REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Imagini de la promovarea clubului Le Gaga, inserate în clipul staţiunii Mamaia - vezi video; ce părere aveţi?

Imagini de la promovarea clubului Le Gaga, inserate în clipul staţiunii Mamaia - vezi video; ce părere aveţi?

Replica API 17 martie 2014 | 00:00 102

Opinie:

Opinie:

Clipul oficial al staţiunii Mamaia, odată lansat pe piaţă, a avut parte şi de recenzii: ba că e bun, ba că e nereuşit, că e mai prost ca videoclipul de anul trecut al melodiei Mamaia etc. Bun sau nu - în funcţie de gusturi - clipul realizat de Mont Blac Pictures a costat 10 mii de euro, bani proveniţi din taxa de promovare a staţiunii Mamaia. Reamintim că în aprilie 2013, consilierii locali municipali votau proiectul de hotărâre privind taxa de promovare a staţiunii Mamaia. Din banii colectaţi, respectiv 600.000 euro, 20% ajung la bugetul local, iar diferenţa la Asociaţia Dobrogea Litoral, condusă de Corina Martin. În primul an s-au adunat 254.000 de euro, au precizat reprezentanţii municipalităţii, iar 80% din bani au fost "viraţi" către Asociaţia Dobrogea Litoral. O parte din bani a mers către realizarea clipului mai-sus pomenit, iar restul banilor - cheltuieli pentru diverse târguri de turism din străinătate.

Până când Asociaţia Dobrogea Litoral va prezenta bilanţul şi impactul cheltuielilor efectuate cu sprijinul taxei de promovare (suportată de agenţii economici şi proprietarii de apartamente în staţiunea Mamaia), nu putem să nu remarcăm şi o mică "problemă" a clipului realizat de Mont Blanc Pictures. Dacă urmăriţi şi alte clipuri realizate de tinerii de la Mont Blanc Pictures, mai exact dacă vizionaţi materialul prin care a fost promovat, în 2013, clubul Le Gaga din staţiunea Mamaia (aparţinând designerului Cătălin Botezatu), veţi vedea un autoturism care rulează pe autostrada A2, cu sensul către Constanţa, dar şi un lan de floarea soarelui. Coincidenţă sau nu, însă reprezentanţii Mont Blanc Pictures au ales (oarecum neinspirat) să "mixeze" în clipul staţiunii Mamaia şi câteva secunde cu autoturismul filmat pentru clipul dedicat clubului Le Gaga. Restul comentariilor... le lăsăm la latitudinea dumneavoastră. Clipul nu e nici rău, nu e nici bun, este aşa cum consideraţi voi.

A.A.

Vezi şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108