REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Imagini DUREROASE! DEZASTRU în zona 'La Lac' din TĂBĂCĂRIE

Imagini DUREROASE! DEZASTRU în zona 'La Lac' din TĂBĂCĂRIE

Replica API 5 aprilie 2021 | 23:48 3369

Educația, bat-o vina!

În acest weekend, odată cu încălzirea temperaturii dar și forțați de noile reguli impuse de guvern, tinerii constănțeni și-au reluat vechile tabieturi, printre care și „cina romantică” cu mâncare fast-food din parcare de „la lac”. Și, asta nu ar reprezenta o problemă, dacă după răsfățul culinar, aceștia și-ar duce gunoiul la coș, așa cum este și normal. Însă, mulți preferă să fie „rebeli” și să-și lase ambalajele, sticle, pungi și șervețele prin parcare sau pe lângă coșuri, deșeuri ce ajung mai apoi pe luciul de apă al Lacului Tăbăcărie.

Dacă nu mai au voie să „servească masa” în mall-uri, iar totul se închide la 18.00, în weekend, tinerii constănțeni au „reînviat” renumitul loc de întâlnire “la Lac”, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai importante locuri unde aceștia socializează, şi, mai nou, în vremuri de pandemie, ca locul unde o parte dintre ei servesc masa. În acest sfârșit de săptămână, în zonă a fost un adevărat furnicar, însă, asta nu ar fi o problemă, dacă cei fără pic de bun simț nu ar fi lăsat în urma lor ambalajele meniurilor servite, pe lângă mașini, în coșuri, sau pe lângă acestea.

Dar, ce să-i faci, dorul unui meniu de la McDonalds sau KFC se pare că este mai presus decât bunul simț, educația și spiritul civic. Sau, poate problema este alta... sunt coșurile prea mici, domnule! „Așa ceva! Înțeleg că ieși să socializezi, înțeleg că vrei să fii și tu ca ceilalți și să ai un pahar de suc de la McDonald, pentru că așa se poartă, dar să le lași pe unde îți vine chiar nu este normal. Nimeni nu este obligat să strângă după tine dacă tu ești nesimțit. Ai mâncat, ai băut, pune tot într-o pungă și găsești tu un coș, undeva pe drum. Mai pretindem tot felul de avioane când noi avem astfel de tineri needucați!”, a declarat un constănțean.

Educația, bat-o vina!

Marea problemă este faptul că gunoaiele lăsate în voia sorții, prin parcare sau pe lângă coșuri, ajung de cele mai multe ori în lac. Vă reamintim că la finalul lunii ianuarie, tot din cauza acestor gunoaie, a fost efectuată o acțiune de ecologizare a lacului, despre care puteți citi aici: Lacul TĂBĂCĂRIE a fost IGIENIZAT!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-are nicio treaba cu pandemia, as este tot timpul si asa a fost intotdeauna, de cand s-a amenajat parcare pe malul lacului. Ghiolbanii mananca in masina sau pe masina si arunca pe jos sau in lac. Cu cat e masina mai scumpa, cu atat ghiolbanul mai nesimtit.
5
1
Mai taci ma cu constantenii tai civilizati spuma maciucii
2
3
Parcarea aia trebuie sa fie supravegheata video si cu plata. E simpla si ieftina rezolvarea problemei, plus ca in timp aduce profit.
6
0
Ce masini intalnesti vei da de TULCEA IALOMITA CALARASI mai nou VRANCEA. Draga redactie, fiti un pic mai atenti sau faceti o investigatie, nu ne mai bagati in aceiasi oala cu taranii din Tulcea Braila Calarasi Ialomita Vrancea. Zic sa fim un pic mai atenti.... taranii veniti la scolarizare si fetele pe video chat nu sunt constanteni, doar in tranzit, se vor intoarce inapoi la coada vacii de unde au plecat pt ca ei se adapteaza greu si nah, cand vin in Constanta direct la Mc se opresc. Sa mai spunem de aplicatii prin care isi pot comanda?nu e cazul, sunt mult prea in urma cu multe, vezi gunoiul
5
5
Bine nea GOGU KARYCIOGU PYNTENOGU!! SMEKERII halesc hamburgeri!!
4
1
acolo se aduna ghertzoii care pun de 20 lei benzina duminica sa dea un burger proastelor in masina cu vedere la lac
15
1
pai localnicii trec pe langa cei ce arunca gunoaiele pe jos si intorc capul, facand ca nu ii vad. daca nu ia nimeni atitudine....
11
4
tomberoane mai mari.......si ecologistii sa vina la ora 5 sa mature
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614