-vârtej de la cafeneaua din mall.

Zilele trecute, Ioana a venit în Bucureşti. După ce s-a îngrijit să nu le lipsească nimic celor două familii de refugiaţi pe care le-a adăpostit în casa ei, Ioana a venit la soţ, în Capitală, ca să petreacă timp şi cu el. Relaţia dintre Ioana şi Ilie Năstase este ca un serial de dragoste, pe care-l urmăreşti cu interes pentru că în fiecare episod se mai întâmplă ceva. Ultima dată, cei doi erau despărţiţi după o scenă ciudată petrecută în restaurant, când Ioana a fost agresată de o femeie chiar de faţă cu Ilie.

foto: Blitz

Atât de tare a fost afectată, încât i-a dat o pauză soţului ei rebel. Iată că acum fotoreporterii au surprins imagini proaspete cu Tom şi Jerry ai showbizului monden, după împăcare. Da, doamna Năstase e o femeie atât de bună la suflet, încât a decis să-i acorde circumstanţe atenuante scumpului ei partener, care se află la o vârstă respectabilă, la care are nevoie de ajutor şi de atenţie, că de dragoste nu mai zicem!

Cei doi, aşa cum ne-au obişnuit, şi-au făcut apariţia la mall cu maşini diferite. Ioana a intrat să respire un pic la o sesiune de shopping, după care a mers la cafeneaua ei preferată. Nu se poate trece cu vederea vestimentaţia, mereu aleasă cu gust şi asortată cromatic, accesorizată cu un Hermes şi o pălărie elegantă, scrie click.ro.

Bărbații întorc capul pe stradă după Ioana

N-ai cum să n-o remarci! Au remarcat-o şi alţii şi nu s-au abţinut de la gesturi frumoase! Cât timp şi-a savurat cafeaua, Ioana a primit un buchet mare de trandafiri, alb-roşii, de la un admirator secret, bineînţeles. Ghinion însă! Ilie şi-a făcut apariţia la cafeneaua respectivă şi când a văzut-o pe Ioana cu ditamai buchetul, a pălit. S-a umflat în pene mai ceva ca un cocoş şi n-au trecut trei minute şi a părăsit cafeneaua. Nu ştim ce au discutat înăuntru, cert e că Ioana zâmbea, iar lui Nasty parcă i se înecaseră corăbiile.

S-a urcat val vârtej în maşină şi a plecat spre restaurantul lui Nea Mitică, acolo unde este răsfăţat de prietenul său cu tot ce e mai bun în materie de mâncare, dar şi de vinuri. Ioana obişnuia să-l însoţească la Nea Mitică la masă, doar că de data aceasta a preferat să meargă direct spre casă. În momentul în care constănţeanca a ieşit din cafenea ţanţoşă şi cu imensul buchet în braţe, un grup de tineri s-a oprit şi toţi au întors capul după ea, ca la comandă. Obişnuită să fie admirată, Ioana şi-a văzut de drum şi s-a urcat în bolidul ei alb, marca Mercedes.

Şi-a serbat nepoţica în weekend

Deşi are doar 45 de ani, Ioana este deja bunică. Fiul ei, Teo, a devenit tătic în urmă cu trei ani, iar acum are o prinţesă de fetiţă, cu părul blond şi ochii căprui. În weekend a fost ziua micuţei Anastasia, iar Ioana nu a lipsit de la eveniment şi i-a adus o mulţime de cadouri nepoatei sale.

Îmbrăcată într-o costumaţie elegantă de culoare cyclam, Ioana s-a asortat cu nora ei superbă. „La mulţi ani, îngeraşul meu!“, a scris Ioana pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
barbati intorc capul ?
1
0
mosul se scapa pe el?
1
0
Cine dracu' e Ilie Nastase???
3
0
mosul mai are putin si crapa si se da in stamba c elozia.atit il duce capul gol.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212