REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

IMAGINI cu BĂRBATUL care a ZGÂRIAT MAȘINILE de pe Aleea TOPOLOG! VIDEO

IMAGINI cu BĂRBATUL care a ZGÂRIAT MAȘINILE de pe Aleea TOPOLOG! VIDEO

Replica API 27 august 2021 | 00:07 6325

Locuitorii de pe aleea Topolog, din municipiul Constanța, sunt terorizați, de aproape o lună de zile, de un bărbat ce le zgârie, destul de serios, autoturismele. În zona Școlii 8 mai sunt doar câteva autovehicule care au rămas neatinse, iar făptuitorul încă își face de cap. După ce oamenii au depus sesizări la Poliție și se trezesc în fiecare dimineață cu teama că mașinile sunt, iar, avariate, iată că făptașul a fost surprins, zilele trecute, pe camerele de supraveghere în timp ce „se ocupa” de alte vehicule.

Momentul în care individul zgârie o mașină de la stopul stânga - spate până la far

Un bărbat a semănat teroare timp de câteva săptămâni printre locuitorii zonei cunoscută ca Școala 8. Noapte de noapte, dar și dimineața, bărbatul se plimba cu un obiect ascuțit la el cu care zgâria mașinile parcate în acea zonă. La fel s-a întâmplat și pe 14 august a.c., când, proprietarii autovehiculelor parcate pe aleea Topolog, în zona blocului D1, aproape de intersecția cu I.L. Caragiale s-au trezit cu mașinile avariate. La fața locului au fost solicitați să intervină și oamenii legii care au demarat cercetări în acest caz. Dacă în dimineața de 14 august, proprietarii autoturismelor spuneau că cinci mașini au fost zgâriate, iată că fenomenul nu a încetat, ba din contră, nu a mai rămas aproape nicio mașină în acea zonă, nezgâriată.

Autoturism zgâriat în data de 14 august 2021

Video:

Individul, surprins pe camerele de supraveghere

Individul, a fost surprins de o cameră de supraveghere chiar când zgâria mai multe mașini. Acesta mergea aproape lipit de autoturisme, ținând în mână un obiect cu care și-a și realizat „operele de artă”. Mai multe amănunte puteți observa în materialul video de mai jos:

Video:

Oamenii legii fac cercetări

Conform informațiilor noastre, până la acest moment au fost făcute două sesizări cu privire la incidentele din cauza de față. Se efectuează cercetări pentru distrugere.

Nu este prima dată când individul face asta

Fenomenul nu este nou, oamenii din zonă ne-au declarat că același lucru s-a întâmplat și la finele lunii iulie. Mașinile nu au fost zgâriate cu chei, ci cu alte obiecte, zgârieturile fiind destul de serioase. Apoi a fost evenimentul de pe 14 august, după care pe 25 august.

”Încă de pe la sfârșitul lunii iulie ne găsim mașinile zgâriate. Dar toate. Ultimul incident a fost în dimineața de 25 august. Sperăm să fie prins individul”, au spus, pentru Replica, oamenii din zonă.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astea-s masini ? I-as amenda pe proprietari pentru saracie. Hahahahaha.
1
4
Politia locala nu face nimic....bn ca se opuca de unul care opreste 5 min la un magazin si in rest nu fac nimic....absolut nimic...niste incompetenti
4
0
Politia Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Manu stie!Poate afla si Neacoita primarul de carton!
5
0
In mare Opel
1
1
Fals, daca dati inapoi video...el de fapt sterge urmele....
5
2
dupa imagini, ar fi usor de identificat
7
1
poate are un apartament, ceva se poate recupera...
12
0
Este un bolnav psihic, o persoana varstnica, dupa mers. Are si o usoara deficienta locomotorie. Probabil toata viata a fost pieton. Imbracaminte tipica de bosorogi, cu palaria aia de kkt. N-ar trebui sa fie greu de identificat. Oricum, n-ar ajuta la nimic, el fiind un sarac, vai mama lui!
18
4
Asta trebuie batut pana nu mai ramane nici un os intreg in el!
21
4
pe asta las arde in anus cu obiectul faptei apoi as sterge calea ferat cu el
19
5
Asta trebuie inchis urgent la Sapoka, e bolnav saracu !
27
4
Merita batut zdravan si pus sa plateasca toate pagubele facute!
31
6
Masini se zgarie cam prin tot orasul str Mircea de exemplu...Politia nu face nimic!
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468