REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ilie Năstase nu e afectat că a fost dat afară din complexul lui Țiriac pentru că stă mai mult la Constanța

Ilie Năstase nu e afectat că a fost dat afară din complexul lui Țiriac pentru că stă mai mult la Constanța

Replica API 5 august 2022 | 13:57 3137

Ilie Năstase a primit o nouă lovitură, după ce a fost evacuat din apartamentul în care locuia din cartierul rezidențial deținut de fostul său partener, Ion Țiriac. Se pare că fostul tenismenul nu este atât afectat de această decizie întrucât timpul îi permite să stea mai mult pe la Constanța.

Fostul număr 1 mondial a fost dat afară din apartamentul în care locuia. Acesta trăia de aproape doi în complexul rezidențial de lux „Stejarii”, pe care îl deține miliardarul Ion Țiriac. El s-ar fi mutat cu chirie într-un bloc situat în zona Grădinii Zoologice. Așadar, Ilie n-a avut nevoie să care prea mult bagajele, distanța față de fosta locuință fiind mai mică de un kilometru.

Se pare că tenismenului îî expirase constractul de închiriere pe care sportivul îl semnase cu ,,Stejarii Country” și, desi ar fi solicitat prelungirea acestuia, reprezentanții complexului au răspuns negativ. ”A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, a declarat Năstase.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-ai de unde sti ca n-a ajutat pe nimeni. Uite, eu cunosc cazuri cand Tiriac a ajutat foarte mult. Vezi, este usor sa acuzi fara sa cunosti.
0
0
Urat a imbatranit nastase asta.
0
0
Tiriac a fost baiat sarac, sarac... Am auzit ca, mic fiind, era atat de sarac, incat nici zi de nastere n-avea... Ha,ha, ha!
0
0
Bai Nasty, ce sa-i ceri unui momarlan ca Ion Tiriac ? Tu il cunosti mai bine ce carpanos este, nu a ajutat niciun copil bolnav cu bani pentru operatie, nu a dat la nimeni un cat de mic ajutor pe principiul dar mie cine mi-a dat ? Nici preotii nu o sa-i tina vreo slujba la inmormantare de zgarcit ce este. Probabil va fi incinerat si cenusa lui va fi aruncata la.....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614