REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Imaginea celebrităţilor, marcată de o lună de izolare în contextul pandemiei de coronavirus

Imaginea celebrităţilor, marcată de o lună de izolare în contextul pandemiei de coronavirus

Replica API 15 aprilie 2020 | 00:00 910

Rafael Nadal

O lună de izolare în contextul pandemiei de coronavirus face ravagii în coafura oricărei femei, părul creşte, vopseaua se degradează şi îşi pierde strălucirea, iar în cazul bărbaţilor tentaţia de a se ţine la distanţă de maşina de bărbierit este o adevărată invitaţie la relaxare şi la schimbarea imaginii, relatează marţi EFE, citată de Agerpres.

Este probabil ceea ce au avut în minte top-modelul Kendall Jenner, actorii Will Smith şi Hillary Duff sau tenismanul Rafa Nadal, printre primii care au optat pentru un nou look, deşi startul a fost dat de cântăreaţa Rosalia, care în pofida sfaturilor surorii sale a decis să-şi tundă singură bretonul. Rezultatul? O imagine mai copilărească, dar la fel de atractivă.

Kendall Jenner

Kendall Jenner a decis să renunţe la părul său bogat şi castaniu pentru a-l vopsi blond, oferind o imagine cu totul nouă, însă atâtea zile petrecute în izolare şi la distanţă de podium îndeamnă pe oricine să recurgă la schimbare, măcar a culorii părului.

Kaia Gerber

Acelaşi lucru l-a avut probabil în minte şi colega ei Kaia Gerber, care a profitat de izolare pentru a se tunde ea însăşi, cu un rezultat acceptabil, cum se vede din imaginile pe care le-a postat pe reţelele de socializare, care arată şi că şi-a deschis culoarea părului într-o nuanţă de blond.

Mai îndrăzneaţă în privinţa culorii s-a arătat actriţa Hillary Duff, care şi-a vopsit părul blond în albastru, sau Jennifer Love Hewitt care a optat pentru o nuanţă de roz.

Jennifer Love Hewitt

Mult mai drastică s-a arătat Tallulah, fiica cea mică a lui Bruce Willis şi Demi Moore, care, asemenea mamei sale în filmul "G.I. Jane" (1997), a optat să se tundă zero şi s-a lăsat pe mâna tatălui său care a ras-o în cap cu maşina electrică.

Cântăreaţa Pink a luat o decizie asemănătoare şi şi-a scurtat şi mai mult tunsoarea, deşi, după cum a mărturisit ea amuzată, a fost o decizie determinată de alcool. "Atunci când beau, îmi vin mereu idei", spune ea într-un clip postat pe contul său de Instagram unde îşi arată noul look, pe care îl ascunde sub un fes.

Tenismanul Rafael Nadal, pe lângă promovarea unor acţiuni de binefacere în această perioadă de izolare, a decis să-şi lase barbă şi mustaţă, prezentând o imagine cu totul diferită faţă de cea cu care ne-a obişnuit în turneele de tenis.

La rândul său, Will Smith se numără printre cei care au renunţat la aparatul de ras, lăsându-şi o barbă care creşte tot mai mare cu trecerea zilelor în izolare şi care i-a schimbat total imaginea cu care ne obişnuise.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce mai creste veveritza,zici ca.i padurea neagra la voi,fetelor,cucuietelor!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212