rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 25 februarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Iliescu, RECTORUL de la Ovidius, i-a acordat SOȚIEI gradație de merit ca să-i UMFLE SALARIUL

Consiliul de Administrație și Senatul Universității Ovidius Constanța au aprobat acordarea gradației de merit pentru nouă cadre didactice din cadrul Facultății de Medicină, și nu numai. Printre acestea se află și Mădălina Iliescu, șef lucrări universitar în cadrul facultății mai sus amintite și fosta soție a rectorului Dan Marcel Iliescu.

Comisia de evaluare a dosarelor pentru acordarea gradației de merit pentru cadrele didactice titulare din cadrul Universității Ovidius, numită prin hotărârea Consiliului Facultății în ședința din 11.12.2020, s-a întrunit pe ianuarie a.c. pentru analizarea și evaluarea finală a dosarelor depuse de cadrele didactice care aspiră la această gradație. Au fost depuse nouă candidaturi de la Facultatea de Medicină iar, după analiza dosarelor, comisia a propus, spre aprobare, Consiliului Facultății acordarea gradației de merit pentru toate cele nouă cadre.

Catrinoiu a obținut punctajul cel mai mare, Iliescu ocupă penultimul loc din lista de nouă!

Dintre toți candidații, cel mai mare punctaj l-a obținut medicul Doina Catrinoiu-2692,6 puncte, urmată de Laura Mazilu-874,992 puncte, și de Claudia Ileana Mihailov- 728,28 puncte. Monica Vasile a obținut 573,81 puncte, următorul punctaj fiind obținut de Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecțioase-468,18 puncte . Irina Tica a obținut 425,64 puncte, iar Elena Ionescu a obținut 363,95 puncte. În coada listei se află Mădălina Iliescu, cu 355,88 puncte și Ninela Rădulescu -309,072 puncte. Președintele Comisiei a fost Tony Laurențiu Hangan.

Consiliul de Administrație al UOC a avizat, pe 26 ianuarie a.c., cu unanimitate de voturi, raportul Comisiei concursului de acordare a gradației de merit aprobat de către Consiliul Facultății de Medicină, urmând a fi acordate începând cu anul 2021.

Decizia CA al Universității Ovidius Constanța

Pe 28 ianuarie a.c., Senatul a aprobat, cu unanimitate de voturi PENTRU, raportul comisiei.

Decizia Senatului Universității Ovidius Constanța

Gradața de merit va fi acordată în urma activității didactice și de cercetare din ultimii 5 ani.

Vezi AICI fișa de evaluare a performanțelor Mădălinei Iliescu.

Bani mai mulți: 25% din salariul de bază

Personalul didactic din învăţământul superior beneficiază de gradaţie de merit, acordată prin concurs. Această gradaţie se acordă pentru 16% din posturile didactice/didactice auxiliare existente la nivelul instituţiei de învăţământ superior şi reprezintă 25% din salariul de bază. Gradaţia de merit se acordă pe o perioadă de 5 ani. Evaluarea activităţii pentru acordarea prin concurs a gradaţiei de merit se realizează pe baza performanţelor obţinute în ultimii 5 ani calendaristici de activitate neîntreruptă în UOC, luându-se în considerare, în cazul personalului didactic, activitatea didactică, științifică și administrativă desfășurată sub afilierea universităţii și contribuția adusă la promovarea imaginii universității, iar în cazul personalului didactic auxiliar, contribuția adusă la dezvoltarea instituțională a UOC

Mădălina Iliescu a apărut în declarațiile de avere ale fostului din 2012 până în 2016, atunci când, la rubrica soție nu se mai specifica nimic.

Traiectoria lui Iliescu, până la RECTORAT

Daniel Marcel Iliescu a avut o traiectorie interesantă în cadrul universității.

Pe vremea când Dănuț Epure era rector, iar Petru Bordei președintele Senatului UOC, în 2012, Iliescu a fost numit pro-decan al Facultăţii de Medicină. Cu această ocazie, Iliescu și-a depus și declarația de avere din care reiese că era căsătorit cu Mădălina Iliescu, ce deținea funcția de asistent universitar în cadrul aceleiași facultăți. Când Dan Iliescu a fost desemnat în funcția de Pro-Decan al Facultății de Medicină, art. 295 alin. 4 din Legea 1/2011 Legea Educației Naționale intrase deja în vigoare și ca atare, dacă apărea o situație de incompatibilitate, aceasta trebuia rezolvată anterior preluării funcției. Despre acest aspect, Replica a scris într-una din edițiile anterioare:

Citește mai multe aici:BOMBĂ! Dan Iliescu, noul RECTOR de la Ovidius, NU va fi VALIDAT de MINISTERUL EDUCAŢIEI?

Bordei, în colaborare cu noul rector Ion Bordeianu, a reuşit să-l impună pe Dan Marcel Iliescu în scaunul de decan, în locul lui Nicolae Ceamitru, acesta din urmă dându-și demisia. Asta se întâmpla în 2014. Cu această ocazie, Iliescu, acum decan al Facultăţii de Medicină, şi-a făcut, în conformitate cu prevederile legii, declaraţia de avere de unde reiese faptul că soţia sa Mădălina Iliescu a ajuns, între timp, şef de lucrări în cadrul Facultăţii de Medicină al Universităţii Ovidius. Soția Mădălina Iliescu a apărut în declarațiile de avere până în 2016. Atunci, soţia lui Iliescu nu mai era soţie, rubrica fiind goală. Ori au divorțat ”fictiv” ori, cu bună știință, nu și-a mai trecut consoarta în declarația de avere, conștientizând, probabil, că a încălcat legea incompatibilității. Și nici în celelalte declaraţii de avere care au urmat până astăzi Mădălina Iliescu nu mai apare.

Andreea POPA

marţi, 23 februarie 20215825
Comentarii

80DGA(23 feb 20:51)
Cand se produce schimbarea? Cand va fi Stere Galan director general administrativ?
38Pt Dan(23 feb 20:07)
Chiar doamna se lauda pe retelele de socializare ca este sotia lui in continuare.... divortul este doar de aparente vezi Doamne sunt destepti si prostesc multimea! Off, nu-i mai satura Dumnezeu, nu mai au bun simt
13Andone(23 feb 17:31)
Stere Galan se viseaza DGA sa puna si el botul la borcanul cu miere,pana atunci pune botul la Flori Albu
14Mitra M.(23 feb 16:13)
Da bobita, fac meditatii ca nu vor pesedistii astia din uoc sa imi dea gradatie de merit...
45UOC e o biata fabrica(23 feb 15:43)
De diplome, pana si universitatea din giurgiu e mai prestigioasa.
312nea vasile(23 feb 13:41)
o mareeee golaneala cu medicina din constanta, stai sa vezi cu noile promotii online ce jale va fi, dar pe ei ii doare in cur, au lefuri misto tare...
82Concurenta de piata 07:29(23 feb 13:07)
Opiniaonline , la puscarie , alaturi de Aleksei Navalny . Vladimir Putin este un mare Patriot....fara el Rusia era secata de resurse , de austrieci , germani, olandezi , etc. Mai terminati cu cacanaria asta de UE !
16Meditatii Mitra(23 feb 13:02)
Tot fraiera si cu gradatia maruntis... daca nu face meditatii ca Mitra acolo e banu gros
17UOC(23 feb 12:25)
Scrieti despre Stere Galan,coada de topor a doamnei Vancea,acest libidinos ameninta si santajeaza angajatii sa ii dea informatii despre Sarbu.Cumetre,stai in banca ta ca daca ajungi DGA rezisti cam cat a rezistat si ePULICA DAN
411Romania(23 feb 10:44)
are mai multi prof.univ dr. decat lacatusi mecanici.Asta a ajuns Romania
616Despre actuala UOC(23 feb 09:55)
O panarama de maimutoi este acest hot ILIESCU. DEZASTRU ESTE CONTINUAT DE ACTUALA ECHIPA DE CONDUCERE CARE DISTRUGE UOC. STOICA, VANCEA, SARBU SI BOBE AU DECREDIBILIZAT TOTAL UOC. STIMNTOTI CA DOAR CU SPAGA POTI SA TRECI SI SA PROMOVEZI. UOC O ADUNATURA DE HOTI SI EXCROCI.
2016Dan(23 feb 08:41)
Care este ilegalitatea?! Mai ales ca sotia este, de fapt, fosta sotie, iar gradatia nu a fost acordata de rector, ci de Consiliul de administratie si Senat. Unde este deontologia de "ziaristi'?
525Dan(23 feb 08:07)
UOC o univ de 2 lei dle Iliescu, ai o echipa de incompetenti in frunte cu jurista directoare care s-a culcat cu soferul institutiei si a facut accident cu masina univ in plimbari particulare. Se cer multe schimbari pe toate fronturile.
811Concurenta de piata(23 feb 07:29)
Unde a disparut opiniaonline? Au hackerit trolii rusi site-ul opiniaonline? Pacat! Era un site de stiri care "lupta" impotriva totalitarismului lui Vladimir Vladimirovich Putin. Opiniaonline a prezis cu ani in urma si arestarea lui Aleksei Navalny. Acum, opiniaonline este doar o trista amintire a Dumei de Stat din Rusia. Toti cetatenii Rusiei rasufla usurati. "Dusmanul" opiniaonline a fost inlaturat de catre oligarhii lui Vladimir Putin.
1317Un rahat de ziar(23 feb 07:17)
Noi credeam ca replicaonline.ro va ajuta Universitatea Ovidius sa devina centru regional pentru invatamantul universitar pe zona de sud-est. Jurnalistii de la Ziua de Constanta sunt mai profesionisti si de aceea aproape toti ambasadorii Statelor Unite in Romania au vizitat redactia Ziua de Constanta.
17Jagardelu(23 feb 07:07)
Traiescu bine
1913partidul AUR(23 feb 06:44)
VIITORUL ROMANIEI.ESTE SINGURA FORMATIUNE POLITICA CARE POATE SCOATE ROMANIA DIN MIZERIA ACTUALA
27Hdhsh(23 feb 06:42)
E frumoasa. Bravo!
426Vasile(23 feb 05:52)
Iliescu este un spagar si plagiator in acelasi timp, ca si conducator nu a realizat nimic...rusine...
625incredibil(23 feb 05:43)
Johannis a scapat-o pe nevasta-sa de un dosar penal cu casele la ICCJ si nu a mai fost atata tragedie.
518USR-isti nenorociti !(23 feb 02:20)
Ati prostit populatia si acum vindeti tara strainilor ! Huoooooo !!!
618DNA(23 feb 00:34)
Si ANI probabil dorm
mai mult...Replica
24 feb 18:04ReplicaAccident rutier GRAV în Valu lui Traian: Victima, în COMĂ

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 24 februarie, în Valu lui Traian, acolo...3464

25 feb 18:50ReplicaHoria CONSTANTINESCU a răbufnit în contextul regulamentului PARCĂRILOR: Ce ATÂTEA INJURII?567
25 feb 16:47ReplicaOamenii legii din CONSTANȚA au 'BUBUIT' piața de CANABIS: percheziții și flagrant! Video2416
25 feb 15:13ReplicaScandal: PNL nu votează Regulamentul parcărilor propus de Vergil Chiţac

Regulamentul parcărilor din municipiul Constanța a creat o adevărată isterie în rândul locuitorilor, dar și al...6399

25 feb 14:00ReplicaSTROE FELIX: Constanța este în pragul unei REVOLTE, din cauza regulamentului PARCĂRILOR3326
25 feb 00:01ReplicaEXTREMISTUL István Beke, condamnat pentru TERORISM, NU poate fi ELIBERAT1979
25 feb 13:03ReplicaNU poți sta mai mult de TREI ore cu mașina PARCATĂ în centrul Constanței!

Regulamentul Parcărilor a fost finalizat! În ședința de Consiliul Local din data de 26 februarie va fi votat și...10412

25 feb 23:29ReplicaVideo! La un pas de a fi CĂLCAT pe TRECEREA de PIETONI1418
25 feb 00:03ReplicaLocurile de parcare improvizate, pe trotuare sau spații verzi, vor fi DESFIINȚATE2336
25 feb 00:00ReplicaMIHAI VÎLCU, viitorul SUBPREFECT al CONSTANȚEI

Mihai Vîlcu a fost validat de către Biroul Național al USR pentru funcția de subprefect al Constanței. Acesta va...2940

25 feb 23:00ReplicaGUNOAIELE au ÎNGHIŢIT zona PESCĂRIE750
25 feb 00:11ReplicaConstănțenii așteaptă să vină PRIMĂRIA să le IZOLEZE APARTAMENTELE1595
Vremea
10.1°8° - 10.1° joi, 25 februarie 2021
ConstanțaUmiditate: 75%
Vânt: 3.8 m/s
Presiune: 1032 milibari

Loto
6/4930243121042
5/40252613111424
joker12221826314
Horoscop
mai mult...SPSportRT
25 feb 00:23SportAtalanta - Real Madrid 0-1. Spaniolii se impun pe final, deși au jucat 73 de minute cu om în plus

Real Madrid s-a impus cu greu în fața Atalantei, la Bergamo, în prima manșă a optimilor UEFA Champions League....412

25 feb 00:00SportManchester City, cu un pas în sferturi după 2-0 cu M'Gladbach. Trupa lui Guardiola are 19 victorii consecutive

Manchester City a devenit favorită la calificarea în sferturile UEFA Champions League după 2-0 cu Borussia...322

25 feb 00:00SportTottenham, prima echipă calificată în optimi

Returul 16-imilor Europa League a debutat miercuri, cu meciul Tottenham - Wolfsberger 4-0. Englezii s-au calificat în...359

25 feb 00:00SportSimona Halep, de 5,5 la primul Grand Slam al anului: ”A cedat prea ușor!”

Simona Halep (29 de ani) a fost eliminată în sferturile de finală ale Australian Open, de Serena Williams, și a...536

Local
25 feb 00:05LocalCând NĂSTURAȘ se VREA BOMBĂ: SCANDALURI și MITĂ la POLIȚIȘTI! Video

Năsturaș Panțu, dar care își zice Marvis Bombă, a ajuns în atenția oamenilor legii după ce a încercat să...2590

25 feb 21:46LocalPrimăria Constanța continuă reabilitarea zonei de acces către Oficiul Poștal Nr. 9

Echipele SC Confort Urban SRL continuă lucrările edilitare pe strada Mircea cel Bătrân iar rezultatele sunt din ce...1040

25 feb 21:46LocalCOVID-19: 66 de NOI CAZURI de INFECTARE la Constanţa, 3337 la nivelul ţării

757

25 feb 21:47LocalMai multe garaje amplasate pe domeniul public au fost DESFIINŢATE

Primaria Constanța mulțumește celor care s-au conformat somațiilor emise de Directia Generală Politia Locală și...1271

25 feb 12:17LocalATENȚIE! O clădire din Peninsulă, RISC avansat pentru TRECĂTORI!

Pe oriunde ar merge constănţenii prin Centrul Vechi al Constanţei, este imposibil să nu dea „nas în nas” cu...1328

25 feb 00:05LocalINCREDIBIL! Pavilionul A al Spitalului Mangalia, VÂNDUT pe INTERNET

Pavilionul A al Spitalului Mangalia, unde funcționează mai multe secții medicale, este vândut pe internet....2930

25 feb 21:47LocalIncidenţa cazurilor de COVID, în Constanța, în ușoară scădere

Incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus continuă să scadă. Potrivit datelor furnizate de către...1047

25 feb 21:47LocalPrimăria va REABILITA 10 locuri de joacă

Odată cu venirea primăverii, locurile de joacă din oraș vor fi din ce în ce mai căutate și frecventate de copii....723

25 feb 21:45LocalBEŢI şi DROGAŢI, pe drumurile din Constanţa

798

Politică
25 feb 22:11PoliticăFlorin Cîțu l-a demis pe șeful Achizițiilor Publice din cauza companiilor chineze

Premierul României, Florin Cîțu, a decis să-l demită pe șefului Achizițiilor Publice, Eugen Cojoacă, la doar o...896

25 feb 22:09PoliticăFlorin Cîțu respinge riscul ca agricultorii să nu primească despăgubiri de secetă

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri la Palatul Victoria că nici anul trecut nu s-au prevăzut în bugetul de...558

25 feb 22:11PoliticăMinisterul Educaţiei NU INTERZICE oferirea de flori şi mărţişoare în şcoli

533

Interviuri
9 feb 00:07InterviuriCîrjaliu, primarul din AGIGEA: Ciobanu de la USR-PLUS, un MINCINOS care a FUGIT din Ucraina! Video

La mai bine de patru luni de la alegerile locale, la Agigea lucrurile par să nu funcționeze normal. A existat doar o...3904

6 feb 00:09InterviuriSorin MIHAI, șeful Inspectoratului ȘCOLAR: Suntem PREGĂTIȚI pentru începerea ȘCOLILOR! Video

Sorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a acordat un interviu cotidianului Replica de...2769

29 ian 00:13InterviuriNicoleta PLOSCARU: Dacă aș fi fost CANDIDATUL PNL sau al USR, aș fi câștigat PRIMĂRIA!

2803

28 ian 00:21InterviuriTOFOLEAN, managerul Spitalului Județean: Ne TREBUIE neapărat o CLĂDIRE cu 500 de paturi. VIDEO

Ioan Tiberiu Tofolean a revenit în funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, el...7196

22 ian 00:32InterviuriVIDEO! Proiectele lui George MĂNDILĂ: Constanța va RENAȘTE, se va REÎNTOARCE cu FAȚA la MARE!

George Măndilă este unul dintre consilierii cabinetului primarului Vergil Chițac, și are grijă de buna funcționare...5047

19 ian 00:04InterviuriVergil CHIȚAC: Foarte mulți ȘMECHERI din orașul ăsta s-au ÎMBOGĂȚIT din afaceri cu statul. Video

10233

Monden
25 feb 00:00MondenOana Roman și Vica Blochina nu mai sunt prietene. Chiar fosta iubită a lui Victor Pițurcă a recunoscut

Oana Roman și Vica Blochina nu mai sunt prietene. Cea care a recunoscut în mod public a fost chiar fosta iubită a lui...461

25 feb 00:00MondenRadu Ștefan Bănică a pus munca pe primul loc, dar nu a scăpat de Poliție

Ștefan Bănică Jr. are toate motivele să fie mândru! Fiul lui cel mare îi calcă pe urme, astfel că, la fel ca...538

25 feb 00:00MondenDana Rogoz și soțul, model la capitolul parenting. Chiar dacă au ieșit să se relaxeze, vedeta nu-și scapă mezina din ochi

384

Mapamond
25 feb 00:00MapamondAccident între un avion și o mașină, pe o autostradă din SUA. Imagini filmate de un alt șofer

Imagini incredibile surprinse pe o autostradă din SUA. Un șofer s-a trezit în fața unui pericol venit din cer: un...406

25 feb 00:00MapamondUn masacru cu 800 de morți ar fi avut loc în biserica din Etiopia unde s-ar afla Chivotul Legământului

Aproximativ 800 de oameni ar fi fost uciși într-un masacru care a avut loc la o biserică creștină din Axum,...467

25 feb 00:00MapamondCrește îngrijorarea la nivel mondial în privința unui sit nuclear pe care Iranul nu l-a declarat

325

25 feb 00:00MapamondUE schimbă strategia împotriva schimbărilor climatice: „Se pierd 12 miliarde de euro”

Uniunea Europeană a adoptat o nouă strategie pentru adaptarea la schimbările climatice. Comisia a adoptat, miercuri,...330

25 feb 00:00MapamondUrsula von der Leyen: „Aş face vaccinul AstraZeneca fără să mă gândesc de două ori”

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că şi-ar face bucuroasă vaccinul AstraZeneca...340

25 feb 00:00MapamondÎn Rusia au apărut și câinii verzi, după ce o haită cu blana albastră a îngrijorat un oraș întreg

396

Sănătate
25 feb 17:51SănătateFDA dă UNDĂ VERDE vaccinului Johnson & Johnson, în calea spre APROBARE: Pare sigur și eficient

Vaccinul anti-Covid-19 dezvoltat de Johnson & Johnson pare sigur și eficient în studii, declară reprezentanții...429

25 feb 00:00SănătateMedLife anunță noi concluzii în primul studiu privind imunizarea post-vaccin

Sistemul Medical MedLife continuă demersul de cercetare referitor la dezvoltarea răspunsului imun al organismului în...368

25 feb 00:00SănătateAcuzații GRAVE la Spitalul penitenciar Jilava: EXPERIMENTE pe pacienții cu coronavirus

340

25 feb 00:00SănătateBila leneșă: 5 ceaiuri de încercat

Bila, cunoscută și drept fiere, nu este un organ în sine, ci un lichid galben-verziu, secretat de ficat și depozitat...389

25 feb 00:00SănătateDermatita de contact la henna: simptome și tratament

Henna pură, naturală, nu provoacă alergii, însă henna neagră folosită pentru tatuajele temporare poate declanșa...325

25 feb 00:00SănătateVasculita: ce este si cum se tratează?

Vasculita înseamnă inflamația vaselor de sânge. Sistemul imunitar atacă vasele de sânge sănătoase, ducând la...330

25 feb 00:00SănătatePLANURILE UE privind vaccinarea în masă se PRĂBUȘESC: AstraZeneca va LIVRA doar jumătate din dozele promise

Gigantul farmaceutic AstraZeneca a anunţat că nu va putea să producă în Uniunea Europeană decât jumătate dintre...352

25 feb 00:00SănătateCe pot face românii care au pierdut dovada vaccinării?

Românii care au pierdut adeverința prin care pot dovedi faptul că s-au vaccinat nu pot descărca alta din platformă,...378

25 feb 00:00SănătateCum se pune diagnosticul corect al tumefacțiilor cervico-faciale

311

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT